Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 28
CamiM spune:
Oana lui Paul.. felicitari tigrutului mic!! Si mie imi plac pisicutzele.. si pisoii...![]()
Arleena merci de reteta suna delicios, sigur o incercam si noi!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
ralucis spune:
Revin si eu dupa un week-end epuizant, in care am fost nasi de cununie. Am pus cateva poze aici, de la biserica inca nu am, aparatul meu era in masina si nu s-a mai dus nimeni in timpul slujbei sa il ia.
http://community.webshots.com/album/558868114rGZmbp
Ilinca a plans dupa mine intr-un mod infiorator, mama nu a putut veni sa ma ajute si asa ca am cam chinuit-o pe Ilinca, n-a vrut sa manance deloc de la nimeni, de dormit nu, a fost cam nasol din punctul asta de vedere.
La multi ani Teo si Seby! Multi pupici de la Ilinca!
LYLY809 spune:
abribrinza, gaby25, doroti, luana, carmina, amiss, oana rusu, danapuiu, dianar, inaioana, roxana, cocutica, steluta, virgi, cami, mikiion, a_daniela, angelica, arleena, lacri, ellax, adriana, ralucis, oana.iat, miti, nikolett, zax, papadie, ama, magghy, catXo, andrusksandu,monicutza, diana79, AC(alina), vivi, daryana, shori, wapi
Mai e cineva care lipseste de aici?
Miercuri incep cautarea tricourilor si a firmei de inscriptionare.
Multumim simona, diana79, cami si tuturor mamicilor ca mergeti cu Razacila pana-n panzele albe...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
anamea spune:
LYLY809, spuneai ca ma treci si pe mine ptr tricou?
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi
anamea spune:
Votat pe razacila, sunt curioasa, ce o fi luna viitoare, eu la capitolul prieteni sa-i pun sa voteze, nu va am decat pe voi.
si asteptam clasamentul.
gabi25 spune:
ARLEENA www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">poze iezi ....pentru Alex cu dedicatie ![]()
Fetele am votat pentru toti si azi pe unde a fost nevoie...si in sfarsit m-a lasat sa o votez si eu pe mandra mea!!!!!
Pupici la bebici, mamici si tatic
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by anamea
Votat pe razacila, sunt curioasa, ce o fi luna viitoare, eu la capitolul prieteni sa-i pun sa voteze, nu va am decat pe voi.si asteptam clasamentul.
te-am trecut pe lista
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
CamiM, 
Gabi, ce poze frumoase!!!! Maine tre' sa-l pun si pe Paul in fata monitorului sa vada iezii ![]()
Daca tot am gasit poze, mi-am varat nasucu' si in alte poze, tare frumosi sunteti toti trei 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
Stelutza pupam umblareatza Andrada, felicitari!!!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by EllaX
...
Noi avem zile de mare maraiala, de dimineata pana seara. Dupa cum curg si balele si dupa cat de putin mananca, as zice ca iar ni se pregateste vreun dintisor, da' sa ma bata daca-mi dau seama care! Probabil incisivii laterali de sus. Pana atunci, ne luptam cu nervii. Si facem crize de personalitate de cate ori nu ni se respecta vointa.A inceput si Ana sa nu stea la chimbat pampersul si la imbracat - dar nu sta deloc! Fuge cu toate taras dupa ea, e toata un urlet si o zbatere cand vine vorba de asa ceva. Ne ia de doua ori mai mult decat pana acum ca sa iesim din casa... Ma impac cu gandul ca e o etapa NORMALA, cel putin asa am citit eu, si ca trece.
Uf.... normala sau nu, e precis destinata sa ne intareasca nervii... Asa ma apuca un dor de duca la faze de-astea... e o zbatere continua, eu sa-i pun pampers, el sa evadeze... si jucarii, si distragerea atentiei, si cum zicea si Doroti macar inca o persoana pe langa...
Da' seara, cand se alinta in brate la mine, uit de toate.... Si de agitatia continua, si de nervii de la masa...

Mai nou, se ascunde... Gaseste un coltisor, se chiteshte bine-bine, si invarte intre degete cate o scama in liniste... si eu il caut....
Se distreaza grozav si cand se ascunde sub haine sau in spate la perdea - rade de numa'

Si face "bravo", si se forteaza sa rada cand avem musafiri si radem cu totii - mai ales daca nu suntem atenti la el, atunci precis intra el in fatza, sa-l observam, ca doar numai el e miezu' pe-aici
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006

A inceput si Ana sa nu stea la chimbat pampersul si la imbracat - dar nu sta deloc! Fuge cu toate taras dupa ea, e toata un urlet si o zbatere cand vine vorba de asa ceva. Ne ia de doua ori mai mult decat pana acum ca sa iesim din casa... Ma impac cu gandul ca e o etapa NORMALA, cel putin asa am citit eu, si ca trece.