Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 19
papadie spune:
Virgi
sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de cei dragi
Pe scurt: poze mici si mari din RO :) In vacanta am avut parte numai de capete sparte si febra. muci si antibiotice la marele greu. un cojmaroi de vacanta.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
oana.iat spune:
LA MULTI ANI, VIRGI!!!!!!

Iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri alaturi de familia ta !!! Iti mai spun inca o data ca mie imi este dor de tine.....
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
oana.iat spune:
Adela, am vazut pozele cu Andrei. Are niste gropite in obrajori.....si e 'butonator ' sef se pare...
Gabi, am vazut si pozele tale cu cei doi copilasi. Ce frumos e la curte...
Diana, sa ai tu greutatea de dinainte de nastere, pai e drept? Felicitari pentru vointa! Eu am de dat jos 10 kg...

Papa, [/red]imi pare rau ca vacanta nu a fost asa cum ti-ai dorit, mai asteptam vesti de la tine, sa stii!
Noi suntem iarasi prin casa, bolnaviori. De la tratamentul cu antibiotice, care oricum nu si-a avut rostul la roseola, a facut o candidoza. S-a extins pana la fundulet si a facut acolo o rana de toata frumusetea. Acum o tin fara pampers si e groaznic, toate hainele din dulap le-a udat de dimineata pana acum. Nu stiu cum se descurcau mamele noastre pe vremuri, cred ca le era greu tare. Noi suntem niste privilegiate...cu pampers, cu masina de spalat automata, cu apa calda...Imi povestea mama ca zilnic spala si fierbea scutece si pantaloni. Si apa calda era cu program...Am fost la medic si ne-a dat Stamicin, Biotics si unguente pentru fundulet.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
Diana79 spune:
Oana ne pare rau pt Alexandra saracutza probabil ca o tot ustura.
multa sanatate ii dorim.
VA ANUNTZ CU MANDRIE CA IERI MI-AM LUAT PERMISUL (Nu m-a putut programa luni si am dat ieri). IAR LUNI IMI SOSESTE MASINA TOYOTA MATRIX manuala. Sunt tare bucuroasa cu toata ce trebuie sa mai dau inca odata de permis pt G full adica autostrada. Bine pot conduce si cu asta dar asa te obliga astia aici.Ai trei faze: sala, orasul si autostrada.
Va doresc numai bine
P.S Eu nu inteleg aseara Alex avea vre-o 70 de voturi in plus faza de Rares si acumiar e pe locul 3...offf dar noi votammmmmmm![]()
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
OanaRusu spune:

La multi ani Virgi!!! 

Sa-ti creasca mare printesa si sa va bucurati de ea!
Papadie ce frumos spui tu, cer senin in okii tai, asa au puiutzii nostri
si tu ai doua bobocici frumoase tare 
Oana, sanatate la Alex, eu i-am dat la Paul biotics, insa i l-am dat deodata cu antibioticul - eu am facut mereu de-astea la antibiotic, asa ca m-am invatat minte... ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
Felicitari Diana79!!
Noi votam, ce conteaza ce fac altii ![]()
Uite la fetitza de pe primul loc - avea acum cateva zile ceva peste 1000, si acuma are 5 mii ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
DianaR spune:
La multi ani Virgi mamica de Luana cea frumoasa! Sa fii fericita si iubita in special de minunea ta mica! Hai mai da un semn de viata!
Oana ieseanca, las un pic de efort si le dai tu jos! Si eu am avut de dat jos 13 kg!
Diana, felicitari ptr permis! A fost greu examenul?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Roxana Claudia spune:
Diana - felicitari pentru permis si abia astept sa anunti ca vei avea "acoperire" si pe autostrada. Masina aleasa e beton
. Pana la sfarsitul anului imi trebuie si mie una ca momentan o impart cu sotul...mai bine spus el o imparte cu mine
Nu mai stiu nimic de Nicole....
Virgi: LA MULTI ANI! Sanatate multa, numai fericire si implinerea tuturor dorintelor!! Eu nu stiam ca ai parasit forumul...dar acum am aflat si regret enorm. Sper sa revii asupra deciziei; mai tii minte noptile cand eram gravi si eu aveam insomnii? Ce ne mai intretineam atunci...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Virgi, "La multi ani"!

Diana79, felicitari pentru permis!![]()
Mai mult nu am timp asta-seara sa scriu... pup ciresimea (Cami, iata ca si eu inventez cuvinte
)
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006