bebelusi de mai-iunie 2005 (86)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74457&whichpage=1" target="_blank">CONTINUARE DE LA BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005(85)
Si cum Gabitza ne-a rugat sa deschidem noi un nou capitol, incerc sa fac eu asta, sa vedem insa cat de reusita va fi initiativa mea. Daca nu imi iese, va rog mult sa nu aruncati cu pietre...
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
Raspunsuri
Florentina G spune:
Multumim Andutzy!
Cred ca ar fi mai bine sa umplem si pagia a 10-a de la capitolul vechi si apoi sa scriem aici!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Danelutza spune:
Monu dar rau a mai belit nasucul. Si ca sa ma bucur, spune a mincat si iarba ?! Asta asha ca sa stiu ca nu doar eu am ierbivori in casa ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
monu spune:
Daniela, imi pare rau sa te dezamagesc dar azi nu a mancat iarba. Din contra o scuipa. Dar sa stii ca si ea incearca sa fie ierbivora dar nu apuca pentru ca sunt mai iute la mana decat ea.![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Buna seara ...
Am ajuns si eu acasa dupa o zi de peregrinari prin judet...sunt obosita moarta,cu nervii kiselita pentru care-i multumesc din inima partidului nou infiintat numit Delia...ori se pregateste de o noua eruptie dentara,ori i se pregateste ceva gen palma mea pe fundul ei...ca tare cur sucit mi-a mai fost azi...am facut si ceva poze dar sa mor daca-mi ajunge timpul sa le pun...insa maine promit solemn si cu mana pe inima ca fac asta...
Ca vorbeati de bagat in gura sa o bagati si pe Delia la categoria lingatoare ca baga cam tot ce apuca in gura,gama fiind foarte vasta...
In schimb m-am racorit la volan ca a fost asa de aglomerat incat mi-am descoperit o noua pasiune...jucatul de-a mima cu birjarisme in timp ce conduc...nu se poate frate ...au venit o gramada cam de peste tot,in special din Bucuresti si care mai de care mai ciumeci si cu fitze in gelul din par si nu mai aveai loc de ei pe strada...parca le-a luat ma-sa sosea...
Vroiam sa-i mai spun Olgutei de dimineata ceva legat de mancarea pe drum la copii si m-am luat cu treaba...
Cand plec cu Delia la drum lung sau chiar loco dar nu am incredere in mancarea existenta fie apelez la borcane,iara daca fata e obisnuita cu un fel anume ar fi bine sa-ti faci provizii,daca nu ii fac eu mancare si o pun in borcane cum am facut si azi...dar de regula sunt buacatarie de campanie,am di tati la mine, lapte, iaurt, cereale,fructe biscuiti...
Monule urata julitura stii vorba aia pana se amrita ii trece,insa asa ceva nu se face si asta ma refer la mama ta...io sufar ca nu are cine sa ma ajute si trag ca bou singura la jug,insa decat sa-mi faca mama asa ceva,cum de-altfel mi-a facut cand era Bianca mica,mai bine ma lipsesc...si am asa o satisfactie ca asta mica este produsul meu 100%...la crestere ma refer,ca genetic nu exista dubii...
Florentina
...am indurat mai multe,nu este locul sa le spun pe toate ca sunt lucruri triste,insa ceea ce este mai trist ca dupa toate astea in loc sa fim mai intelepti si mai patrunsi de realitatea dura a lumii inconjuratoare,am devenit doi straini care convietuiesc impreuna si din cand in cand isi aduc aminte ca au doi copii laolalta si o bucata de hartie...Eu incetez sa trag nadejde ca ceva va mai prinde viata in relatia asta muribunda,insa deocamdata imi mai permit luxul de a ma complace...
Ca tocmai vorbeam de nervi...s-a trezit ciociolina...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mikka spune:
Na, ca m=am rezit si eu la spartul targului...
TUDORAAAA, LA MULTI ANI!!! Sa fii mereu asa dragalasa, dulce, cuminte, o dulceata de copil! Si parintii tai sa te iubeasca mereu!
&Ioana
Danelutza spune:
Loreen pentru ca Delia deja a implinit un an, ii atribuim functzia de lingatoare sefa, am scris cu verde de la verdeatza ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andutzy spune:
Daca e vorba de lins si Dragos e mare amator de asa ceva. Si mai ales sa molfaie, sa guste din tot ce e in jurul lui. Inclusiv pe pisica Pussy cand pune mana ii curg balutzele de pofta sa o guste, dar eu sunt disperata cu parul ei si imediat il spal pe manutze. Loreen, tu cum te descurci cu parul de matza? Nu ti-e teama ca inghite Delia?
Sun suparata ca Dragos s-a ales cu niste pete rosiatice de vreo 3 zile pe gusita, ca niste banuti, asa, si nu i-au trecut cu Nidoflor, in seara asta am incercat cu niste baneocin pudra. cred ca sunt de la prea multe bale ce se aduna sub barbitza dumnealui...
Cat despre ziua de maine, eu sunt intr-o deprimare totala, sotul meu iese la iarba verde cu firma la un gratar si eu stau tot in casa.Culmea e ca firma lui este firma unde am lucrat si eu pana sa nasc...asta e viata! Au invitat doar persoanele "active"....Imi vine sa urlu! Cred ca maine voi sta si voi roade din tastatura!O iau pe urmele lui Dragos!
V pupam,
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
mikka spune:
Florentina, merci de sustinere, o sa merg si eu cu kk sa vad ce iese. Cu pungutza este greu, ca nu vrea sa stea locului deloc, si nu reusesc sa recoltez, se dezlipeste, face si kk etc. Am incercat cum povesteati voi, tinuta in brate, udata la talpi, dupa ce bea ceai, degeaba, nu pot scoate mai mult de 5 ml... Deci, daca ai o alta metoda, te rog!
Loreen, tu mai ai pb cu tusea?
Mai fetelor, ca tot veni vorba de povesti triste cu relatii destramate sau aproape, nu vreau sa fiu tampita (desi poate sunt, nu-i deloc exclus) dar vreau sa va intreb, de ce credeti ca se ajunge la asa ceva? Eu n-am ajuns chiar in punctul asta, la despartire, dar nici nu au fost mereu perfecte lucrurile. Acum sunt superok, ne e mai bine ca la inceput, dar intotdeauna m-am intrebat daca nu cumva am avut si eu o parte de vina. Nu ma refer la perioada cu sarcina si bebelusii, care este speciala, ci asa, in general. Lips de atentie pentru el sau pentru propria noastra persoana? Probleme materiale? Sentimentul inutilitatii? Nevoia de a-si confirma ca este inca un cuceritor/oare? Prea multe indatoriri? Va rog sa nu credeti ca-s dusa, ca alta treaba nu am decat sa-mi pun probleme existentiale pe care le-a experimentat oricine, dar ma intreb daca nu cumva putem face si noi ceva in plus. Sa nu credeti, iarasi, ca va acuz de ceva, Doamne fereste, dimpotriva, va admir ca luptati in continuare pt voi si copii! Pur si simplu incerc sa vad ce anume poate fi prevenit, la ce sa fiu atenta pe viitor.
&Ioana
mikka spune:
Andutzy, incearca si cu Bepanthen, Ioanei i-au trecut niste iritatii de la caldura, o roseata din spatele genunchiului, cu asa ceva.
Monu, sper ca nu s-a lovit. parca e un iepuras care tocmai a halit pranzul...
&Ioana