Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

Sunt bucurosa, Ana isi da tot interesul si merge din ce in ce mai mult, dupa ce ieri am parat-o aici ca nu a mai mers de saptamana trecuta, imediat dupa ce am terminat de trimis mesajul o vad cum vine la mine din capatul celalat al camerei. Nu va spun ce bucurie imensa am avut, nu am avut cum sa o filmez, din pacate nuuuuuuuuuuu am camera, si astazi a mers foarte mult pe bucati mai mici dar din ce in ce mai des, merge cam 2-3 metri.

Am votat tot ce am putut, pe razacila l-am votat chiar si de mai multe ori pe zi, la mine merge, dar eu m-am inscris pe acel site, poate de asta se intimpla ce se intampla cu voturile celorlalte. Astept luna viitorare, cand cred ca voi intra cu Ana in concurs, sa vad ce se intampla.

intreaga livada de pici si mamici.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani DJ Teo! Sa cresti mare si sa ramai tot asa frumoasa!

Gabi si Arleena, am incarcat filmuletul la Pampers, i-am dat nume si toate alea si pauza... Deja au trecut 24 de ore si nimic... N-as mai incerca odata ca am vazut alte filmulete si de 2-3 ori, ma gandesc ca tot asa, nu aparusera si au mai incarcat odata... La voi cand au aparut?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DIANA la mine cam dupa 24 de ore a intret....faza e ca am incercat cu altele doua si nu mergeau ca erau putin mai mari....si nu stiam de ce nu intra nimic. Acuma zic si eu ca Arleena ca stiam de cel putin 10 voturi pentru noi dar acolo apareau doar trei....pe cand altii tot avansau, deci nu era nimic blocat.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI TEO!! Multa fericire si noroc in viata, sa le aduci parintilor tai numai bucurii!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

La multi ani Seby si Teo.
Sa crestetzi mari si sanatoshi. Sa avetzi parte numai de bucurii in viata si fericire.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ce pustiu in livada azi! Nici urma de ciresica pe aici.Se simte ca a venit caldura...La noi nu curge apa de ieri dimineata...Va dati seama ca stau cu vasele morman in chiuveta,si nici mancare nu poti sa faci...Vai de noi.si vroiam sa mergem azi cu Delia la gradina zoologica sa vada animalele.

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara...
Chiar ca-i pustiu, suiera vantul...
Imi aminteam, adineauri, cum era in urma cu un an Mergeam laspital, la fizioterapie, pregatindu-ma pentru marele eveniment. Apoi faceam o vizita in Crangasi, la piata, sa-mi iau capsuni, ananas si pepene rosu Nu vedeam prea departe in viitor. Toate grijile erau directionate catre momentul nasterii.
Iata-ma dupa un an. Chiauna de somn mai tot timpul. Confuza in privinta carierei. Frustrata pentru kilogramele in plus. Nu reusesc sa tin o dieta nici 2 zile.Am nevoie de o vacanta. Cine vrea un razacios mic si enervant pentru o saptamana?

Maine e ultima zi de concurs pe lumea...stitivoicare. Bine ca se termina. N-am vazut in viata mea o inversunare mai mare pe niste oameni pentru a castiga un amarat de concurs. S-a ajuns la 6000 de voturi la cel de pe locul 1!

Si noi am vrut sa mergem la Zoo. Pe la fantana Miorita am facut cale intoarsa. Moaca urla in disperare iar traficul era cosmar. Ne-am oprit in Botanica. Am stat 3 ore jumate.

Razacila nu prea mai mananca fructe. Greu il pacalesc...azi i-am dat cu iaurt. Aservit capsuni pentru prima data in viata lui. Nu prea i-au placut. Sa fie sanatos, le mananca mama-sa
Fetele din Bucuresti, dati-mi o sugestie, pe unde sa caut tricouri simple, rosii, pentru imprimat.

Va si va rog sa nu va lasati influentate de "optimismul" meu.
Si mai scrieti si voi cate ceva. Macar asigurati-ne ca sunteti bine merci...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cu intarziere uram si noi un calduros LA MULTI ANI ciresei TEO .Am vizionat si pozele ,v-ati petrecut inca de 2 ori.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

[size=3]LACRI fii barbata....ca distractia abia incepe (vorbesc din experienta) pe mine ma strange in spate cand stiu ca ma asteapta iar crizele......de nu, de trantit pe jos.....etc....nu mai spun ca sa nu te sperii tare.
Eu de doua zile nu am mai putut vota pe Razacila, ori cand dadeam pe VOTEAZA ma trimetea la pagina 1, ori daca bagam votul nu-mi dedea mesajul cu multumiri pentru vot!!!!
A.C. nasol fara apa....cum a fost afara, ati mai fost la gradina zoo?

La copii mei le plac capsunile la nebunie....ar manca amandoi fara oprire, de aceea am pus rasaduri de capsuni...un soi ce face fructe de 2 ori pe an....si zmeura....sa aiba ce papa teroristii asia doi
Azi au fost ca si cateii in lant, a plouat si nu i-am putut scoate afara....vai mie[/size=3]

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata ciresime!!
mai dar bate vantul rau de tot a pustiu pe la noi prin livada..!!!
Si eu care ma gandeam ca de-acu tot intr-o petrecere o tinem.. cu

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput