Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

pt Mariuca. Dumnezeu sa o odihnesca in pace. Sanatate Irinel si familiei.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Sa ne rugam pentru Mariuca

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Nu prea stiu ce sa zic si asta nu mi se intampla prea des.
Mariuca dragul nostru ingeras.. roaga-te pentru noi.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

ptr. Mariuca! Irinel sunt alaturi te tine, te imbratisez cu drag si ma rog la DD sa va dea mai repede minunea de a fi din nou parintii a doi copilasi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doamne fetelor, m-ati facut sa plang. Nu credeam ca o sa va amintiti de Mariuca mea, desi stiu ca multe dintre voi v-ati gandit si va ganditi la noi. Mi-e draga amintirea zilei de 20 aprilie, am fost tare fericita. Nu as fi scris, uneori am sentimentul ca postarile mele aduc intristare, nu e usor pentru o mama sa se gandeasca la o mama care si-a pierdut copilul. Si copilasii vostri sunt nascuti in aceeasi perioada... Daca va simtiti in stare si nu va face rau, puteti vedea cateva poze din ultimele ei luni (albumul "Maria-cateva poze").

Va pup cu drag pe toate si pe puii vostri scumpi si razaciosi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

pentru MARIUCA.Dumnezeu s-o odihneasca in pace ,sigur e fericita printre ingerasi.
M-am uitat peste poze ,e greuuu...

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel,ma impresionezi de fiecare data.Am vazut pozele si mi-au dat lacrimile.In ciuda bolii era atata veselie pe chipul ei si era atat de frumoasa .Nu va trece nici un an sa nu-mi amintesc de Mariuca in fiecare 20 aprilie,iar tu ramai persoana cea mai draga sufletului meu de pe tot forumul.Astept sa ne confirmi pozitivarea celui de-al 2-lea test.Ma rog pt asta!Si,daca ai putere si nu-ti face rau noi te asteptam sa ne mai scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Irinel, m-am uitat pe poze.
A fost un mic ingeras pe lumea asta.
Iti doresc numai bine, un copilas sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

IRINEL...am intrat sa-ti spun si eu ca nu pot decat sa inalt o rugaciune pentru ingerasul Maria.
De cate ori vad postari de ale tale ma bucur ca mai intri pe la noi si in acelasi timp ma intreb ce e in sufletul tau....cred ca ti-e foarte greu sa vii aici intre noi. Sa iti dea D-zeu sanatate multa sa poti creste comoara de baiat care o ai acasa, sa te bucuri de familie si astept sa aud ca astepti din nou sa fii mamica.

Eu am chiulit cam mult de aici si cand am intrat si am vazut cate mi-ati urat la multi ani am plans....deh, de la oboseala mi se trage. Dupa o saptamana dupa ce i-a erupt varicela lui Rares a facut Daria laringo-traheita si am alergat cateva zile la spital (de 3 ori pe zi) la aerosoli cu adrenalina....noroc ca am reusit sa fac rost in final de un aparat si am continuat acasa cu aerosolii. Fix la o saptamana dupa ce am fost cu ea la spital a erupt si la ea varicela....forma la fel de urata ca la Rares cu febra mare, vezicule mari si foarte multe....cel putin in zona pampersului nu era loc de pus varful acului....erau una langa cealalta....uf si cat a urlat , mi-era asa o mila de ea mititica....i-am facu baie in ceai de musetel si am "varuit-o" la greu cu crema preparata....acum deja suntem mai bine, azi am scos-o in curte ca nu ma putem nici ea si nici eu sa stam in casa.
De cand cu bubele, de durere, a inceput sa mearga foarte bine in picioare (nu putea sa stea pe fundulet mult timp - si alternativa era sa mearga)...asa ca fata mea de acum are tentative sa o ia la fuga.
Intru mai tarziu sa va pun si niste poze cu noi si filmulete.
Pupicei si scuze ca nu va iau la rand.....dar sa stiti ca pozele nu le ratez...le savurez impreuna cu Daria pe toate....si filmuletele...RAALUCUTZA felicitari pentru plimbareala lui Celestin.....si pupici si tie slabanoag-o:).

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Gabi, sanatate la puiutzi

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput