Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
loreen spune:
Am culcat si copilul si m-a traznit un dumnezeu de durere de spate para zici ca intru in travaliu...abia ma pot apleca...
Nu stiu ce are Delia de cateva zile insa este atat de irascibila si de nervoasa ceva ingrozitor...ma gandesc ca or sapa maselele gingia pentru ca altceva nu vad ce ar putea avea...maine parca mi-as dori sa fie calma mai ales ca avem si ceva musafiri si invitatul de onoare,nasa ei de botez,care nu a mai vazut de anul trecut de la mot...
Dar altfel nu ma pot gandi ca au trecut 2 ani...ma uit la ea si tot mica o vad,mai ales cand suge laptele,cat efort poate depune...as vrea sa pot avea emotii dar parca mi se pare totul natural si firesc ,ori unde am mai trecut prin sentimentele astea odata cand am avut-o pe Bianca...sau poate sunt prea obosita sa ma pot gandi la sentimente si emotii...insa am fata mare
Cornelia si Lili sa stiti ca la voi m-am gandit cand am auzit de fata aia...mai ales ca Lili este atat de slaba...mai fete dragi lasa-ti in plata cui o vrea munca ca nu merita sacrificata nici familia nici sanatatea pentru ei...eu poate imi permit sa spun asta lucrand la patronul buget si de unde nu ai mare lucru de facut in ceea ce priveste protestul ...dar stiu ca am pus limite la munca si mi-am anuntat prioritatile...daca le convine bine daca nu sa caute altul mai bun...si uite ca functioneaza...toata lumea-i multumita...
Adriana am ramas interzisa la aflarea vestii...am o matusa care a zis ca pentru ea nu mai exista Dumnezeu de cand i-a fost omorat copilul de 4 ani...si citind ceea ce se petrece cu nepotica ta inclin sa-i dau dreptate ...ori Dumnezeu e tigan si da pedepse prea mari unor oameni care nu au vrut decat sa-i implineasca vrerea...va doresc si le doresc parintilor sa aiba puterea de a crede in Dumnezeu pentru ca o minune sa se intample prin salvarea vietii micutei...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
Iertati-mi absenta. Am sa incerc sa mai scriu cate ceva pana duminica cand ne mutam si nu voi mai avea acces la net pt cateva luni. Imi veti lipsi. Poate mai resuim sa tinem legatura prin tel si sms.
Eu nu mai am timp de nimic si sunt tot mai speriata de ce ne asteapta. Mai am exact o luna pana voi incepe munca. Azi am fost la ultimul interviu. Cel putin asa mi-am spus in dimineata aceasta. Din fericire, desi poate ca-mi fac prea repede sperante, a fost si cel mai reusit. In fine, de muncit tot voi munci din 26mai, doar ca inca nu stiu unde. Daca ma angajeaza cei la care am fost azi nici nu pot sa-mi doresc mai mult de la cariera mea in acest moment. Am citit despre primele 2 zile la gradi ale Alexandrei si m-am bucurat mult pt Oana. Tare mi-ar place ca Ema mea sa se obisnuiasca cat mai usor si mai repede cu gradinita. Inca nu stim ce vom face cu ea in perioada verii, cand noi vom locui la mama, iar eu voi incepe munca. Sunt foarte agitata din acest motiv. Duminica trebuie sa mutam ultimele lucruri si mai sunt atatea. Mihai sambata munceste asa ca este o zi pierduta. Casa zace-n haos, azi nici nu prea aveam ce sa imbrac la interviu pt ca majoritatea hainelor sunt deja dincolo, nu-mi mai gasesc locul si desi mi-e drag ap. acesta abia astept sa predau cheile si sa ma simt mai usurata ca una din sarcinile acestei perioade a fost indeplinita.
fran spune:
Pe scurt ca iar sunt pe fuga...
Monu-sa spui la cardio si de lipsa de feSi noi am facu eco-cardio pe la 4 luni si ne-au zis ca totul e ok dar lipsa de fe produce si aritmie...Va pupam pe toate si va tinem pumnii stransi sa fie bine.
Elisor-ziceai de trenuri spre Ploiesti, nu ma aranjeaza ca pana la gara fac 15-20 de min in plus fata de pta Victoriei de unde pleaca autocarul nostru, plus ca ar mai fi si drumul de la gara la institut ca autocarul ne lasa la intrare, ca sa zic asa...la dus cica e lejer -maxim 1 ora ca la 7-8 e gol prin Baneasa-Otopeni, dar la intors mai putin de o ora jumatate nu au "scos", desi soferul isi da silinta...Povesteau colegii mei ca i-a oprit politia la un moment dat si au auzit "conversatia": "Unde alergi dom'le asa cu turistii astia?" "care turisti dom'le , sunt niste amarati de navetisti..."
Adriana-ma rog pentru voi, cei mici au mare putere de a trece peste boli, poate va ajuta si pe voi DD...
Loreen-asa e, ai fetitza mare, in legatura cu nasa nici a lui Iepu' nu a mai vazut-o de un an si nu o sa o vada nici acum
, ca venim de la munte sambata seara pe 5 si luni incep serviciul...asa ca nu am mai invitat-o...nu ca ar fi venit...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ralwka spune:

LA MULTI ANI, DELIA!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita, sa ai o viata frumoasa, sa-ti iubesti parintii si sa le aduci numai bucurii!
Laura, iti doresc din suflet sa ai parte numai de bucurii din partea Deliei, sa fii sanatoasa si sa-i poti fi mereu alaturi!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">
monu spune:
LA MULTI ANI DELIA!!!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI DRAGOSTE.
P.S. SA STII CA MAMICA TA TE IUBESTE MULT DE TOT![]()
Loreen 01.07.2005 - "Brava la noi ca am fost in stare dupa atatea probleme mai mult sau mai putin grave sa aducem pe lume atatia copii frumosi si sanatosi...Sa ne traiasca..."
"Mai voua va vine sa va stringeti bebelusii de drag ...Aoleu azi am pupat-o mai cu foc pe Delia incat mititica a inceput sa planga...Da mi-e draga de mor,mai ales cand rade..."
Cele doua ranjite ale mele
sper sa nu te superi ca mi-am permis sa dau citate dar tot pomeneai tu de ceva lipsa emotii....![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Oana C spune:

DELIA, La multi ani!!! 

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, fericita si iubita de toata lumea si sa aduci numai bucurii parintilor si surioarei tale!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
CLUBUL SCUTECELOR
BEBELUSI DE MAI - IUNIE 2005
(1) (2) (3) (4)(5) (6)(7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31) (32) (33) (34) (35) (36) (37) (38) (39) (40) (41) (42) (43) (44) (45) (46) (47) (48) (49) (50) (51) (52) (53) (54) (55) (56) (57) (58) (59) (60) (61) (62) (63) (64) (65) (66) (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) (74) (75) (76) (77) (78) (79) (80)(81) (82) (83) (84) (85) (86) (87) (88) (89) (90) (91) (92) (93) (94) (95) (96) (97) (98) (99)
Copiluti de mai iunie 2005
(1)
Incepe o perioada plina de nostalgii. Cine are placere si rabdare poate citi din urma. ![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
LA MULTI ANI DELIA! 
Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai noroc, sa-ti implinesti visele, sa-ti iubesti parintii si sora! Sa ai parte numai de bucurii!

Laura astazi esti cea mai fericita mamica, ai fetita mare! Petrecere frumoasa!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Buna dimineatza...
Va multumesc din suflet pentru urari...
Inca nu mi-am pupat copilul pe ziua de azi de ziua lui ...mi-a fost frica sa nu o trezesc si sa nu ma lase sa plec si sa-i stric toata ziua...dar voi recupera din plin dupa-amiaza...
Acum doi ani pe timpul asta intrasem in travaliu provocat...eram speriata ca o gaina la taiere,singura cu gandurile negre,cu temeri mari ,nesigura si neradatoare sa se termine mai repede tot ...imi aduc aminte perfect ca nici emotii nu am avut...eram inerta sufleteste...nu puteam simti decat durerea profunda care ma termina...
Dar a trecut si acuma ma minunez si traiesc o viatza implinita ...ma uit la copilasii mei ,imi admir creatia proprie si multumesc vietii ca mi-a dat sansa sa traiesc emotia primului zambet,sa plang cand aud ca mi se spune mama,sa sufar si sa plang alaturi de copilasul bolnav,sa respir acelasi aer cu puiul meu...
Raluca mi-ai facut o surpriza mare pe care a intregit-o Monu cu "Clubul scutecelor"...citesc de azi dimineatza si mi se par atat de departe acelesi vremuri dar totusi atat de prezente...
Elisor fericite suntem toate mamicutele... si am simtit toate fericirea cand ne-am dat seama ce am fost in stare sa facem...e mare lucru sa pot sa-ti doresti un copil,dar este cel mai mare sa -l poti aduce pe lume si mai ales sa-l faci om...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
La multi ani, DELIA !!! 

Bucurie mare, spargem gheata la petreceri! Laura, sa-ti fie fata sanatoasa, sa va aduca doar bucurie in casa si in suflete!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla