Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 29
Diana79 spune:
As vrea sa o felicit si eu pe Andrara pt primii pashi,de asemenea pe Ana. Bravo puiutzi mici.
Virgi acum e alegerea ta ca nu vrei sa te intorci pe forum, dar eu nu vad de ce. Macar povesteste-ne cum e Luana..
Ok,in legatura cu votatul mi se pare f dubios acum 2 ore era diferenta de zeci de voturi iar acum sunt sute....ceva nu e in regula.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
EllaX spune:
OanaRusu, si noi facem asa cum povestesti tu! Si rufele ii plaaac Anei - de se tot straduieste sa le dea jos de pe uscator si sa se incurce in ele, ca le pune mami la loc.![]()
Noi iar suntem singure acasa... vesnic suntem singure acasa
. Liberele si minivacantele sunt pentru alti oameni, cred, ca la noi nu prea ajung. Am ajuns sa fiu multumita cand avem doua jumatati de zi (sambata, duminica), de doua ori pe luna, impreuna, toti trei. Luna asta n-am avut decat o jumate de sambata si o jumate de duminica si, daca avem noroc, mai capatam maine o jumate de zi. Cateodata, am senzatia ca explodez, asa vreau pauza - acolo, juma' de zi-o zi numai pentru mine. Si inca o zi numai pentru mine si sot. Da' nu capat... Dorm cateva ore... si o iau de la capat. Noroc ca dimineata, cand intru in camera Anei, e toata o bucurie ca ma vede!
La mine, casa-i aproape tot timpul vraiste; eu sunt nepensata, epilatul il aman, sunt bucuroasa cand apuc sa-mi tai unghiile, ca manichiura nu mai stiu de cand nu mi-am mai facut-o! Eu eram asa de ingrijita... Si-s graaaasaaaa!... Si viitorul e asa de incert, ca mi-e frica sa ma gandesc la el.
No, si acum, ca m-am descarcat (nu de tot, ca nu pot), merg sa fac mancarea inceputa mai devreme, sa spal niste vase si biberoane... si-mi mai ramane vreme de un dushulit.
Da' uite ce matza am:
http://new.photos.yahoo.com/iulicutu/album/576460762396672935/photo/294928804358042946/8
EllaX spune:
Ralucis, mandre ati mai fost, la nunta!
Ce flori erau cele de pe lumanari (cred ca si in buchetul tau am vazut)?
Gabi25, pozele sunt cu iezii si cu capritza? :) Multumim, maine testam iezii si pe copii din astia de bloc!
Diana79, ca tot uit: felicitari pentru permis si pentru masina! Si v-am vazut pozele din Mexic - semanati, in continuare, foarte tare, tu si Nicole (sunteti tare dragute), iar rochita mexicana e minunata!
Simono de Cluj (Arleena), pe tine te ciufulesc cand ne intalnim! Pai eu sunt la cura si tu pui reteta (adaptata) de cartofi frantuzesti?! 
EllaX spune:
Am dat acum ultimul vot pe care-l mai pot da pt Mocutza. 200 voturi intre el si locul 1.
Mai stie cineva ceva de soferita cea fricoasa?
(Carmina, sa nu ma bati!)
Am votat toate 3 ciresele la concursul Pampers.
Steluta, ziceai ceva de o poza sau un filmulet-dovada ca Andrada merge? ![]()
Acum chiar plec la bucatarie.
adriana spune:
Ella, ce simpatica e Ana..
Si a mea are cateva pasarele, : nu mai vrea sa stea in patut si tipa s-o pun pe jos, dupa care o ia mai taras, mai sprijinindu-se de pereti ca s-ajunga in bucatarie, se pare ca asta e camera favorita a membrilor familiei noastre![]()
Fetelor, slaba activitate, eu una ma simt sedusa si abandonata, atatea mamici au ales sa nu mai intre![]()
Pupam gasca de cirese, Lyly, am mai votat si noi Ochiosul, dar deja mi se pare predestinat concursul asta
..
Ralu, am vazut si eu pozele de la nunta, ai fost mai draguta decat mireasa.. ssshhhh
Si eu vreau retete pentru bebei, arleena, o sa incerc si eu cartofiorii aceia
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
amiss_zip spune:
salut mamici abia acum am reusit si eu sa intru pe net.
Nu sunt in cea mai buna pasa, sunt nitzel picata in butoiu cu melancolie si tristeti.
M-am intalnit ieri cu Hora cea frumoasa. Are o super umbreluta si imi place ca mama ei ii creeaza in jur o atmosfera de poveste si gingasie...jucarii frumoase, umbreluta la carut, papusele faine, perdelute etc...Petra nu a socializat deloc, fiind numai un planset la auzul trilurilor Hoerei.
Am vazut filmulet si cu Madalina Cristinei. Este un copil superb!! Este de o frumusete ireala. Are niste ochi ca cerul si marea la un loc! Trebuie sa o vedeti! Merge singurica si este o incantare pentru parinti.
Petra este bine, are tot doi dinti, nu merge inca singurica si nu doarme decat in brate
. Este foarte curioasa, zice ham ham, pa, da ...
Va pup si sper sa revin in a better shape
!
Noapte buna!
CamiM spune:
Salut voios muncitoresc livezii!!![]()
Ati plecat toate la gratar si iarba verde, las' ca stiu eu!! tradatoarelor.. si livada...?![]()
![]()
![]()
Ralucis sa va traiasca finii!!

Am vazut pozele, faine !!Foarte frumoase nasici!!

Gabi sunt fenomenale pozele cu iezi!! I-au placut Sofiei ceva de speriat, se uita cand la ecran cand la mine si radea..nu stiu ce i se parea asa amuzant ![]()
!!
Oana si Ella, si Doroti si toate fetele si baietii..
care povestiti despre viata cu spiridusi nazdravani tare frumos mai povestiti; ma simt si eu ca un om normal dupa ce citesc pe forum, nu ca un alien..multumesc..

Amiss uite un
de la noi sa treaca norii de suparare si sa vina iar soarele la voi!!
Mai mamica de Hora, si toate fetele care au dat bir cu fugitii mai treceti si prin livada sa va mai vedem, si citim...ca daca nu cant!! Si nu e o amenintare in van ca am o voceeee.. de latra cainii cand incep sa lalai:

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Diana79 spune:
EllaX cred ca iti este greu dar ai o minunatie de fata care e face sa uitzi de tot sunt sigura.
revin maine ca doarme printesa
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
OanaRusu spune:
Amiss

fii barbata
si pe mine ma apuca uneori cate o jaaale... da' trece
ca trebuie sa vina alta ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
Ella tare greu asa, singurele 

Uite, va
acim bine de tot si pe voi - ca daca pupam fetele ne trece si noua supararea ![]()
Super pozele
!!!
Paul din nou are muci, din nou tusheshte... Macar e vesel si doarme mai binishor - macar ca e jale mare pe gingia din dreapta jos, nu-mi fac iluzii la al 8-lea dinte (ultimul) banuiesc ca tot masea il chinuie
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni