Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Adriana, tu cu plastilina, eu cu cioco... Nu m-am uitat la prunci ca eram cu ochii in calc si Vladut a servit-o pe Timi cu cioco... Si ea n-a zis nu...![]()
Lacri, nu te mai invinovatii! Ioi ca te inteleg perfect, am patit-o la Vladut, a cazut din pat in secunda cand eu m-am intors la calc sa dau un refresh. O clipa nu m-am uitat si mototolul meu de atunci s-a hotarat sa se rostogoleasca si buf!
Pupam Moaca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
ama_kaly spune:
http://www.pentrutine.net/traian-basescu.html
HAI BASE!!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
LYLY809 spune:
Multumim ,fetelor...si, vorba Stelutei: "fiti cu okii in 14"! Paziti-va mieluseii![]()
Eu n-am nici o opinie vis-a-vis de Basescu. O dispretuiesc pe fie-sa cu care m-am batut la aerobic. V-am mai povestit. El n-are, omu' nici o vina, evident!
Sa fie cum e mai bine pentru tara asta si oamenii ei( cei buni si cinstiti, fireste)
Arleena, sunt pentru ultimul model prezentat. Foarte frumos. Iti ploua-n gura cand il vezi...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
EllaX spune:
Lacri, nu stiu daca te linisteste, dar sa stii ca si Anuta mea se mai trezeste plangand, apoi varsa. Eu am presupus ca viseaza urat (ce-or fi visand atat de urat puisorii nostri frumosi?). Oricum, Ana este campioana la varsat in diverse situatii care nu-i convin - am inteles ca il mosteneste pe taica-sau (cand era mic). Noua ni s-a intamplat de vreo 3 ori si sa intre unul din noi la ea, ea sa se sperie si sa inceapa sa urle, apoi sa verse. Deja stim plansul ala
dupa care urmeaza "stropitoarea". Cum ii ziceam si Carminei odata: noi avem copii care ajung artisti, la cat de sensibili sunt! Cat despre cazaturi... nu e zi fara cateva. O data la cateva zile se executa si o saritura in cap din pat, eventual sub ochii nostri.
Raalucutza, cu Celestin cel viteaz sa ne mai pui poze si filme, da' fa bine sa nu mai apari pe acolo si tu! Pai bine, fetitzo, cu asa look vii tu in fata unor babe grase, cum sunt unele dintre noi? Esti sigura ca tu ai nascut? ![]()
Carmina, imi pare rau ca n-am pastrat ceva powerpoint cu cele mai "bune" soferite, ai fi vazut ca nu vei fi singura!
Glumesc, bai! Apropos, eu nu am permis si nu am habar de nici un fel de regula de circulatie cu masina.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Eu am terminat de spalat vasele si biberoanele si sunt in drum spre dushulit. Barbatu-meu e de garda si eu imi fac de cap: mi-am cumparat pizza si bere si inghetata. Asa, pentru ca sunt grasa de mi-e rusine sa ies din casa!...
Azi am gasit la un chiosc de ziare "Cotidianul" de ieri si ala de miercurea trecuta
, cu tot cu cartile aferente, si am fost fericita (pe cuvant, fericita!). Parca pe mine ma asteptau acolo cartile alea, erau uitate intr-o parte a tejghelei. I-am luat Anutei galetusa cu lopatica, grebla etc etc si cuburi din alea cu "picioruse" - din alea care imita Lego. Fooooaaaarteee incantata a fost de ultimele!
EllaX spune:
Steluta, 200 grame la fiecare masa?! No, sa fie la altii, ca la noi nu prea sunt sanse!... La alea de lapte e in continuare lupta, dar nu ne lasam nici noi, astia mai parinti!
Sa ma laud si eu (dupa Adriana si DianaR): fata mea a mancat (in liniste) si a intins peste tot pe unde a ajuns o crema de galbenele - din aia din plafar. Cred ca ii era sete dupa, ca a baut tot laptele cu care veneam eu de la bucatarie.
Gata, plec la dush si somn, ca mandra mi se trezeste candva intre 6 si 8, in fiecare dimineata. Noapte buna!
doniro spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Steluta, Adriana
Adriana, pai ce-ai facut, i-ai dat papusei plastilina deja? Are mama o artista
doniro, vrei materiale cu retete in toata regula sau doar cateva idei? Iti pot trimite pe e-mail ce am eu in format electronic. Nu am vazut PESTELE mentionat in postarea ta. De regula eu ii dau lui Alec lapte dimineata si seara, gustarea de la 10-11 este de fructe, masa principala legume + peste sau carne light sau ficat pui/curcan sau galbenus ou + iaurt, gustarea de la ora 5 cereale cu iaurt si, mai nou, Danonino.
Ca garnitura la pranz poti sa incerci si orezul sub forma de pilaf sarbesc, spre ex. Alec al meu nu se omoara dupa orez.
Cerealele de la gustarea doi pot fi tot orez fiert sau paste fierte si mixate, amestecate cu branza sau iaurt sau fructe la cuptor sau la steamer. Alimentele sunt cele prezentate, combinatiile sunt importante...
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Asa cum mi-ai explicat e super ok; multam mult! Chiar peste nu i-am dat pana acum, dar cu siguranta o sa iau si ii dau. Pediatra Dariei mi-a zis ca pe masura ce ne apropiem de 1 anisor, ar trebui ca meniul ei sa fie cat mai diversifiact, respectiv apropiat de al nostru. De aia vroiam niste idei.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
Carmina bafta multa la orele de conducere.Hai ca nu-i greu asa pare la inceput sunt prea multe chestii de facut deodata ,dar e doar chestie de obisnuinta.Eu am carnet de aproape 3 ani si imi place sa conduc ,numai sa am unde merge si sa fie mereu plin rezervorul
Ildi siDavid (2 mai 2006 )
poze
Apropo de rezervor.Vam zis ca eu is de capu meu la volan acum, apai aseara ma intreaba sotu "Ai facut plinul?" da eu asa cu ochii mari "Da ce trebuie?", lo apucat pe sot nervii, ca la noi masina e la disel si daca se termina cind conduci e foarte rau.
Deci morala o ora pina acasa(seara el conduce), deaja stiu ca tre sa mai torn in ea ceva.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
Celestin, felicitari pt mers!!!! Noi luam exemplu, ca suntem fix cu o luna mai mititei, da' eu nu cred ca o sa umblam asa bine in asa scurt timp ![]()
Ralucutza, subscriu, mama, ce bine arati... Si eu iarasi m-am "dedulcit" la chestii care ingrasa.... nu'sh zau cum sa ajung subtirica asa ca tine... 
Dana, da' pe unde umbla tricicleta ceea, ca ieri ma tot intrebam ce mai faci ca nu mai stiam nimikutza despre voi!
Spor la condus! si atentie in trafic - cu tricicleta, desigur ![]()
EllaX, ce bine ca dormeam la ora cand postai tu... auzi, pizza, bere si inghetata... 
mai era ceva
am uitat...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
E, asta era:
quote:
Originally posted by EllaX
...
Sa ma laud si eu (dupa Adriana si DianaR): fata mea a mancat (in liniste) si a intins peste tot pe unde a ajuns o crema de galbenele - din aia din plafar. Cred ca ii era sete dupa, ca a baut tot laptele cu care veneam eu de la bucatarie.
...
Si la noi ii clar cu linistea, ori rupe bucatzele floarea cea mai draga a mamei, sau papa/modeleaza pamantul din ghivechiul respectiv....
Negresit, asta e explicatia de fiecare data cand nu-l vad pe Paul si e liniste de tot.....
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

David (2 mai 2006 )