Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
Danelutza spune:
La multi ani, Delia !
Iti doresc din inima sa cresti mare, sanatoasa, fericirea si bucuriile sa te intimpine pe drumul vietii.
Laura, sa-ti traiasca fata, sa te bucuri de amindoua domnisoarele, petrecere frumoasa si asteptam poze cu tortuletul 

simona_filipas spune:

MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII DELIA!

Sa ai parte numai de noroc si fericire.
Laura sa-ti traisca printesa, sa te bucuri de ea si sa-ti aduca numai bucurii
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ioanailincam spune:
Eu cam am limbarita, dar nu prea am cu cine vorbi pe aici, bag seama.
A, ca mi-am amintit ceva:
Elisor - in mod surprinzator, de cand ne-am mutat la spatiu mai mare si fara centrala, nu am platit iarna asta decat cu vreo 300.000 in plus fata de ce plateam dincolo. Ce-i drept avem repartitoare si o camera nu am incazit-o, dar totusi, eu zic ca per ansamblu am iesit bine (cu exceptia primei luni, cand nu am avut repartitoare pentru ca eram cu renovarea si nu le-am pus odata cu tot blocul, asa ca am preluat toate pierderile si am platit vreo 5 milioane
, dar asta a fost vina noastra ca am zis ca daca nu avem calorifere - si administratorul vazuse asta - suntem scutiti de la caldura).
Cat despre barbat, e mai bine, a inceput sa faca coji la bube, altele noi nu par sa mai apara si parca nici nu il mai mananca/dor asa de rau. In schimb cred ca va ramane cu cicatrice urate pe fata, are niste locuri unde i-au aparut cate 3 bube una langa alta si arata groaznic. Cum i-o fi norocul.
Hei, nu ati zis care veniti la Kidex?
In alta ordine de idei cum petreceti 1 mai muncitoresc si cu ziua de luni, cele care beneficiaza (sau macar sotii)? Eu lucrez luni, dar macar marti ar fi fost frumos sa facem ceva, dar cu Mr. Bubex dupa noi, nici o sansa. Nu mai zic ca ai mei ar fi vrut tare mult sa vina la tara sa ne destrabalam la niste gratare si chiar mama sa stea o zi cu noi. Dar cum se pare ca nici mama, nici tata nu au avut varicela sunt cam reticenti la idee (de fapt, ia stai asa, am avut si eu si frate-meu si daca nu au luat de la noi, pe care a trebuit sa ne oblojeasca, doar n-or lua de la barbat, ca nu se pupa cu el, nu?). In fine, vom vedea ce va fi.
Hai va pup, ma ac si eu ca muncesc un pic.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Mie-mi merge tare greu netul, iar forumul in mod deosebit
Oana cum a fost Alexandra azi? Tot asa multe lacrimi?
Flore acum sambata aveti botezul? la ce biserica?
Raluca succes in operatiunea "pipi fara scutec".
Denisa inclinatii spre balet Bianca nu are
, asa ca nu stiu ce sa spun cu mersul pe varfuri
Laura normal ca toate suntem fericite, dar azi in mod deosebit esti tu
, emotiile iti guverneaza ziua, emotii de fericire...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eu am liber luni, pentru asta lucram saptamana asta in plus in fiecare zi, ca sa nu mai recuperam alta data. Dar Costi nu are liber, asa ca n-am facut nici o scofala. Nu ne-am planuit sa mergem pe nicaieri, o sa fim pe acasa probabil.
S-ar putea sa trecem si noi pe la Kidex, daca nu avem altceva de facut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Ioana daca nu si-a zgandarit bubele nu vor ramane cicatrici indiferent ca acum arata ca dupa razboi.
La noi cei care au repartitoare au sfeclit-o iarna asta cu niste intretineri enorme, din cauza celor care si-au pus centrale si cum sunt tot mai multi, varu-meu cu tot cu ele a platit aproape 7 mil. Aici fara centrala n-ai nici o sansa si clima e mai aspra ca la voi.
Nu-i mare branza cu lunea libera, eu dac-as fi lucrat as fi preferat sa merg la munca decat sa merg sambata sa recuperez.
Cei de la vreme au spus ca va fi un 1 mai ploios.
Si la voi merge greoi forumul?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
La multi ani Delia

sa cresti mare frumoasa, sanatoasa si ascultatoare
denisa73- asa ca sa te linistesc si fiica mea merge pe varfuri uneori cand are ea chef sa ma streseze( si a dat seama ca ma suparaa si scorpia continua si mai si rade).
mynicegirl spune:
Mai fetelor vorbiti aici de crenvusti proaspeti
... si 10 E-uri sa aiba in ei as manca vreo 3-4 rapid.
eu nu am mai scris caci 2 zile nuam putut sa deschi DC su a mers foarte prost, asa ca nici de citit nu am mai prea citit. Azi e prima zi cand merge binisor.
Maine scriu un mesaj lung promit, acus trebui sa fug la yoga, Alex vine acasa caci are tenis, asa c nu am sa am timp sa butonez.
Va pupicesc.
monu spune:
Am pus niste filmulete cu fetele
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20070426&ctime=020743" target="_blank">Alexia gimnasta
si
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20070426&ctime=020743" target="_blank">Dialog intre surori
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Inca o data va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine ...nu am avut atatea prietene de cand ma stiu...
Am vorbit cu femeia la telefon sa vad starea natiunii si m-a pupat fiica-mea prin telefon...mi-au dat lacrimile...abia astept sa ajung acasa sa o jumulesc ...
Cristina incearca cremwustii de la Cristim...aia extra ...si-apoi orice mezel ai lua nu-l gasesti curat...doar cele acre sunt facute din bucati intregi de carne,gen rulada din piept de pui sau sunca presata din piept de pui...
Nici eu nu ii dau carne de porc cu exceptia perisoarelor care nu au gust daca-s numa de vita sau de pui...
Elisor daca va luat bunatate de masina de ce mai veniti cu trenul?!Intreb si eu sa nu adorm...
Denisa Delia mai are momente cand se prosteste si merge pe varfuri...dar in general calca bine...
Monu si Denisa nu pot sa ma uit la filme si poze ...atata merge de rau netu la birou ca ma umplu de nervi....am sa le savurez acasa dupa ce se termina balamucul...
De Crissu mai stie cineva ceva?!Cand trebuie sa nasca?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"