Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 23
anamea spune:
As avea si eu atatea de spus, dar cand am vazut ce frumos povesteste Doroti, mi-a cam trecut pofta.
Si totusi sa spun ceva, de bine, de rau, nu stiu, ne plictisim fooooooooooarte repede de jucarii, maxim o ora, dupa care incepem sa cautam bateriile, daca au si sa la scoatem, cand facem acest lucru nu se aude nici musca. In hol am un rastel pentru papucii, eu curatam ceva pe la bucatarie mai devreme, liniste absoluta, oare ce face, ma duc sa caut copilul, surpriza, toti papucii roata ei, si cand m-a vazut mi-a trantit un zambet de-al ei ca nu am putut sa mai zic nimic.
De saptamana trecuta de cand a facut doi-trei pasi, acolo a ramas, dar persevereaza, ieri a prin in manute cate o jucarie si vroia sa se ridice in picioruse, a incercat de cateva ori, a vazut ca nu poate, dupa care a aruncat una, s-a tinut si in picioare a fost. Nici eu nu mai am ordine in sertarele care mai au cate ceva prin ele (am urcat totul la etaj) si la televizor nu ma mai pot uita de cand deschide si inchide tv-ul, ba mai mult schimba si posturile pana la progtramul de muzica populara, unde asculta un pic pana se plictiseste, dupa care butoneaza din nou.
Nu am unde ridica televizoarele, ce mai fac, cand e treaza nu-i chip de deschis, cand doarme nu poti din cauza ca aude tot ce misca si imediat ii in picioare.
Na, c-am zis ca nu pot scrie, si tot m-am lungit un pic.
Pup toata livada si week-end placut, daca nu mai intru pe aici, la sfarsit de saptamana este bataie pe calculator.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi
gabi25 spune:
OANA dam si noi pup inapoi
. Uite acum incarc pozele cu iezii si le pun special pentru voi!!!!
ELLA am uitat sa spun de povestioarele tale despre Ana....tare mi-au mai placut.....pup smecherita.
Apropo de pupat, mai nou Daria intai ne pupa bine apoi imparte cu aceeasi darnicie cate o palma la fiecare....dar cel mai mult lui Rares si el saracul sta cu toate ca il invat sa o certe, sa nu o lese sa dea in el.
PAPA 
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
arleena spune:

SEBI

, sa cresti mare !
gabi io am putut vota pt alex de 2 ori, cred. si eu stiam ca e doar un vot....oricum am vrut sa va zic si io ca ne-am inscris in concurs dar m-am bosumflat cand am vazut ca pe locul 1 era o fetita cu 2600 voturi in cateva ore...si alex avea 3 voturi desi stiam ca au votat 17 persoane
. si macar daca era interesant video cu fetita aia.....vad ca peste tot sunt unii care numai sa triseze stiu.multumim pt vot doroti si
smecheria de natalita. ce fain ca te pupa...alex e baiat si nu prea ii place....o face asa cateodata numai.
dolce(ce bine arati
) se vede treaba ca v-ati distrat nu gluma. imi place de soferita teo...
ce a mai ales inafara de bani?? ii urez si eu de astazi
TEO

in caz ca maine nu apuc sa intru
imi dati idee ce sa-i fac la alex azi papa?azi e zi de ou. astept idei
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
gabi25 spune:
ANAMEA e tare faza cu TV-ul
....sper ca Daria sa nu invete prea repede chestiile astea....o telecomanda a mancat-o....acum avem una anti-soc.
TREI IEZI
A mea e fascinata, dupa cum spuneam si zilele trecute, de pietre.....le studiaza pe toate, in fata casei sunt pietre mai marisoare, usor rotunjite....face ce face si fuge acolo, se aseaza pe jos si povesteste cu ele si le analizeaza pe toate partile.....o fi ceva pui de geolog ![]()
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
ARLEENA, SA STII CA PE MINE M-A LASAT DOAR ODATA SA VOTEZ, PLUS EXACT CUM AI SPUS TU....ASEARA AU VOTAT CEL PUTIN 10 PERSOANE SI EU TOT NUMAI 3 VOTURI. (scuzati CAPS).
Poze
cocutica spune:

LA MULTI ANI SEBASTIAN ! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SA FII BUCUROS SI FERICIT SI EVIDENT, SA AI O PETRECERE PE CINSTE!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI SEBYTZA-SMECHERITA!!!!
LA MULTI ANI DJ TEO!!!!!
SA FITI SANATOSI,TOATA VIATA VOIOSI,NIMIC SA NU VA STEARGA ZAMBETUL DE PE BUZE SI BUCURIA DIN SUFLET,SA VA FACETI PARINTII FERICITI!!!
LA MULTI ANI VIRGI SI...TE ASTEPTAM DIN NOU LA NOI!!!
puiudana2004 spune:
Papadie,frumoase protagonistele din poze.Sa ne mai arati pozici cu ele!!!
Si de DJ Teo mi-a placut.De mami ce sa mai zic....supla si gratioasa!!!
DianaR spune:
La multi ani Sebi! Sa cresti mare ginerica!
Ama, sa-ti traiasca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Gabi, nu-i bine dat linkul la concurs. E linkul de la pagina de multumire ptr vot, nu de la votul propiu-zis... Si e complicat sa gasesti pe cineva in galerie... Mai da odata linkul te rog!
L-am gasit intre timp ca nu-s atatea Darii cati Alexi... http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=283&from=search&keyword=Daria
Votat!
Arleena, am primit mailul dar chiar atunci nu mergea site-ul Pampers... Acu mi-e lene sa merg la calc mare sa vad adresa, si l-am cautat la galerie, am gasit un Alex care seamana bine de tot cu lopatica in mana si care urmareste porumbeii... Deci Votat!
(pe cine trebuie sper...)
http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=2&id=48&from=search&keyword=Alex
Am vazut si eu poze cu Dj Teo, delicios tortul, cel putin asa arata, o mamica taaaaare bunoaca
si printesa frumusica foc!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete