Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77993" target="_blank">Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects.php?pid=611948" target="_blank">Slideshow bebelusi|www.savefile.com/files.php?fid=7511381" target="_blank">Al doilea slideshow bebelusi
TOT CE SE DISCUTA AICI ESTE ONTOPIC
* at_andreea --- THOMAS - 12.04.2005 - Cluj
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Mariamunteanu --- ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria
* Mariamunteanu --- PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria
* kitty_b --- PAUL - 28.04.2005 - Canada
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* 2anke --- LUCAS - 01.05.2005 - Germania
* bonsai --- DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Medias
* Micorint --- MARIA CRISTINA - 03.05.2005 - Bucuresti - Poze Maria Cristina 6 luni
* alexadaniel2000 --- ROBERT_ANDREI - 03.05.2005 - Bucuresti
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - 1A:10.8kg 82cm - poze Stefan
* dadym --- ROBERT - 04.05.2005 - Galati
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2
* Tdi --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* tzumpiloi --- ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - Franta
* Ile --- BIANCA MARIA - 08.05.2005 - Romania
* Carolinah --- ANA - 09.05.2005 - Bucuresti
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - 1A:12.7kg 82cm - Mari si DAVID
* ile2003 --- MARA DIANA - 10.05.2005 - Constanta
* Alina Balan --- CRISTIAN VICTOR - 11.05.2005 - Bucuresti
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* ICorina --- MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucuresti
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Mamaruta --- DARIA IRENE - 13.05.2005 - Bucuresti
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Carmen-Emiliana --- STEFAN-DAVID - 16.05.2005 - Bucuresti
* Kasky --- DARIA IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti
* mikka --- IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti
* Andra_bb --- TUDOR CATALIN - 17.05.2005 - 4250g 52cm - Romania
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Roisin --- IRINA - 18.05.2005 - Bucuresti
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* red rose --- MARA IOANA- 18.05.2005 - Bucuresti
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - Bumbu Prospaturi
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - 1A:9kg 75cm - Alex pifos
* alina_a --- STEFAN - 22.05.2005 - Bucuresti
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* Boobooricu --- JULIANA - 24.05.2005 - Canada
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - 1A:8.8kg 74cm - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - 1A:10.2kg 77.5cm - Andrei 0-5 luni Andrei 6-10 luni Poze noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* danib --- FILIP GABRIEL - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Carina
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - 1A:9.8kg 80cm - Teodora
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* Simonaeus --- ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti- 1A:8.8kg 74.5cm
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Cezara08 --- NICHITA DANIEL - 29.05.2005 - Romania
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - 3150g - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* geanina anghel --- MARIA ANTONIA - 31.05.2005 - Italia
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - 1A:10.7kg 76cm - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* Sim76 --- THEODORA ANNA - 04.06.2005 - Frankfurt,Germania
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada - 1A:10.8kg 78cm
* Danelutza --- ISABELLA - 05.06.2005 - Elvetia - 1A:9.28kg 74.5cm
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* inesuca --- REBECCA-ELENA - 07.06.2005 - Bucuresti - Rebecca
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* viviT --- ANA - 08.06.2005 - Craiova
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti - 1A:10.1kg 80cm
* dana-alexia --- ALEXIA - 12.06.2005 - Romania
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada - Album Patrick Ryan
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - 1A:10.4kg 77cm Bianca si Andreas
* Crissi --- THEO - 14.06.2005 - Bucuresti
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* Speranta nu moare --- JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* gabitrifan --- LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste
* laura radulescu --- CRISTINA - 20.06.2005 - Bucuresti
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - De la nastere pina la Revelion Ana - Dupa Revelion, in 2006
* Adela I. --- SARA - 22.06.2005 - Bucuresti
* Luluku --- GEORGIA MARIA - 26.06.2005 - 3400g - Bucuresti
* isto2005 --- ERIC CHRISTIAN - 26.06.2005 - Canada
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* Oana C --- Eva Christina - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca incep eu capitolul asta, am crezut ca nu mai apuc sa intru azi.
Teodora mi-a facut iar creierii taitei. S-a trezit azi noapte de cateva ori si dimineata la sase de tot. Am leganat-o pana a atipit printre marailei si am lasat-o sa faca nani in balansoar ca iar am patit ca zilele trecute, cum incercam sa o iau se trezea.
Am mai tras amdnoua de somn pana pe la 7.30 cred si gata, jos toata lumea!
Ei, zic, las ca face nani mai devreme azi. Da da, s-a culcat la 10 si aproape jumate si s-a trezit pe la 11.15, timp in care am dat o fuga sa cumpar ce aveam nevoie. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o plangand la intoarcere.
Si de la ora aia a mai adormti la 16.20! Asta nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi sot extrem de maraita, nu ii convenea nimic, a mancat putin, a facut fitze la doua iarturi, a urlat, s-a agitat de cate ori am vrut sa o culc. Am crezut ca dau in dambla, tocmai azi cand aveam ceva de facut musai. DAr ce fitze nene, chioara de somn, ochii rosii si sprancenele cazute in ochi de-a binelea si se tinea tare. La ultima tura am strigat la ea de nervi si s-a potolit instant. Ma oftic pentru asta dar eram la capatul rabdarii. Sunt si eu dilie, ma enerva ca lasasem ceva neterminat si bucataria plina de vase de spalat.

Nu am apucat sa citesc mare lucru ca nici macar asta nu am putut desi era aici in camera cu mine.
Emanuela, bafta ta ca iti mananca bebe fructele, nu e o regula, ai gasit tu o metoda buna dar ii si plac puiului ca altfel...
Chiar asa, ieri a mancat Teodra o piersica, sarbatoare mare ce mai!
Sper sa imi revin, de cateva zile nici nu mai apuc sa intru seara pe aici.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Va pupacim pe toti, si La Multi Ani pentru Eric si Ben !
N-am apucat sa citesc nimic din urma da' m-am uitat dupa sarbatoritii zilei si ce-am vazut...inca doua burticoase...Monu,Corail va urez din tot sufletul sa aveti sarcini si nasteri usoare...
Ne-am intors ieri de la mare...fara gluma si misto Iepu' a mancat exact DUBLU decat acasa. Iar din ziua in care am ajuns acolo NU A MAI HARAIT deloc. Bronsiolita, tic (de care a uitat la schimbarea mediului ?-ce a fost probabil exact nu vom afla, bine ca s-a dus...) Oricum varianta cu alergia cred ca nu mai e valabila, i-au iesit rezultatele la analize super-bine-IgE e 7 (normal e sub 60), iar Phadiatop infant e negativ-asta arata daca are predispozitie spre atopism (dermatita, alergii, astm...)deci dupa capul meu degeaba am tot ferit-o de alea-alea ca e alergica- sa vedem ce zice si pedi...
Cum ziceam a halit de a spart pe acolo, acum pricep si eu de ce bebeii din Constanta sunt asa dolofanei...N-am ajuns sa ne vedem ca am stat plantata pe plaja cu ea-la sortat scoici, pietricele etc...E disperata dupa apa-tragea de mine in disperare sa o duc la mare.
Apropo, pentru fetele care vor sa mearga in tara la mare- mai bine alegeti "alta mare", ca la asta indiferent cate stele are hotelul tantiile cameriste tot tipa una dupa alta pe holuri, trantesc usi, la 7 urla manelele de la barurile de pe plaja de se zgaltaie geamurile la camera-de', am vrut cu vedere la mare- si asa mai departe. Data viitoare ma gandesc sa mergem in Grecia sau Malta, sa vad in cat timp o pot trece pe Iepu' in pasaport. Sau ii trebuie pasaport separat?
Si mai am un of- am gasit in Mangalia un magazin cu hainute de la "crocodil"-o gecuta care in Bucuresti costa 1,2mil am luat cu 720. Asa ca stie cineva, importatorul de croccodillo are si magazin in Bucuresti?
Pun ceva poze si revin dupa ce mai citesc din urma.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am reusit sa mai fac si eu un album cu poze de-ale lui Andrei, de dupa ce a implinit un an. Puteti vedea aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

gusta, te-am aniversat ieri impreuna cu sotul meu! i-am facut un tortulet din ciocolata care cica i-a placut dar trebuie sa recunosc ca nu era prea rau...la multi ani si tot ce-ti doresti!

babygirl, m-ai dat gata cu salonul ala!!!

cloreta, tipa aia din poza cica arata asa dupa...masajele lor!!! si asa o sa aratam si noi daca mergem!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran, produse Crocco eu am gasit la happy baby pe Bulevardul Dacia si am auzit ca ar avea la magazinul belli reclama - reclama mascata de langa Circ. Eu la ultimul nu am fost dar sunt fete care l-au vizitat. Poate ele stiu mai multe.
Noi am ajuns acasa la timp ca acuma s-a pus pe ploaie. Alexia e in continuare ciufu si maraie. Azi pentru ca "a fost cuminte" i-am luat o salopeta verde de la Crido de la Unirii. Haioasa foc! Iar o sa zica lumea ca am baiat. Ca azi asa am patit. Si era in tricou verde cu fusta mini de blugi dar care se vedea a pantaloni scurti din carut.
In alta ordine de idei, nu am nici un chef si casa e vraiste.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

babygirl, acrobata mare papadia ta!

olga, asteptam rezultatele de la analize!!! sper sa iasa bune! cand le ai? mare curajoasa ai fost sa le faci fara anestezie! sa treaca mai repede!

se pregateste de-o ploaie pe aici, aud ca incepe sa tune. si sunt cheauna de somn, iar s-a sculat asta mica azi-noapte si a gasit-o joaca, la 6 dimineata m-am enervat si am pus-o in patul ei si i-am zis "n-ai decat sa tipi acolo, acolo o sa stai, eu m-am saturat sa alerg dupa tine prin pat", si i-a facut tati un biberon, i l-a dat, s-a mai foit ea un pic (adica pana pe la 8.30) si cand mi s-a dus naibii somnul de tot a dormit neintoarsa pana la 10.30...

lucas, ba da ba da ba da... vrem sa citim si noi de regim... poate ne vine vreo idee sa facem si noi... da-ne si noua aici regimul despre care spuneai...please.........

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fran imi pare rau ca nu ne-am intalnit,nici nu am retinut unde ati fost cazati ca poate dadeam eu o fuga pana la voi...una peste alta bine ca i-a priit Patriciei la mare si s-au spulberat banuielile alergiilor...Cat despre coccodrillo la Bucuresti stiu ca acolo au adaos de 100% si ca nu magazin propiu de desfacere...importatorul este DORADOR...auzisem si eu de magazinul din Mangalia,insa daca ma crede cineva nu am fost deloc acolo,nici nu cunosc orasul...dar poate ar fi cazul sa ma duc si eu...pana nici in Cta gecile nu erau mai ieftine de 800...

Gabitza drum bun maine spre mare si vorbim la telefon...

Clara ca o consolare sa stii ca si a mea a fost azi ciufuta rau de tot...nu i-am intrat in voie cu nimic si ca sa-mi puna capac in final iar mi-a varsat laptele acuma...nu mai am lenjerii de pat si pijamale pentru mine in ritmul in care vomita ea...
Iar cu tipatul la copil io-s campioana...dar numai asa o mai pot tempera cateodata ...mai nou daca strig la ea incepe sa se ia in gura cu mine de ma si buseste rasul,in gand evident ca in fatza ei tot serioasa sunt sa nu-mi pierd prestanta...

Ioana petrecere frumoasa maine ...sa iasa totul asa cum va doriti,sa fie Mogaldea la inaltime...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara dragelor!
La multi ani Ericozauru'!
La multi ani Benica! Si mamica ta sa apara mai des pe aici(eu cu ea mai tin legatura pe mess, dar sa vada si poporu neste poze cu flacau'cel frumos!)
La multi ani, BIanca(eli)! Stiu ca spun cu intarziere, imi cer scuze, dar ultimile zile parca au fost mai agitate ca oricand!!!
Am promis, asa ca va invit sa vedeti POZA TUNSOARE MAMI1 si POZA TUNSOARE MAMI2.
Loreen deja a vazut pe mess, in felul asta puteti sa vedeti si voi.
Despre noi mai nici noutati, poate doar ca Dragoselu devine tot mai lipicios pe zi ce trece. Acum cateva zile a plecat tata la Cta si ma voi implica si eu mai mult in magazin, deci cred ca timp pt DC voi avea mai putinel...

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara!
LA MULTI ANI ERIC!
LA MULTI ANI BEN!
In sfarsit am un moment de respiro, zilele astea au fost o harababura si m-am epuizat asa de tare ca nu mi-a mai ramas energie nici de-o depresie mica, mica! Miercuri seara am luat copilu' pe sus si ne-am dus la mare, pe la 8 am ajuns tocmai bine pentru cina asa ca am ras o pizza maaareee si ne-am plimbat pana ne-am plictisit. pe faleza batea un vant rece de-am inceput sa compostez bilete, am imbracat-o pe pitik cu tot ce-am gasit prin geanta ei si am sperat sa nu prinda vreo raceala. a fost tare fain pe acolo, iunie e luna copiilor la mare asa ca era plin...atatia puradei in carucioare n-am vazut de cand m-a facut mama! cred ca pitik a mirosit ceva suspect ...s-a pus frate pe urlat ca n-am mai calmat-o nici cu papa de la roma! dupa ce am ajuns acasa a tras alta tura de urlete ca nu voia neam sa se spele, partea buna e ca a adormit cu biberonu-n nas si n-a mai zis nici pas pana dimineata urmatoare...eu am dormit la fel de lemn ca se speriase sotul insomniac si ne verifica daca mai respiram!
Ieri a venit o prietena cu bebeii in vizita la noi, are un baietel de varsta Alyssei si unul de 6.5 luni in burtica...ne-am simtit tare fain dar ne-au obosit neastamparatii astia de copii de numa'...sa nu va mai spun cum arata casa mea dupa! (a zis sotul sa las asa pe cand vine el ca-i tare curios)
Azi m-a terminat de tot pitika, la un moment dat plangeam si radeam in acelasi timp...am schimbat-o de vreo 8 ori, am spalat-o de vre-o 5 si baie generala de 2, mi-a facut pipi pe jos si s-a tarat prin baltutza, si-a bagat o clema de rufe in gura si n-a mai putut-o scoate, a demontat casa de la cap la coada de mai multe ori, a plans la cumparaturi si s-a frecat cu prajitura pe cap si pe haine de arata ca un purcel...ce mai...activitate, frate!
Cam asta e cronica zilelor mele lipsa de pe forum... am citit tot dar nu stiu cat imi mai amintesc sa raspund...incerc, daca dau cu batzul in balta ma scuz de pe acum!
Sanatate Loreen, Stefanel, Ema si alti bolnaviori!
Felicitari pentru progrese si La multi ani pentru sarbatoriti! Gusta, Ioana si sotzul, Mercedes, sotul lui Pisik. sper ca n-am uitat pe cineva...daca da, dati un sut si ma execut!
Pasaport - Fran parca a intrebat... nu e obligatoriu sa-i faci separat, poti sa o treci in al tau, cred ca se poate si in regim de urgenta max.3 zile. noi am facut recent asa ceva, daca vrei detalii zi-mi.
OlgaT - cred ca ne putem lua de mana, cum ai zis si tu...din pacate suntem cam departe, nu cred ca se lungeste pana peste ocean! oricum, loc de o vorba buna sau un umar pentru bocit se gaseste la discretie daca ai nevoie!
Pofta de mancare - ce-i aia?! da' m-am smekerit si eu, doar is ma-sa si se presupune c-ar trebui sa fiu mai dasteapta decat ea, nu?...cum pitik e lesinata dupa frisca, cand ii dau mancarea tin si tubul la indemana si-i mai pun cate putin ca s-o momesc, vad ca e a 2-a oara cand papa tot cu metoda asta! stiu ca n-ar fi tocmai indicat dar avand in vedere ca face greva foamei de saptamani, calc pe principii si alte alea doar s-o vad ca baga ceva la ghiozdanel!
Cloreta - ce program de iti face tiza mea, mai mai...apar dintzosi noi?
Nelia si Androix - ciudate dureri aveti mai fetelor...nu stiu ce sa zic, ar trebui sa va cautati la doctori da' banuiesc ca nu va arde, nici ca mine sa nu faceti ca tratamentul cu indiferenta e cu 2 taisuri...hai, multa sanatate si sa va treaca repede!
Apropo de slabit...(nu vreau sa ma laud ca n-am nici un merit)...pana acum am dat jos 23 de kile, incluse alea 9 pierdute la nastere! (ps. da' tot naspa arat...am probat costumul de baie ante-Alyssa si mi-a venit rau cat de urat poate sa-mi stea).
Mersul pe varfuri - pitika mea mergea numai pe varfuri, ziceam in gluma ca balerina o facem...acum merge normal, nici nu-mi dau seama cum s-a dezvatat, cred ca de cand o incalt des (papucei cu talonet si talpa rigida). un ortoped a zis ca din cauza pampersului merg asa...mah, nu stiu ce sa zic.
Daniela - si pe sotul meu il dor calcaile, am observat ca-l apuca daca schimba tipul de pantof (depinde de grosimea talpii) sau umbla mai mult, la el e si kestie de kile...a ajuns la suta!
Hainute de copii - am vazut un afis cu "coccodrillo" si pe aici, is tare curioasa sa vad ce au si mai ales ce preturi, au deschis in cea mai piperata zona din oras unde se duc toti snobii si bogatii la cumparaturi.
Hai ca m-am intins ca igrasia pe pereti, vorba lu' Loreen...intre timp s-a mai racorit asa ca pot sa merg la munca de jos ca ma asteapta vasele si alea alea...
Va pupacim...noapte buna si copilasi cuminti!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am o problema cu situl dropshots, nu mai pot incarca nici un filmulet si imi zice sa comand versiunea cu plata . voi ati patit' cum faceti?
mersi.

Album Alyssa

Mergi la inceput