Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Toata lumea e cu la ?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Celestin! Bine ai revenit Raalucutza!

Nebunie, nebunie! M-am rupt cu totul de reslitate, aflu si eu stirile de pe forum... Televozorul merge mai mult pe desene si dupa ce se culca pruncii n-am chef de stiri. Asa ca am ramas perplexa...

Arleena, minunat tricoul! Felicitari! E bine, sa-i dam drumul!

Nu mai apuc sa scriu mai nimic. Azi aproape ca n-am deschis calculatorul ca n-am apucat...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Monica!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

quote:
Originally posted by oana.iat

Adela, unde esti? Hai, mai spune ceva , ca m-am obisnuit sa vad in fiecare zi scrisul grena si acum lipseste cam de mult...

Oana suntem aici, in umbra, n-am mai scris dinainte de Paste, e drept.....
Eu sunt intr-o stare de apatie deocamdata.....Nu prea am noutati de spus despre noi, poate doar ca Andrei are 8 dinti si merge singurel cativa pasi.
Revin si eu cand o sa fiu mai vesela, multumesc oricum ca nu ne-ai uitat.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

ce mai faci?

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lacri, imi pare rau de cazatura lui Alec, fii pe pace, multor mamici li se intampla astfel de cazaturi(la bebeii din dotare, adica).
Nu putem sta non stop cu ochii pe ei, 24 de ore sa-i tinem in brate. Tot ce conteaza e sa iasa cu bine din astfel de patanii... Nu te invinovati!

Mergi la un doc bun si asculta-i sfatul, nu te panica, fa-i analizele si cu dragoste si caldura trece bubu si speram ca n-o sa mai ia trante din astea...
Capul sus, inima tare

Mai, lipseste omu oleaca din tara si ia uite ce se intampla...tz tz tz..!
MA intreb, iar o sa vina leprele alea la putere PSD

PS.. Na, taman ce-ti dadeam sfaturi si fiica-mea era cu gura plina de plastelina

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara, mamici! Eu sunt mamica unei cirese mai crudute (3 iulie 2006), a unei piersicutze mai exact, dar cum vreau sa fiu cat mai informata, as indrazni sa ma "bag in seama cu voi"; asta daca ma primiti, desigur.
Am si o rugaminte la voi: daca nu cer prea mult, se poate sa imi dati si mie un exemplu de un meniu dintr-o zi? Eu pana azi i-am dat Dariei (maimuta mea) fructe cu branza de vaci, piure de legume cu carnita/galbenus/ficat si lapte. Dar cum ne-am facut marisoare, as vrea sa stiu din experienta voastra cam ce as putea sa ii mai introduc in meniu. Mersi mult!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Beiii, am ramas fara presedinte...eu il vreau pe Basescu, sa stiti.

Basescu presedinteeee !!!!!!

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Steluta, Adriana
Adriana, pai ce-ai facut, i-ai dat papusei plastilina deja? Are mama o artista
doniro, vrei materiale cu retete in toata regula sau doar cateva idei? Iti pot trimite pe e-mail ce am eu in format electronic. Nu am vazut PESTELE mentionat in postarea ta. De regula eu ii dau lui Alec lapte dimineata si seara, gustarea de la 10-11 este de fructe, masa principala legume + peste sau carne light sau ficat pui/curcan sau galbenus ou + iaurt, gustarea de la ora 5 cereale cu iaurt si, mai nou, Danonino.
Ca garnitura la pranz poti sa incerci si orezul sub forma de pilaf sarbesc, spre ex. Alec al meu nu se omoara dupa orez.
Cerealele de la gustarea doi pot fi tot orez fiert sau paste fierte si mixate, amestecate cu branza sau iaurt sau fructe la cuptor sau la steamer. Alimentele sunt cele prezentate, combinatiile sunt importante...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Carmina bafta multa la orele de conducere.Hai ca nu-i greu asa pare la inceput sunt prea multe chestii de facut deodata ,dar e doar chestie de obisnuinta.Eu am carnet de aproape 3 ani si imi place sa conduc ,numai sa am unde merge si sa fie mereu plin rezervorul

Raalucutza bine-ati revenit. Bravoo CELESTIN

Lyly ce rau imi pare s-aud ca a-ti avut o noapte asa urata.Bine ca nu are nimic Razacila ,vomitatul nu cred c-a fost de la lovitura poate a mancat mai mult decat trebuia ,si David a mai cazut ,dar mai nou s-a prins de schema si cade direct in fund .lui Alex si tie ca sa-ti treaca supararea

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI MONICA!!!SARCINA USOARA SI O NASTERE SI MAI USOARA!!!!
Carminutzo,bafta multa la condus.Sa sti ca si eu eram dezamagita dupa primele ore de condus,mi se parea asa de greu si credeam ca nu maiinvat eu niciodata.Daca vrei sa sti,de la instructori mare lucru nu inveti,eu am fost multe ore in poligon cu sotul meu si el mi-a aratat cum sa conduce in jungla din Bucuresti.Ai face bine sa te duci cu cineva in poligon si sa iti "faci mana" acolo.
Catalina si Ana,bine ati venit la noi si felicitari pt primii pasi!!!
Ralucutza,bine ai revenit!!!!Sa-ti traiasca Celestin plimbaretul!!!
Lacra,imi pare rau pt Alec ca a luat o asa cazatura.Bine ca e in regula.Si mie mi-e frica de cazaturile astea la cap.Si sa sti ca va votam in continuare!!!
I-am luat lui Andrei tricicleta si e tare incantat de ea.Iesim d.a cu ea in parc si nu mai poate de bucurie.
Noi la vara,mai exact in iulie,o sa plecam 2 sapt in Baia Mare la miste rude,la mare...pe litoralul romanesc si cam atat ne plimbam anul asta!!!
Si sa stiti ca imi place tricolul cum e prezentat si ...SI EU IL VREAU PE BASESCU INAPOI!!!!

Mergi la inceput