Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Da, si la mine merge prost DC-ul. Or schimba iar serverul?

Monu - am vazut filmulete, sunt mortale, de fapt cel cu dialogul numai pare pentru ca nu am sonor la birou. Abia astept sa ajung acasa sa vad ce zic ele cu atata foc.

Denisa - ce dragut e Cristi! Si mare. Ana nu merge pe varfuri, n-a mers niciodata asa, nu stiu ce sa zic. Tu cum mai esti cu problemele interne?

Elisor - nu a zgandarit bubele (sau cel putin asa sper), dar arata chiar ca niste bube, adancite in carne si ma tot gandesc cum va fi pielea dupa ce se vindeca. Bine macar ca e insurat, are copil, a fost frumos pana la varsta asta, de-acuma ce-i mai trebuie?

Imi pare rau ca sunteti dezamagite de zilele astea libere; adevarul e ca e rau daca unul are liber si celalalt nu. Macar sa profitam sa ne odihnim, desi nu stiu ce mare odihna va fi daca bona e libera si trebuie sa avem grija de Mogo.

Hai, ca azi bat recordul la scris. Mai dati-mi apa la moara ca ma mananca rau degetele sa stau cu voi.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Noi ca niste bugetari convinsi ce suntem avem liber pana miercuri...chiar daca nu aveam imi luam o zi din CO ca plecam la Fundata sambata dimineatza si venim marti...fara fete...
Am sa le duc dorul rau de tot ...mi se pare un gest egoist sa plec sa ma distrez fara ele desi simt nevoia sa ma comport adecvat varstei biologice...sper sa nu-mi stric singura vacanta...
Cu recuperatul pe mine o sa ma sara ca nu am cu cine lasa copilu

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

DELIA
2 ani
LA Multi Ani!
Iti dorim tot binele din lume, tie si familiei tale!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"LA MULTI ANI!, Delia , papusa mica pentru cei doi anisori pe care ii implinesti astazi. Iti dorim sa fi sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, sa fi iubita si fericita, sa-ti pastrezi inocenta de copil cat mai mult,si sa le oferi parintilor tai numai clipe minunate.
Te de mii de ori pe fiecare obrajior. Sa te distrezi cat mai bine, azi de ziua ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Delia.Si sa ai parte de tot ce iti doresti.SI tie mami multa putere sa o faci mare ca frumoasa e.iti vine sa crezi mami ca ai asa pui mare si cuminte.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

LA MULTI ANI DELIA!!! Sa fi sanatoasa, iubita si norocoasa!
Laura, sa-ti traiansca fetita si sa te bucuri de ea toata viata!
Monu, ai avut o idee foarte buna aratandu-ne pozele vechi ale Deliei. Cred ca pe seara am sa recitesc si "clubul scutecelor". Poate ca ar fi frumos ca de fiecare data cand un copilas mai implineste 2 ani sa ne aratam pozele mai vechi.:)Cate s-au schimbat de atunci..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI DELIA!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, sa ai o viata frumoasa! Ma bucur mult ca Alex te are prietena si sper sa va intelegeti bine si sa fiti una alaturi de alta totdeauna!
Laura, felicitari, multa sanatate si putere sa iti cresti fetele asa cum iti doresti! Azi ma uitam la pozele de cand erau fetele mici si ma gandeam cum ar fi..peste ceva ani, sa ne intalnim pe aceleasi banci..cu nepoteii (frumos vis, nu-i asa?)Va pupam, petrecere frumoasa azi si in zilele care urmeaza si abia astept sa ne sarbatorim impreuna!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MUTI ANI DELIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Iete, aniversarile astea nu sunt numai ocazii fericite in sine, au o dubla fateta: au iesit la iveala fetele din umbra, care se pare ca ne citesc, dar nu prea scriu. Hai, sa mai vedem prospaturi ca e mare evenimentul!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Multumesc fetele ...

Oana tare rau imi pare ca nu putem sa ne vedem azi ...mi s-au anuntat musafirii si am putut sa le zic pas,desi ar fi meritat...dar recuperam...nu am reusit sa ajung la Sivian sa intreb de tort ,dar maine sigur ajung...ca numa maine nu e ziua copilasilor...

Gata plec acasa...ma duc sa iau tortuletu si mici completari...abia astept sa vad fatzuca ei cand va vedea cadourile

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput