Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tot io...sunt la ora intrebarilor
cum se face ca sa scriu ceva sub numele de utilizator? (vad c-am devenit membru junior)...de exemplu "contribuabil pe viatza"?... e mortala!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi am furat-o si eu cu dropshots pana m-am dumirit...iti da voie la moca sa incarci 10 filmulete...asa ca mai sterge din primele si atunci fac loc de altele...la poze nu stiu numarul,dar cat incape si acolo...
Spor la treaba la munca de jos...uite aici ceva frumos www.coccodrillo.pl

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

scuze Loreen ca n-am exprimat gresit, nu intentionez sa copiez de la tine, nici n-as putea ca io frec menta!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi te duci la "foloseste punctele" si acolo gasesti machiaj coloristic pentru nume si/sau titulatura ...
Io pana mor o sa tot cotizez la stat...si dupa aia ca altfel ma lasa aia fara groapa...asa ca se mosteneste asta cu contribuabilul din neam in neam...

Incerc sa-i mai dau copilului asta niste lapte sa vaz daca cumva ii ramane ceva in stomac...daca nu cred ca cat de curand intru eu in greva... si nu-i mai dau nimic de mancare vreo 2 zile inafara de apa...poate asa merge...dar mi-e ca tot la peritol ajung pentru ca asta seara la baie am vazut ca iar i-au aparut bube in zonele anterioare si capata incet aspectul de dermatita...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna seara si de la mine

Ia sa ma laud si eu cu insomnii de-al copilului, dimineatza la 4.30 a inceput cascada urlatoarea... i-am dat apa nimic a baut si a inceput din nou sa urle. Am luat-o in pat cu mine, i-am bagat doua tzitze in gura, a papat si dupa aia s-a apucat de vorbit... tata, tata , mie imi cadeau ochii in gura, asha ca in camera ei, am aruncat-o in patutz unde a inceput sa urle puternic, am ridicat jaluzelele, iar dupa alte doua urlaturi a adormit pina la ora 9.
La capitolul mincare si noi stam cam prost, o fi de la caldura, asha ca dupa amiaza nu i-am dat mai nimic in gusha, fata mamei a papat tot, plingea de foame si minca, iote-asha...
M-am mai enervat si cu olitza, zice cccciccc si-l face in pampers. Cind o pun pe olitza se ridica parca frige, nu vrea si pace, asha ca i-am declarat razboi, pe olitza o tzin fortzat pina se obisnuieste. A priceput ca eram nervoasa, am lasat-o in fundul gol prin casa, se uita intr-un oki la mine, apoi s-a dus la tatsu sa-l mingiie si-i dadea tata, tata... dar pina la urma n-a rezistat si s-a apropiat si de mine.
Doamne, ce-am mai scris, m-am lungit ca o zi de post.

Asha in alta ordine de idei
Cloreta si eu am urlat astazi la ea, sint de obicei calma, dar m-a calcat prea rau pe coada, cred ca a priceput ca m-a suparat.
Fran important e ca a mincat copilul bine, chiar daca conditziile nu au fost cele la care te asteptai.
Gabitza vazut pozulicile, scump Andrei. Ce zice tati, nu vrea si-o fetitza ?
Monu si mie imi spune lumea de multe ori, vai, dar ce baiat dragutz avetzi ?
Andutzy sa-ti fie de bine tunsoarea, itzi sta foarte bine. Dar ia zi repejor, ce gimnastica ai facut de esti supla, ca tare mi-s interesata

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tdi o fi si la mine tot de la greutate, e adevarat ca am doar 64 si ceva, dar e mult, trebuie sa mai dau jos vreo 9, alea care le-am pus dupa ce m-am maritat

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

androix, eu nu am si nu am avut dureri in talpi... nu stiu din ce cauza sunt, dar cred ca e mai bine sa vezi un doctor inainte de un bb2...

mai nelia, nu e de ras ce povestesti tu acolo de durere in fund, dar le povestesti atat de haios, ca m-am terminat de ras! c cxxc <q<< CNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQNW<B YYYYYYYYYYYYY D7V Z ASTA iti spune fi-mea...

misto tunsoarea, andutzy! vezi ca te-a tuns cu varfurile spre inauntru, cum spuneam eu...

La multi an ptr Ben si Ericozaur!!!!!!!!!!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai fetelor sunt rupta
Nu pot sa va zic cat de bestial a fost la petrecere la Eric. Au fost 4 kinderi si 3 copii mai marisori, plus parintii aferenti si plus alti adulti fara copii. La un moment dat era o vierm.u.i.a.l.a (ca sa nu ma pauzeasca ) generala acolo de nu te mai vedeai om cu persoana. Copiii au fost super, s-au distrat pe cinste, Filip a balotat tot ce i-am bagat sub nas si nu m-am incurcat nici eu. Am balotat amandoi ca porcii. Bineinteles jucarii la tot pasul, la un moment dat au aparut si baloane cu heliu, fi-miu era deja in extaz, nu mai zic de tac-so care n-a ratat ocazia nici de data asta sa traga putin heliu si sa vorbeasca pitzigaiat. Noroc ca acum macar n-a mai fost doar el mascariciul petrecerii si s-au mai bagat si altii. Nu va zic ca lejer poate sa mi-l fure oricine pe Filip asa la inghesuiala ca el e cu gura pana la urechi la toata lumea si nu zice nic pis. La un moment dat eram pe balcon fumam o tigara, Mihai tragea de o bere si vad pe geam ca fi-miu era in extaz in bratele unei tipe pe care nici n-o cunosteam dar se juca cu el si el radea in hohote... Spuneti si voi... In final de atata alergatura a adormit in lift si abia am putut sa-i bag 100 de lapte sa nu ma trezesc ca plange de foame in creierii diminetii.
Si o premiera: a zis PA pentru prima data in seara asta, cand a plecat Matei. Pana acum doar facea cu manuta, in seara asta a si spus. Sunt incantata. Si parca a inceput sa mearga si mai bine ca fiind si copiii mai maricei incerca sa tina pasul cu ei si s-a antrenat serios. Si sa-l vedeti si pe grasanu cum merge muriti de ras, cu burtica la inaintare si manutele ridicate, e mortal!
In schimb picioarele mele sunt din ce in ce mai rau. Stangul e mai umflat, a inceput de ieri sa se umfle dar azi parca e si mai rau si ma dor rau de tot. Neaparat trebuie sa merg la medic sa vad despre ce e vorba ca ma gandesc numai la tampenii de ma si sperii singura. Ieri imi inchipuiam cum ar fi daca ar trebui sa-mi amputeze un picior, Doamne fereste!
Fran, neaparat trebuie sa-mi explici si mie pe unde vine magazinul ala in mangalia ca se pare ca si noi tot acolo vom merge.
Si Bulgaria e o varianta misto si pe bani mai putini decat la noi.
Gata, ma duc sa citesc o leaca ordonanta aia sa ma lamuresc cum devine treaba cu cicurile...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

am pus niste poze de la mare aici: CAORLE
...ultimele 2 sunt cu Alyssa mea la micul dejun (pe jos!).

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

MULTUMIM FRUMOS PENTRU URARI! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti si norocosi!
Tot nu-mi vine sa cred ca am copil de 1 AN!! Parca ieri am fost la spital..
Androix a relatat mult mai bine despre petrecere decat as fi putut sa o fac eu, asa ca nu mai dau amanunte. As fi vrut sa tina mai mult! A fost frumos!
LA MULTI ANI GUSTA!!! (pentru ieri)
LA MULTI ANI IOANEI & SOTULUI EI!!!
OLGAT – multi, multi pupici din partea mea! Ai fost tare curajoasa!!
Felicitari MONU!
Cloreta
Adina – ti-am trimis info pe messenger. Sa-mi zici daca nu le-ai primit, ca le mai trimit o data cand esti on line. Pupici multi cu sanatate pentru Ema bolnavioara! Si pentru Stefan si Cornelia!

Pun repede linkul de poze si ma duc la culcare.
"Motzul lui Eric" Va pup si MULTUMESC!!!

Mergi la inceput