Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineata livada!

Monica, iertareeeeee! N-am reusit ieri sa intru sa-ti urez toate cele, dar uite o fac acum cu scuzele de rigoare. Deci:
La multi ani mamico draga, multa sanatate si fericire, copii sanatosi, destepti si cuminti!

Arleena, si mie imi place tare mult tricoul. Multumim!

Lacra, pupam pe Alec sa treaca repede buba.

Virgi, unde ai disparut? si de ce? io una te rog frumos sa ne dai de veste despre voi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Saluare livada draga!

de ieri ma tot chinui sa mai scriu si eu cate ceva si nu mai apuc...acum am prins momentulcand ela doarme .

Lacri imi pre tare rau de cazatura lui Razacila si de sperietura pe care ai tras-o...si ca un facut dupa ce am citit forumul ieri, Elena mea de bucurie ca m-a vazut intrand pe usa s-a trantit pe spate direct din picioare...iti inchipui ca mi-a pierit sufletul, iar ea urla ca din gura de sarpe. S-a linistit repede, dar a ramas cucui . Apropos de Piciul si magazine pe langa tine, daca vii spre Veteranilor, pe partea cu Piciul, o sa gasesti la parterul unui bloc, intr-un apartament, magazinul Universul Copiilor. Sunt si acolo cateva lucruri dragute.

Oana mi-l inchipui pe Paul gramada pe flori . Din cauza faptului ca Ela ajunsese sa se suie pe ghiveciul cu dracena, am luat decizia de scoate toate florile pe balcon inca din martie. Nu cred ca i-a priit bietei dracena...ca i s-au uscat frunzele si ajuns palmier...dar asta e...copil pe primul plan. Am tot citit ca nu este indicat sa lasi copilul in preajma plantelor cu frunzele cu margini taioase...si m-am conformat

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Bine v-am gasit, Copacei cu Ciresei si Ciresele!

Merge cineva in Parcul Voinicelul (ala misto'- scuzati vocabularul, dar am stat toata dimineata la Generale si am citit topicul cu Base)?

Noi pleam in 20 minute.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Of of ...firele albe imi lipsesc...ca semnele batranetii se arat deja la cat de uituca am devenit...am uitat sa anunt si eu ca:

Avem al saptelea dintisor la 10 luni si 16 zile si ca patrulam de la o mobila la alta singura singurica .
Bineinteles ca sunt la post in spatele ei, dar tot mai ia cate o tranta de control si apoi, tup se agata de pantalonii mei si o ia iara din loc[:d]

Pupici, revenim cat de curand se poate

P.S. Arleena super tricourile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

[black]ma bucur ca va place varianta finala pt tricou!

puiudana si eu vreau sa-i iau la alex tricicleta si tot caut pe net ceva model care sa aiba si centuri. am vazut la o vecina dar era adusa din italia . e ok si fara centura?nu cade de pe ea??

raalucutza ma bucur ca te-ai gandit sa imparti si cu noi primii pasi a lui Celestin. BRAVO Celestin!!!poate mai scrii totusi sa ne dai si alte noutati despre voi!

doniro vad ca ti-a raspuns si lacri referitor la meniu. chiar i s-au facut propuneri p-aci sa scoata o carte cu retete pt bebe. ceva de genul ala incerc si eu pt alex. el inca mai suge asa ca seara, noaptea si dimineata lapte de la mine, apoi fructe(nu e gama variata acum insa vine vara, abia astept)pireu/bucati/suc+ cereale/biscuiti/gris, legume(morcov, patrunjel,conopida, broccoli, telina, gulie, mazare, ceapa, usturoi, dovlecel)+carne(miel/pui/peste/ficatel)/ou + - orez/paste/galuste/+ - ulei de masline/smantana/iuart + - frunze aromate(patrunjel, busuioc,telina, etc) si ultima gustare iaurt simplu ca nu vrea altceva. combinatiile le faci cum vrei tu. ca si cantitate nu prea depaseste 150 ml, cred ca atat are el stomacelul.Bafta si rabdare daca nu mananca cat vrei tu. si noi ne-am tot stresat p-aci dar cred ca papa ei cat cred ca le trebuie...

doroti ai pus tu punctul pe i de aia.

va doresc o zi cat mai insorita si bebei cuminti

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by cocutica

...
Oana mi-l inchipui pe Paul gramada pe flori . Din cauza faptului ca Ela ajunsese sa se suie pe ghiveciul cu dracena, am luat decizia de scoate toate florile pe balcon inca din martie. Nu cred ca i-a priit bietei dracena...ca i s-au uscat frunzele si ajuns palmier...dar asta e...copil pe primul plan. Am tot citit ca nu este indicat sa lasi copilul in preajma plantelor cu frunzele cu margini taioase...si m-am conformat

Eu stiu teoria....ca-s cuminte....
Da' spune si tu... E floarea cu care am venit aici, in Tg Mures, acum 6 ani... eu si floricica asta... (e cat mine in inaltime cand nu-i rupta de Paul)
Mi-e draga de numa'.... si nu vreau s-o dau... am dat altele, da' asta....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Anuntam si noi ca putin inainte de 10 luni avem si o maselutza - stanga jos
Nu-mi vine sa cred - deja are 3 colti iesiti, de aia aveam copil atata de chinuit de o luna incoace... o masea, un dinte (al 7-lea) si gingia pregatita si pentru al 8-lea dinte....
Nu inteleg cum de i-a iesit masea - asa-i ca nu-i firesc???

Am vazut-o abia azi.... Ca nu l-am cautat de masele...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Azi Mariuca lui Irinel ar fi implinit 1 anisor.Irinel,sunt alaturi de tine si familia ta incercata,iti doresc multa putere si Dumnezeu sa va umple golul lasat de Maria .Nu stiu ce sa mai spun.....doar ca ma gandesc la tine .Asteptam vesti despre tine si Danutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

La multi ani Monicutza !!! Nastere usoara si numai bucurii langa copilasi!

AC hihi, e doar un tricou fata verso.

Si mie imi place modelul!

Bey ce se intampla in tara asta?

Amiss

Vai,si eu care credeam ca sunt 2 si unul mai frumos ca celalalt.Mai bine ca e doar unul,asa nu mai sunt obligata sa aleg.Bine ca m-ai luminat,Amiss.Te pup!

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by arleena

doniro vad ca ti-a raspuns si lacri referitor la meniu. chiar i s-au facut propuneri p-aci sa scoata o carte cu retete pt bebe. ceva de genul ala incerc si eu pt alex. el inca mai suge asa ca seara, noaptea si dimineata lapte de la mine, apoi fructe(nu e gama variata acum insa vine vara, abia astept)pireu/bucati/suc+ cereale/biscuiti/gris, legume(morcov, patrunjel,conopida, broccoli, telina, gulie, mazare, ceapa, usturoi, dovlecel)+carne(miel/pui/peste/ficatel)/ou + - orez/paste/galuste/+ - ulei de masline/smantana/iuart + - frunze aromate(patrunjel, busuioc,telina, etc) si ultima gustare iaurt simplu ca nu vrea altceva. combinatiile le faci cum vrei tu. ca si cantitate nu prea depaseste 150 ml, cred ca atat are el stomacelul.Bafta si rabdare daca nu mananca cat vrei tu. si noi ne-am tot stresat p-aci dar cred ca papa ei cat cred ca le trebuie...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mersi mult de raspuns. M-am mai linistit ref diversificare. Din fericire Daria mea e mancacioasa, de obicei papa cam 250gr de piure de fructe si legume, deci e super ok. Eu ma gandeam ca e momentul sa ii dau hrana aproape ca pt noi, dar totusi e devreme si graba nu e. Cred ca dupa 1 an avem "liber" la majoritatea alimentelor...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput