Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
Florentina G spune:
Din tot sufletul, intr-o zi incarcata de atatea emotii frumoase, spun
La Multi Ani Delia!
Sa fi sanatoasa, norocoasa si atat de fericita incat sa-i poti face fericiti si pe cei din jurul tau doar privindu-te! Esti o fetita norocoasa, ai o mamica deosebita care te iubeste mult si pentru care nimic nu este prea mult cand este vorba de fetitele ei!
Petrecere frumoasa, cu multe bunatati, jucarii si surprize plcute!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Florentina G spune:
Fete dragi, v-am tot citit zilele astea, m-am bucurat la citirea vestilor bune si intristat cand am auzit ce nenorocire s-a abatut pe familia Adrianei.
Despre noi vreau sa spun scurt ca s-au schimbat planurile - nu mai facem botezul in Bucuresti ci la Brasov. Alesesem data cam din scurt... iar in ultima saptamana s-au intamplat destule cat sa luam aceasta hotarare.
Elisor si Raluca, multumesc ca v-ati gandit la noi
!
Poate pe seara gasesc un pic de timp sa vorbesc cu toate, acum sunt in febra pregatirilor, facem prajituri, spalam rufe, facem bagaje....
Va pup pe fiecare in parte!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Cloreta spune:
LA MULTI ANI DELIA!
Pui scump, sa cresti mare si sanatoasa, frumoasa si cu noroc, sa ii bucuri pe parintii tai, sa o iubesti mult pe mamica ta pentru care esti o minune!
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
loreen spune:
Flori,Gabitza multumesc mult mult...
Monicica multumesc si tie pentru mail...
Is atata de zapacita incat am confundat mesajul lui Monu drag cu al Ralucai...vreau sa ma apuc de munca dar nu-mi arde...asa ca voi trage un chiul prin oras sa-i iau fetii ornamente pentru masa... coifuri, confetii ... nu-i iau baloane ca nu se lasa pana nu le sparge pe toate...
Cuscra ce faci?!Te pregatesti pentru tomorou?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mynicegirl spune:

La multi ani Delia! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai parte de multa sanatate si noroc! 

Laura felicitari pentru ca ai facut si crescut asa fetitza frumoasa si dulce si petrecere frumoasa azi!
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI, DELIA! Sa ai parte de o viata frumoasa si lipsita de griji alaturi de cei dragi tie, de multa sanatate si iubire!
Fetele, vroiam sa va citez ce ingrediente sunt trecute pe eticheta cremwurstilor "de pui" de la Angst:
- piept de pui 55%
- carne de porc
- slanina
- proteina de lapte
- ceapa, sare
- condimente si extracte de condimente
- conservant E250
- stabilizator E450
- colorant E160c
- potentiator de aroma E621 ![]()

![]()

As fi vrut sa pun emoticonul acela de la yahoo messenger care scutura din cap si casca okii maaaari de tot ![]()
Gabitza si fetele care mai luati cremwursti de Meda,puteti sa imi citati lista cu ingrediente, pliz. Eu cica ma laudam ca nu ii dau fetii carne de porc pana la 3 ani 
gabitzam spune:
Chris, n-am vazut eticheta cu componenta crenvustilor Meda, ca iau varsati din galantar. O sa ma uit daca nu sunt si pe rafturile de ambalate. De la Angst n-am luat niciodata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, DELIA!
Sa cresti mare si frumoasa, sa ai parte numai de bucurii si sa fii in continuare lumina ochilor parintilor tai!
Loreen - sa va bucurati de pitica si sa o vedeti mereu asa mica si inocenta chiar si cand nu va mai fi asa de mica si inocenta
!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
denisa73 spune:
La multi ani Delia!
Mamicilor am reusit sa pun si eu dupa 3 luni poze noi.Vreau sa va intreb mai sunt copilasi care merg destul de mult pe varful picioarelor? Va pupic dulce!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni
ioanailincam spune:
Chris - si eu tot varsati iau crenvurstii Meda (de fapt nici nu am vazut gata ambalati in vid), iar pe unii chiar este o eticheta. Chiar aseara am luat, cand ajung diseara acasa o sa ma uit desi nu stiu daca mi-a nimerit in pachet vreunul cu eticheta. Oricum urmaresc problema si va dau de veste.
In orice caz, n-ai grija, concentratia de carne (c-o fi porc, c-o fi pui) cred ca e atat de mica incat nu ai de ce sa-ti faci griji. Ma ingrjoreaza mai mult E-urile astea, dar in ziua de azi (mai)nimic nu se vinde fara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...