Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Gabi,sa stii ca nu am mai avut chef de gradina zoo.Eram si cam nespalati,cu 2 zile aproape fara apa...iti inchipui...Si cand a venit apa,dupa amiaza,am spalat mormanul de vase,am facut curat si direct la dus.Apoi s-a innorat afara si a tras o ploicica de toata frumusetea.Asa ca n-am avut noroc nici sa stam pe afara.A fost o duminica innorata ,si la propriu si la figurat.

Alina si bb Delia(10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna dimineata ciresime!

Iaca si noi ne treziram mai tarzior in dimineata asta si am apucat si sa dorm mai apropae de normal. adica m-am trezit doar de 3 ori in 8 ore. Nu imi fac iluzii ca se va repeta prea curand, dar macar bina ca mai vine si cate o noapte linistita.
Ce am facut noi ieri? MMM...am fost in par c de dimineata si am cazut in nas...serios...avem nasul cu semne...noroc caa picat pe pamant si impactul nu a fost puternic si Elena nu a plans decat vreo 10 secunde pana a luat-o mami in brate. Oricum ideea e ca trebuie sa o tin mai atenta de manuta pentru ca altfel imi scapa iar, a inceput sa vrea sa plece singura si pe afara si asta ma termina si fizic si psihic. Dupa ce ne-0am intors din parc am papat si am facut nani si cand sa iesim iar afara....ups ploicica. Asa ca am stat in casa si ne-am jucat. Tati ne-a citit povesti si mami s-a mai relaxat putin la calculator jucandu-se world of warcraft(de cand nu ma mai jucasem). Si uite asa a venit ora de baita si de nanita si trecu si duminica asta.

A si sa nu uitam am trecut sambata pe la Piciul si ne-am luat sandale inchise in fata sau "pantofi cu gauri" rosii ca ciresele. Suint asa de dragute ca mai treg cate o tura in hol sa ma uit la ele.

Si pentru ca azi suntem toata ma gandesc sa fac un tort cu foarte multa ciocolata...asa ca daca aveti idei de creme cu cacao sau ciocolata sunt binevenite.

Va pupacim!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Teo!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Am lipsit motivat - am fost la Sibiu si in imprejurimi - de mult n-am mai fost prin locurile in care am copilarit, mi-am incarcat bateriile si m-am simtit din nou copilash fericit si fara probleme

Paul a chemat primul animal - o pereche de pisoi micuti si fffff dragutzi se jucau si a inceput sa le cheme "pis-pis" si m-am umflat in pene ca-s animalele mele preferate mai ales dc sunt pisoi micutzi si jucaushi

Asa ca musai sa-i arat la Paul si iezii multumim Gabi

Ella, tare as mai scrie, da' asa zile agitate am avut de 2 sapt incoace... o sa-mi fac precis timp cate de curand!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Gabitot caut iezii... si nu-i gasesc....

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am aparut si noi la concursul Pampers. Ne puteti vota aici. Multumim!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Votat si eu ciresica dulcica Timeea.

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am votat si eu!timi si daria. si bafta....ce bine ar fi sa castige o cireasa hihihi.
alec e pe ultima suta de metri. sper sa castige ca e f stransa competitia. sper sa-l descalifice pe primul

lacricred ca mai toate ne simtim ca si tine de multe ori.dar fac pariu ca uiti totul cand iti trage razacila cate un zambet din ala hlizit. la kidexpo nu ai incercat sa vezi de tricouri?mai e targul?? mama a reusit sa ia doar 2(deci la ana si la alex o sa le fac eu) o zis ca mai incearca....i-a zis la tanti de la mag respectiv sa mai aduca....dar nu stie cand si daca gaseste.

diana79 felicitari pt carnet si sa stapanesti sanatoasa noua masina!

sa va zic reteta nou de papa pt pitici: cartofi frantuzesti. i-am facut la alex si a fost delicios, si mie imi era o pofta.am taiat 1 cartof mediu cubulete si am pus si jumate de morcov tot cubulete. am amestecat un galbenus cu o lingurita cu varf de smantana, 2 de branza si un pic de lapte si am turnat peste cartofi si morcovi.am pus o crenguta de patrunjel verde peste amestec si gata, l-am pus la steamer 45min dar merge si la cuptor.Pofta buna mai dati si voi retete de papa, ca nu mai stiu ce combinatii sa=i fac.

revin...ca s-o trezit mandrul meu

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Multumesc pt felicitarile cu privere la permis. azi imi sosoeste masina abia astept.

NU UITATI SA VOTATI AZI. ALEX E LA DIFERENTA MICAA DE PRIMUL CLASAT, HAIDETZI SA NE MOBILIZAM SI SA CASTIGE EL

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

DianaR am votat si noi ghidusa mica!!
pana la urma la concursul pampers se poate vota de mai multe ori pentru acelasi concurent?

Hai la vot, la vot, la vot!! Ultima zi pentru lumea !! Sa nu ne lasam, Razacila conteaza pe noi!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput