Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 24
dolcebaby spune:
fete si baiat va multumim pt urari si pt aprecieri
sunteti foarte dragute
am votat si eu la pampers pe Daria
daca mai sunt pitici in concunrs lasati aici adresele ca noi votam tot ... pe Alec l-am votat si noi aproape in fiecare zi 
Cred ca cel mai bine ar fi sa afisati la inceputul paginii toate adresele de votat cirese frumoase si destepte
nu?
dolcebaby spune:
DianaRam vazut acu ceva vreme un filmulet cu Timeea cind mergea deabuselea cu un bibe in dinti si apoi controla prin masina de spalat... cred ca ati avea sanse mari la pampers...mie mi-a placut la nebunie clipul ala ![]()
Pe bune, eu propun fetelor care se ocupa de subiect sa afiseze pe prima pagina adresele de la toate concursurile unde sunt cirese in concurs ![]()
va pup cu drag
DianaR spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
DianaRam vazut acu ceva vreme un filmulet cu Timeea cind mergea deabuselea cu un bibe in dinti si apoi controla prin masina de spalat... cred ca ati avea sanse mari la pampers...mie mi-a placut la nebunie clipul ala
Pe bune, eu propun fetelor care se ocupa de subiect sa afiseze pe prima pagina adresele de la toate concursurile unde sunt cirese in concurs
va pup cu drag
Sa stii ca m-am gandit si eu tot la filmuletul ala... Acum ca m-ai incurajat, poate il pun si va anunt. Sa mai studiez un pic problema!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
arleena spune:
dianaR
multumim de vot...ala e alex...tot cu lopatica in mana![]()
deci cine vrea sa ne mai voteze la concursul Pampers dati click aici
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
magghyc spune:
Deci...![]()
Nu mai stiu unde ramasesem ultima oara...
Dar, orium,incpe cu esenta:
LA MULTI ANI!!!!
urare valabila pentru toate ciresele - Va mai amintiti, dragi mame, cum era acum 1 an, pe timpul asta? hehehe...
In alta dez(ordine) de idei : m-am apucat de 5ori sa scriu pe site. Evident, de tot atatea ori a trebuit sa renuntz. Nu-s workhoolica, doar ca am un job mancator de timp.
Dar, promit sa mai si tot re-intru in gasca voastra.
PS: acum, iar, trebuie, sa plec!!!!!!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
LYLY809 spune:
LA MULTI ANI SEBITZA-SMECHERITZA!!!!
LA MULTI ANI DJ TEO!!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Acum sigur am votat si pentru Alex si pentru Daria![]()
Ma asteptam la mai multa agitatie zilele astea, cu ocazia aniversarilor cireselor noastre. Sunt dezamagita![]()
Altminteri nici eu nu prea am scris pentru ca sunt foarte obosita. Aseara, pentru prima data de cand am nascut, am adormit langa copil imbracata cu haine de zi, fara a face dus sau a ma demachia...m-am trezit pe la 3 dimineata...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
gabi25 spune:
DIANAR multumesc mult....am modificat si astept sa o vad si pe Timeea acolo sa votez.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
ama_kaly spune:
Multumim frumos tuturor pentru felicitari! Am mari emotii cand ma gandesc ca anul trecut la ora asta asteptam sa intru in operatie si apoi peste putin timp mi-am vazut pentru prima data puiul..acele clipe nu o sa le uit niciodata si mi-au ramas adanc tiparite in minte si in suflet!
Multumesc mamici si tatic ca ati fost si sunteti alaturi de noi!!

Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
adriana spune:
La multi ani, Seby!
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006