Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, SEBITZA!!! Iata inca o cireasa care infloreste la 1 anisor!!!

LA MULTI ANI, DJ TEO!!! Multe, multe floricele pentru ciresica inflorita!!!

Sa fiti sanatosi, sa le aduceti parintilor numai bucurii!!!

Si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI, VIRGI!!! Te asteptam iar in livada noastra frumoasa!! Supararile nu-si au rostul in aceasta perioada plina de aniversari si de emotii!! Pupam Luana cea frumusica (de la care m-am inspirat de i-am luat fiica-mii premergator de la Vtech )

Eu am reusit doar sa tin ritmul cu cititul (noroc ca nu s-a scris prea mult). Noi suntem bine, dar e destul de greu fiind singurica, timpul liber lipseste cu desarvarsire.

Arleena, ma intrebai cu ce se ocupa sotul. El lucreaza pentru o companie franceza care produce software dedicat domeniului meteorologiei (atat pentru agentii/institute meteo, cat si la aeroporturi). Astfel el ajunge in diverse tari, unde instaleaza atat diverse echipamente (calculatoare, servere, antene satelit), cat si software-ul aferent. Si uite-asa ii umbla pasii pe diverse continente... Acasa ma descurc singura cu cea mica. Trebuie sa recunosc ca am si soacra destul de aproape (la vreo 500m distanta), dar nu apelez la ea decat in cazuri extreme (cum a fost azi sa merg la Kidex ). Dar asta nu inseamna ca nu ma viziteaza aproape zilnic . Adevarata vorba: mai rarut, ca-i mai dragut, dar nu se prea aplica in cazul ei.

Am uitat sa va anunt ca a facut si Andrada cativa pasi singurica. Am reusit sa o inregistrez (inca mai era Tati acasa ). Si-a revenit cu mancatul fructelor. O sa incerc zilele urmatoare sa mai pun ceva poze pe web.

Asa, si am fost azi la Kidex. M-a cam desumflat. Singura bucurie a fost ca m-am intalnit cu fotograful de la nunta , cu care am ramas prieteni. Dupa cum am scris mai sus, am cumparat un www.varuna.ro/produse.php?v1=0&v2=1&cat=106&sub=0&bcat=51&bsub=1" target="_blank">premergator Vtech, diverse forme din lemn, 2 palariute de soare, niste chestii de incaltat, 2 body-uri si un pahar cu pai de la Nuby. Oricum mi s-a parut slabut rau de tot, fata de BabyExpo.

Mai aveam de scris, dar mi-este tare somnic. Ma duc langa fiica-mea, sa fac nani .

am livada inflorita...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani Teo!! Sa ne traiesti ciresica scumpa!!

Dolce sa va creasca mare fata, sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si desteapta si frumoasa,si...asa cum va doriti voi sa fie.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI, TEO!!!!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, DJ Teo! V-am vazut si in poze, speram ca n-ati baut prea mult la petreceri! Iar tu, Dolce, arati prea bine!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Am votat si noi cireselele din concursul Pampers - dupa ce am tot accesat paginile cu "ai votat", ieri si alaltaieri. Pe Razacila degeaba incerc sa-l votez - de ieri, de pe la pranz, nu imi apare chestia aia cu "multumesc pentru vot" si nu mi se numara votul. Si sa stiti ca n-am trisat niciodata, ca sa imi inchipui ca nu ma mai lasa sa votez din cauza asta...

Noi avem zile de mare maraiala, de dimineata pana seara. Dupa cum curg si balele si dupa cat de putin mananca, as zice ca iar ni se pregateste vreun dintisor, da' sa ma bata daca-mi dau seama care! Probabil incisivii laterali de sus. Pana atunci, ne luptam cu nervii. Si facem crize de personalitate de cate ori nu ni se respecta vointa. A inceput si Ana sa nu stea la chimbat pampersul si la imbracat - dar nu sta deloc! Fuge cu toate taras dupa ea, e toata un urlet si o zbatere cand vine vorba de asa ceva. Ne ia de doua ori mai mult decat pana acum ca sa iesim din casa... Ma impac cu gandul ca e o etapa NORMALA, cel putin asa am citit eu, si ca trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

LA MULTI ANI TEO ! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai parte de toata dragostea din lume, sa primesti multe multe jucarii! Distractie placuta la petrecere!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Si sa stiti ca eu de mult ii tot spun lui Doroti ca ar trebui sa se apuce de scris - da' ea zice ca n-are talent!

Oana de la Mures (sau Oana a lui Paul), tu numa' scrie, ca noi citim si ne bucuram. Mai cu talent sau mai fara, asta nu conteaza! De cate ori nu ti-ai facut o zi frumoasa, citind pe aici?

DianaR, vazut poze cu voi (din urma, ca nu apucasem sa le termin) - ai slabit frumos, ca nu arati epuizata! Nu cred ca ti-e usor, dar sunteti frumosi!

Gabi25, Mancacila e o veselie, in continuare. V-am vazut si pozele, si filmuletele, si cateii, si tortul, si friptura...

Eu, de azi, sunt la cura aia cu ceva supa in fiecare zi plus fructe/legume/lapte si banane etc. Ultima data cand am tinut-o a fost foarte bine, dar asta era acum vreo 5 ani...

Din zi in zi trebuie sa nasca nasa de botez a Anei, care-i mamica de mai-iunie 2007. Asa emotii am cand ma uit la burta ei, gata coborata si inca saltareata!... Ar trebui ca perioada asta sa fie pentru noi una mi-nu-na-ta, va aduceti aminte ce emotii aveam anul trecut, de cate ori nastea cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

TEO, ciresica dulciuroasa
Dolce sa va traiasca printesa! Petrecere frumoasa:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

LA MULTI ANI!MARIA TEODORA

dolcebaby sa va traiasca printesa, sanatoasa si voiasa. Petrecere frumoasa.

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI ANI, SEBY!
LA MULTI ANI ,TEO!

Sa cresteti mari,sanatosi,sa fiti niste copii veseli,energici si sa ascultati de mami si de tati!

Alina si bb Delia(10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput