Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
mygirl spune:
Astazi Alex a ramas acasa cu mine. Azi noapte s-a foit de la 1 la 5, nu a prea dormit, ma striga mereu cand nu ma mai simtea langa ea. La 5 a mancat, i-am dat o seriinga de panadol ca mi se parea calduta si am lasat-o sa se odihneasca pana la 10. A racit un pic, are mucisori dar nu sunt sigura ca sunt de la gradi. Aici bate de cateva zile un vant turbat si noi am fost aseara in parc cu tricicleta, apoi la o zi onomastica a unui baietel unde s-a zbantuit si a transpirat bine de tot. Asa ca azi o tin in tratamente dar maine daca e mai bine o sa o duc ca dupa aia oricum au pauza pana pe 2. Sper ca se va obisnui si nu va mai avea senztia de abandon, ca acum cand nu ma mai are in aria vizuala imediat incepe sa ma strige si sa se miorlaie.
Florentina, am votat. Superba poza de pe ym, esti o mamica fericita si implinita cu asa pereche frumoasa. Succes cu pregatirile!
Denisa, si Alex are momente cand merge pe varfuri, dar mai mult cand se da in spectacol si se prosteste. Cred ca acum ei experimenteaza. Si mai ales daca le atragem atentia ca nu e bine o tin pe a lor si se prostesc mai tare. Asa face a mea, nu stiu daca e valabil la toti copiii.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
onixone spune:
LA MULTI ANI DELIA! SA FI SANATOASA, CUMINTE ...SI CEL MAI IMPORTANT ASTAZI...SA PRIMESTI O MULTIME DE JUCARII.
LOREEN: sa-ti traiasca fetitzele si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.Sa fiti sanatosi si un mare la multi ani si pt tine!!!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
cris_kim spune:
La multi dragutilor de copii nascuti astazi: Delia; daca mai sunt si altii "ascunsi"
, si lor.
Multe jucarii, sa fie bucurii pentru parinti, iar sanatate cat de multa.
nelia spune:
Monule, ce mi-ai facut, mamico? Asa cu spor ma apucasem de dimineata de curatenie, dar am zis hai sa intru sa-i urez Deliei toate cele bune cu ocazia implinirii celor doi anisori... si am dat de mesajul tau, cu paginile de anul trecut si de atunci... tot curatenie fac. Si stai sa vezi, ca asta nu e tot, ma uit la filmuletele tale si emotionata de ce citisem, ma uit la bebe mic si ma apuca un dor de bebelusi... apoi mi-am dat seama ca-s gravida si ca de fapt dorul asta nu va mai dura mult si voi avea si eu la dispozitia mea, toata ziua, 24 din 24, o mogildeata ca a ta.![]()

Felicitari pentru fetite, sint tare dulci, iar bebe mic arata mai mult decit bine. Sanatate!
Deci...
La multi ani, Delia! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Sa ai o viata frumoasa alaturi de surioara ta cea cu ochi frumosi, de superba ta mamica (sa-ti fie prietena si alaturi de tine asa cum ne este noua) si de taticul tau. Sa ai parte de cadouri frumoase, de un tort alb ca zapada, la care ne invitam si noi... neinvitate, virtual cel putin, sa luam cite o bucatica mica si sa-ti uram tot binele din lume.Sa traiesti frumos, minune mica!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
simiena spune:
La multi ani ! Delia
Sa fii frumoasa , cuminte , mai ales sanatoasa si tot ce-si mai doreste mamica ta pentru tine!
Monu-multa , multa sanatate pentru puii mici!
Blackpanterro-nu e lucru mai groaznic pe lume decat suferinta copiilor tai!
Mamicul lui Elian
nelia spune:
La noi, una calda, una rece...
Agatei i-au trecut bubele de pe fata, ca arata ca o adolescenta in plina criza hormonala, dar si-a prins degetelul in usa de dimineata, cind pleca la scoala. Nu e grav ca data trecuta, dar destul ca sa urle ca din gura de sarpe. De data asta nu mai e nimeni de vina, in afara de ea, are un obicei de a-si uita degetelele prin usi...
Tudora e tot racita, ma pregateam sa o duc la doctor astazi, pentru ca ieri a fost foarte rau, a stat acasa, si astazi sta. Dar vad ca azi e mai bine, asa ca nu ma mai duc, ca sa am de unde sa ma intorc, ca sigur e sanatoasa tun...
Eu... dupa ce m-am certat cu colegul ca nu ma baga in seama (deh, sint gravida si sint sensibila) si in loc sa ma consoleze, sa ma pupe, sa-mi spuna ca am dreptate, mai ales ca dimineata ma simt foarte rau, a hotarit sa nu mai vorbeasca cu mine, cica am numai prostii in cap... dar pina a plecat la servici l-am induiosat ca i-am pregatit mincarea chiar daca eram suparata si am dat tot timpul marunt din buze... si a hotarit sa ma impace frumos...
Si dupa ce a plecat, si dupa ce am trecut prin socul cu degetelul Agatei, m-a luat un rau de-am zis ca mor. Noroc cu Monu, care m-a facut sa uit... Si cu rezultatele de la al doilea curs: am luat A (adica 92-94%) la examenul final
, desi ma asteptam sa fie mai putin, dupa ce am ametit o parte din intrebarile alea. Acum sa vedem cit iau la tema si la cel oral si cit imi va da per total, dar oricum sint multumita cu cit iese, la urma urmei cel final a fost cel mai important si daca am luat nota atit de mare la asta, apoi pot sa iau orice curs vreau. Na, ca m-am laudat destul, dar adevarul este ca-mi ride sufletul cind imi aduc aminte, e atit de bine sa vezi cum iti este rasplatita munca si efortul...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Tdi spune:
Ciao! pe aici si noi, lesinati de caldura desi bate un vant de te ia pe sus...ciudata vreme anul asta, mai ales vantul intens ce nu ne slabeste in orice tara am fi.
Azi e zi de sarbatoare (
Delia) asa ca vestile proaste le tin pentru mine ca nu vreau sa stric atmosfera pe aici.
Ieri a fost sarbatoare si aici (ziua eliberarii) deci...liber!
...am facut o excursie la munte impreuna cu niste prieteni si ne-a prins tare bine, sper sa repetam experienta curand. Prietenii astia au o fetita de martie 2005, pana acum o luna si ceva nu zicea decat a, o, e si caca, acum turuie de m-am minunat auzind-o ce multe stie si cat de bine repeta orice i se cere. faza tare ca le zice de doua ori, prima data corect apoi pocite rau de tot!
Abia astept sa vorbeasca si bondoaca mea!
Si apropo de Alyssa... e horror ca nu vrea sa doarma nici batuta, nu mai stim ce sa ne facem cu ea si cred ca incep sa-i dau medicamente pana nu innebunesc complet. E plina de energie si ne prinde miezul noptii pana o bagam in pat, isi bea sucul (mai nou; laptele il scuipa de parca-i otravit) si apoi iar joaca. se lasa cu certuri si amenintari din partea noastra si plansete de circ din partea ei, uneori sta si cuminte dar imediat ce simte ca adoarme incepe sa bata din picioare sau orice altceva ca sa n-o ia somnul.
Mai sunt copilasi care nu vor sa doarma? Dar certati cu laptele?
Album Alyssa
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI DELIA!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci multa fericire parintilor!
Nepotica mea va face chimioterapie pana la 6 luni, dupa o vor opera.Doctorii au spus ca se poate vindeca complet.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ioanailincam spune:
Mygirl - ce-ai votat? Sanatate lui ALex, sa nu degenereze in raceala in toata regula!
Nelia - cred ca erau postari de acum 2 ani puse de Monu ![]()
Bai, deci m-ati omorat cu torturile voastre, mi s-a facut o pofta de numa'. Cred ca cobor sa vad ce pot gasi in imprejurimi (mare lucru nu cred, dar poate, poate!).
PS AM inceput sa-mi recitesc mesajele de vreo 2 zile si constat ca mananc la litere si ma exprim asa de necoerent cateodata
. Dar mereu imi este lene sa editez
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
blackpanterro spune:
Tdi, Aidan nu a baut niciodata lapte, mananca dimineata lapte cu cereale si atat.Din cand in cand mai bea cacao dar atat.Noi ii dam si suc de portocale fortificat cu calciu si apa pe care o bea contine foarte mult calciu.
Aly, e mare, sanatoasa, nu cred ca e o problema daca nu bea lapte.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)