Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel iti doresc multa sanatate si tot binele din lume tie si familiei tale. Am vazut si eu pozele cu Mariuca si am ramas fara cuvinte.

Ralucutza bine ai revenit. Ce baiat plimbaretz ai...hmmm..bravo Celestin.

Gabi saraca de tine prin cate ai trecut cu copilashii tai. ma bucur ca acum e totul bine cu Daria..saracutza de ea...dar are un avatnaj din toate astea...e o plimbareatza desavarsita.

Lacri sa stii ca noi votam mereu nu am uitat.
Virgi esti bine?? da-ne si noua un semn macar pe privat te rugam.

Nicole a mea are 5 dintzi i-a iesit unul sapt asta sus. Este o nastrusnica numai prostii face toata ziua dar mami o iubeste de moare.
Luni merg pt examen sa-mi iau permisul am un pic emotzii dar sunt sigura ca va fi bine.

Carmina cum merge cu condusul??

Va doresc un weekend placut tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arabela sa-ti traiasca baiatul!!

La multi ani Victor vrajitor!!! Sa cresti mare sanatos, destept si frumos, si sa le aduci parintilor numai bucurii!!

Mergi la inceput

Alda la multi ani printeselor tale!!

Cosmina si Medeea la multi ani!! Sa cresteti mari puiuti dragalasi si scumpi, sa fiti mandria si bucuria parintilor!!

Mergi la inceput

Irinel ce ingeras zambitor si frumos..Mariuca va ramane mereu in inimile noastre.
ca de obicei mesajul tau ma face sa ma rusinez de micile mele suparari si nemultumiri, cat valoreaza ele fata de durerea unei mame care isi pierde puiul mic si care are totusi puterea si generozitatea sa stearga lacrimile celorlati.
si te rog chiar daca iti este greu sa nu ne uiti si sa mai treci pe la noi.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
Victor, iti doresc din suflet sa fii sanatos si sa-ti dea Dumnezeu mult noroc !! Sa le aduci parintilor numai bucurii!! Petrecere frumoasa , Arabela!! Asteptam cu mare interes poze si povestiri!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!
Cosmina si Medeea, sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!!! Mami, te mai asteptam pe la noi! Ne esti datoare cu poze cu fetitele cucuiete!!!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

Mergi la inceput

Gabi, imi pare tare rau sa aud ca puiutii tai au fost bolnavi. Asa e cu bolile astea ale copilariei, daca face unul, cu siguranta va face si celalalt.
Ralucutza, felicitari pentru Celestin mergaretul si tie pentru silueta. Ma bucur ca te-ai mai gandit la noi. Mai da-ne vesti despre voi!!
Irinel, eu nu am cuvinte, imi este greu sa pot spune ceva. Ma bucur tare mult ca ne mai dai cate un mesaj si iti doresc din suflet sa fii cat mai repede din nou mamica,chiar daca stiu ca Mariuca va avea un loc special in sufletul tau pentru toata viata.
Virgi, hai te rog sa ne mai dai vesti despre voi, macar pe PM, vorba Dianei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani!

Victor, Cosmina si Medeea, multe primaveri fericite!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Victor!!
La multi ani Cosmina si Medeea!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Irinel, de cate ori iti vad o postare ma bucur enorm ca mai intri pe la noi si, de fiecare data, ma impresionezi cu generozitatea de care dai dovada gandindu-te la noi ... trebuie sa recunosc ca si eu ma intreb adeseori ce este in sufletul tau si ma rog, si sper, ca macar un pic, durerea sa-ti fi fost alinata ...
Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume.

Mergi la inceput