Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Adriana, te rog sa nu te simti sedusa si abandonata

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ella, cami, adriana, multumesc, uitati inca o poza cu mandra mea, care a fost in centrul atentiei, of course.

http://flickr.com/photos/20241237@N00/478790611/

ella, florile au fost trandafiri mici si mari, doua feluri de crizanteme olandeze si santini roz. ella, ia-o cu tine pe ana la coafor, cosmetica, se va gasi mereu cineva care sa se joace cu ea 30 de min cat te faci tu frumoasa, eu asa am facut cand n-am avut-o pe mama langa mine sa ma ajute si sa stii ca a functionat. La mine functioneaza mereu reteta asta cu mersul la coafor pt ridicarea moralului, parca sunt mai optimista cand ies de acolo...

Am votat si noi la concursul pampers, sper sa fie bine pt cireselele noastre.

gabi, mi-ai facut un dor de duca vazand pozele cu minunata Bucovina, de-abia astept sa plecam si noi in concediu...
dar chiar ca lumea e la gratare, nu se mai umplu paginile cum se umpleau acum vreo 2-3 saptamani...
Amiss, cu ce am putea sa te ajutam? Poate reusim cumva sa te inveselim, macar un pic!

Si o veste buna: Ilinca a mers azi singurica, si o disatanta destul de mare pt inceput!

Mergi la inceput

Ralucis, am admirat si noi doamnele si domnisoarele

E tare buna ideea ta cu coaforul - se aplica!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

eu nu-s tradatoare, iata-ma-s!

am fost cu Moaca dis-de-dimineata in parc de-a inghetat asta micu'

EllaX, esti mortala, zau asa...nici eu nu reusesc sa slabesc, nu stiu ce-o sa fac cu cariera,va spun sincer ca mi s-aacrit de ceea ce faceam inainte si as face o ...GRADINITA! Sa coordonez ingrijirea unor sufletzele mici si nevinovate...

adriana multe mamici sunt pe aici, prin preajma, doar ca nu au timp sa scrie, crede-ma!

oana.iat, sa faci bine sa treci pe aici si sa-mi lasi pe privat numarul de mobil, caci s-ar puteasa va facem surpriza...la Buzau mergem sigur, cred ca si la Barlad... nuse stie pe unde mai ajungem, depinde de cum se comporta Razacila...duminica o tulim din Bucuresti sigur

Diana79, referitor la concurs, uite, fratele meu care-i in misiune in Afganistan s-a suparat azi-noapte si i-a scris adminului de pe site-ul respectiv pentru ca nici el nu putea sa-l mai voteze pe Alec de cateva zile, dar pe alti bebelusi putea, asa cum au patit si EllaX sau gaby25. Se pare ca i-a raspuns, nu stiu ce, pentru ca nu a apucat sa-mi forwardeze mesajul, avea un meeting si a trebuit sa plece. Dar, mi-a spus ca e posibil ca la fiecare bebelus sa se scoata voturile primite aiurea ca sa se vada realitatea... Mie mi se pare corect, intrucat faptul ca cineva fraudeaza un bebelus dar altii, multi, il voteaza, nu ar trebui sa conduca la descalificarea bebelusului. De ce? Pentru ca totusi el a adus site-ului respectiv un flux mare de vizitatori si le-a facut publicitate, in functie de voturile corecte primite. Daca face chestia asta adminul, cred ca este demn de a fi respectat. Dar, sa vedem ce se va intampla....

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

oana, multam! stii ce a fost haios ultima data la coafor? ca vroiau sa ii faca unghiile si Ilincai, "ceva discret, doamna, cu floricele..."

Mergi la inceput

lyly, intreb si eu acum, chiar nu stiu, e vreu premiu f important pt castigator? Sau de ce incearca unii si altii sa utilizeze tot felul de tertipuri sa-si scoata copiii castigatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ralu, tare-i scumpa Ilincuta... da, da, v-am zis io, o gradinita as face. Decat sa lucrez in stresul dreak cu tot felul de ciudati, mai bine le-as face pe plac unor copii mici, indiferent de cum ar fi ei, mai cuminti sau mai razgaiati...
Premiul e un minisite, nu e cine stie ce, mi-a promis un frate de-al meu ca-mi face unul, nu stiu insa de ce ii apuca strechea pe unii parinti cu frauda, cred ca e o obisnuinta, mostenita de pe vremea "stiitucare" si "stiitucui", placerea de a trisa, de a o lua inaintea altuia cu orice pret. PAi, Ralu draga, ce exemplu mai bun vrei decat ceea ce se intampla spre exemplu la noi, la romani, in politica? Draga mea, proasta mentalitate s-a mai mostenit

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Ce am mai facut noi in ultimele 2 luni... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a4c906512dc2688452f11&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Bravo Ilincutza

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana.. am ochisorii dragalasi.. ce albastrii si frumosi sunt.. Auzi si faina care il tine in brate esti tu? Mai...sa nu te mai aud ca te plangi de grasa ca te bat.. arati super!!

Lacra si cand aflam rezultatele de la bbstar?

Ilincutza felicitari!! Ce rochita faina a avut nasica mititica..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput