Colectia de toamna iarna 2005(132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ma gandesc cas de la un sandwich nu o ramane pitic!!! Nu???

O sa mai cercetez problema dar...va multumesc fetelor pentru raspunsuri!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, mi se ridica parul pe mine cand citesc prin ce-ai trecut. Doamne-ajuta sa fie bine, pupam Dariuca mica

Ina, sa treaca repede-repede zilele rele, sa nu fi nevoita sa astepti pana in 2009 ca sa vina vremea norocoasa. Pai daca zici ca mergeti si voi in tara, trebuie neaparat sa ajung si eu in Bucuresti ca sa ne intalnim!!

Simona, multa sanatate Patriciei.

Roxi, nu stiu ce sa zic cu cerceii ca Rianna nu are si nu stiu cum e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Stefan bea lapte la punga de 1 sapt, doar de cateva zile nu il mai amestec cu humana 3 si e ok, il accepta cu placere. kk face gros, nu se constipa, nu face nici moale.

Iaurt papa zilnic,danonino, yogobela,milli simplu....cand cum.
Supa de pui e papa cu cea mai mare placere. Aseara de exemplu a ras 3 chiftele cu porumb dulce(mi-a ramas de la pizza si am vrut sa vad daca ii place)cu branza si paine. M-am speriat de cat a mancat. Noaptea a dormit bine, deci n-am avut probleme.
Azi dimineata(acum nu aruncati cu rosii) a halit cereale integrale nesquik, de cacao. si 1 banana. ii plac cerealele..aveam si de ale cu miere dar s-au terminat si am uitat sa cumpar asa ca a papat numai de astea.
E foarte agitat...foarteeeeeee turbat, ca innebunesc de nervi si sotul e terminat. Sincer nu mai facem fata. De la masele cred ca e, ca febra nu face, toata ziua sta cu mainile in gura, degete, ce apuca...se ineaca cu saliva si tuseste cateodata de m-am speriat ca incepe pe bune sa tuseasca si i-am dat sirop de tuse ambroxol de ieri 2,5 ml ca nu mai stiu ce sa cred. Deci, nu tuseste ca si cand ar fi bolnav, adica tot timpul ci cam de 10/zi. Ce e asta?
I-am dat si panadol 5 ml ca numai sa se linisteste si adoarme...pe bune. Cred ca maselele astea il termina. Din somn geme cateodata , incepe sa planga. Daca l-ar durea gatul n-ar papa, nu? sau ar face febra sau altele.....nasul nu-i curge.
De cand i-a dat orl-ul picaturile alea de nas numai fornaie noaptea. Cica sunt picaturi care n-au efecte secundare si nu au nici antibiotic plus ca nu-i dau cat i-a prescris ci numai 1 pic in fiecare nara seara.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Camy, sanatate infinita piticei, Doamne, m-am ingrozit de cele citite.
Simona, dupa cum poate ai mai citit pe aici, ei iau virusi de te miri unde si fac tot felul de reactii, gen diaree, febra, etc. Pupici printesei.
Ina, pupam fetele racite, sa le treaca mai repede. S-or sparge ghinioanele si la voi. Nu te mai stresa asa de mult cu venirea in tara, ai sa vezi ca Rachie se va adapta mai usor decat crezi.
Roxi, moama, eu turbez numai cand citesc ce scrii despre vecin. Trebuie sa existe o solutie, cum adica are voie sa faca ce vrea pana la 22?

Io ma gandesc sa-i bag soia in dieta, daca se confirma ce spune Feli, nu de alta, dar ea are sanse de a ajunge la cel putin la 1,81 m inaltime cat am io.

La noi, Doamne ajuta, e o perioada in care Maria mananca bine. Dar ii si fac ce-i place. Ar manca non stop mamaliga, a ajuns sa o prefere si la paine, va dati seama. E o pofticioasa fara pereche, vrea sa guste orice mancam si noi, chiar daca nu-i place, musai trebuie sa puna pe limba. Ma bucur, dar m-as bucura si mai mult sa accepte si alimente noi, gen branza, pe care nu i-o pot da decat preparata intr-o forma sau alta la cuptor sau gen coltunasi cu branza, pe care i-a devorat.

Maria(29.11.2005) si Ioana 12+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Azi dimineata(acum nu aruncati cu rosii) a halit cereale integrale nesquik, de cacao. si 1 banana. ii plac cerealele..aveam si de ale cu miere dar s-au terminat si am uitat sa cumpar asa ca a papat numai de astea.
E foarte agitat...foarteeeeeee turbat

Relatia cauza-efect Din aceasta cauza nu se recomanda a li se da cacao la varste asa mici.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

INA ma bucur sa vad ca te consideri norocoasa. si lasa ca-n gura de sarpe te-om cauta noi si te scoatem de acolo. nu de alta dar ce face Rachie fara tine?
si lasa ca cu pufosenia asa-i si la noi.
cand vad pozele de cand avea 8-9 luni, nu-mi vine a crede ca este asa "slabut" acum.

ROXI temperatura eu o iau normal. nu in fundulet unde este cu aproape 0,5 grade mai mare. deci la 38.1 daca o luam in fundulet era 38.6
ce sa mai zic ca azi dimineata avea 39.0....
poze cu tricicleta??? este teapana bine??
io ma gandeam sa iau o trici teapana ca sa tina si la piticul din burtic. dar ma uit nasicul mic care nu prea vrea sa-i dea tricicleta veche a lui sora'sii ca de "este a lui baiatu'" asa zice.

FELI stiu ca in citrice se gaseste acidul citric. dar nu stiam daca in forma"nenaturala" este bun sau nu.
cum ziceam am citit pe undeva ca nu-i tocmai curat.
acum ce sa zic...eu am evitat sa-i iau.

SIMONA ce face Patricia?

HILDE io zic ca-i de la dinti/masele. asa este si vlad -sau a fost - la FIECARE DINTE. si are 8.
nici nu vreau sa stiu cum va fi la masele sau canini. de ex maseaua aia de v-am zis eu ca am vazut-o acum vreo 10 zxile nici acum nu spart gingia. si sta cu mana in gura, baleste la greu...

ce picaturi zici tu ca i-ai dat de nasuc??

eu ii dau lui vlad de mancare de la noi, nu-i mai fac separat. gatesc mai dietetic si cu asta basta.

asa...sa va zic acum: dimineata am ajuns pe camera de garda ca azi noapte si pe la 08.30 a facut 39.0 febra, ochii injectati de la febra asta, vroia numai in brate lipit de noi. cand de mine, cand de cristi.
i-am alternat la 4 ore nurofen si panadol si tot facea febra mare.

dignosticul este: faringo-amigdalita. tratamentul: antitermice alternate la 4 ore pt febra pana in 38.5 si pt febra mai mare novocalmin supozitor.
si stat in casa. este virala chestia si sa nu suprapunem o bacterie peste gat ca sa faca apoi mai rau.
nasul este "infundat". adica el pare ca raspira normal pe nas, dar cand doarme fonaie putin si respira pe gurita.

mi-am adus aminte ceva: MADUTZA face treaba buna Orlando cu aspiratotul??

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI am citit despre e-uri acum in link-ul dat de tine. si concluzia finala ar fi ca ACIDUL CITRIC adica E 330 este destul de nociv.
eu ma refer stric la forma artificiala, nu la cea naturala care se gaseste in fructe si legume.

si multam de link sa-l salvez si eu si chiar vreau sa fac o listuta cu cele mai naspa e-uri

Joy 19+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Ina, eu sunt fecioara :), sotul este leu , nu te ingrijora pentru drum , o sa vezi ca rachel o sa fie fetita cuminte !

Hilde , si eu zic ca Felicia ca este agitat de la cacao.Eu abia zilele trecute i-am dat o buc de ciocolata ( de fapt nana lui ) si a fost ca bagat in priza.Eu nu sunt adepta bomboanelor sau dulciurilor, inca nu stie asa ca profit ca are el timp sa ceara cand o fi mai mare.

Al meu mananca 4 mese pe zi , dar mananca bine ( dimineata 300ml lapte cu cereale complete ), la ora 12 mancare cu carnita , un iaurt , branza si un desert ;la ora 16-17 frute, un iaurt si biscuiti iar pe la ora 20 mancare cu legume, branza , iaurt si desert.El nu ciuguleste deloc intre mese.Oricum stiu ca am noroc , ca este baiat cuminte ca nepoata mea de 2 ani mananca des si putin ( dar macar asa mananca , ca ea a fost tot timpul in greva foamei)

Camelia , sanatate multa Dariucai, un pup mare de la noi

Multa sanatate tuturor si vreme buna!

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bey, relaxati-va Felicia si Fee ...

Eu i-am dat la steff de 3 ori pana cum....si azi i-am dat dar 10 zile in urma ce a avut...ca nu i-am dat cererale. deci, a mai fost in starea asta si n-a mancat cereale.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Hilde , nu a fost un repros ci numai o parere de la ce putea fi agitat.Pupa steff nervos din partea noastra!

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput