Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 20
zax spune:
LA MULTI ANI VIRGI!!!!
SA FII SANATOASA SI IUBITA; SA TE BUCURI DE PRINTESA TA SI SA-I FACETI CAT MAI CURAND SI UN FRATIOR.

PS.:
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am fost doua saptamani plecati si abia am reusit sa citesc tot din urma. Uram si noi cu foarte multa intarziere LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite in ultimul timp si cireselor aniversare. Un gand bun si pentru Irinel, mamica draga;
Salutam intreaga livada si cand o sa reusesc o sa mai pun niste poze "proaspete" ca sigur va fost dor de noi ![]()
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
adriana spune:
zaxule, bine ai revenit![]()
virgi, la multi ani!
papadie, vazut duduile! faci fete frumoase! sanatate lu' mama lor. 
mie iar imi miroase a cirese suparate, livada e in descompunere cumva?
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
ralucis spune:
Virgi, La Multi Ani si tot ce iti doresti! Revino pe aici, ne lipsesti!
diana79, bravo pt carnet si pt masina, eu n-am mai condus de cand am ramas gravida cu ilinca
, iti imaginezi ce soferita buna sunt, succes mult tie si sa nu faci pauze lungi ca mine!
fetelor, a folosit/foloseste cineva ham pt mersul lui bebe? Intentionati sa folositi?
Roxana Claudia spune:
Ralucis - hamul e una dintre chestiile absolut netrebuincioase pe care le-am cumparat pt Cata, in speranta ca nu ma va rupe de spate. I-am cumparat de la targ un ham Chicco, simpatic de altfel, dar cand il...inham se invarte in jurul lui sau se aseaza in fund.
De astazi si baiatul meu merge de-a busilea (si ce l-am mai ponegrit micutul.....)
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
cocutica spune:

VIRGI LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII SI FERICIRE! PETRECRE FRUMOASA!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
gabi25 spune:
Mai spun si eu odata LA MULTI ANI VIRGI (si eu strigat prea repede) si sa fii fericita, te astept sa ne mai povestesti de Luana.
PAPA am admirat frumusetile tale.....dulci rau
RALUCIS eu am avut ham la Rares ca sa il opresc sa nu fuga
, la Daria nu cumpar, ea merge foarte bine, nu vrea de mana doar daca vede ca nu reuseste sa ajunga undeva (deci e o interesata) si oricum e prea pasionata sa linga pietre, sa manace porumbul din vasul iezilor, sa deguste iarba.....decat sa fuga ....deci inca mai tin pasul cu ea
fara ham.
DIANA79 FELICITARI!!!!
OANA imi pare rau de ce spui de Alexandra...stiu cum e cu "buba" acolo, Daria face des acolo tot felul de bubite, rani....etc., numai ca nu o pot lasa fara pampers ca se rupe chiar si prin haine....tratam cu crema de galbenele ca asta a fost singura care a dat rezultate. Stiu ca la candida aveti alt tratament....poti spune ce creme ti-au fost recomandate?
Daria a fost azi in extaz langa iezii bunicilor mei....atat a putut chiui si alerga pe langa ei.....cand am pus-o in patut a adormit instantaneu. Sunt tare multumita cand vad ca nu trebuie sa ma muncesc cu ea la somn, o pun in tarc, cu pernuta, ii pun langa ea biberonul cu apa si cel cu lapte, suzeta si ea se serveste cu ce are nevoie si somn....de 3 ori pe zi.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
CamiM spune:

La multi ani Seby!!s]

Ama sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare sanatos, voios si frumos si sa iti aduca numai bucurii.
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
salutare livada!!
mai da slaba rau miscarea pe aici.. v-a rapit soarele in parc.. uh??
Fetelor Virgi nu a parasit livada definitiv, a decis numai ( in urma unor diferente de opinie) sa stea o vreme deoparte. Nu e vorba de nici o cearta sau discutie care o sa urmeze.. e o fata mult prea fina ca sa spuna ceva, cred ca cel mai bine e sa respectam decizia ei si cand e gata o sa revina ea aici la fel de draguta ca intotdeauna.
Papadie bine ati revenit din vacanta cu cojmare..![]()
Multumim frumos pentru pozele cu Macu nu numai.. tare faini copii mai ai matale...chiar si cu copci pe frunte..
sa-ti traiasca!!
Diana79 felicitari pentru permis.. drumuri line sa ai!!
mare lucru ca te incumeti sa iti iei masina manuala, eu nu ma incumet deocamdata nici la una cu transmisie automata..is fricoasa rau.
Oana.iat si noi ducem zilele astea lupta grea cu o iritatie la poponet. Cum nu am mai avut pana acum ne-a cam luat pe nepregatite.. sper sa treaca in urma multelor si repetatelor aplicari de creme si cremute.
Gabi am votat si noi la concurs !! fain tare clipul!!

Si ca vine vorba de vot ia sa mai bagam un vot pentru Razacila .. ca am cam tras chiulul zilele astea..![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
oana.iat spune:
LA MULTI ANI, SEBITA!!!!!!!!

Sa fii sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!!
Petrecere frumoasa, Ama, asteptam sa ne povestesti si sa vedem poze!!!
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
oana.iat spune:
Gabi, cremele sunt Lomexin si Nidoflor. Trebuie sa-i dau de 2 ori pe zi cu una si de 2 ori cu cealalta. O spal cu ceai de musetel cu bicarbonat de sodiu, offf, o gramada de treaba.
Luana, Doroti, unde v-ati ascuns?
Cami, ma bucur ca ne dai vesti despre Virgi. Transmite-i salutari si pupici.
Fetelor, ce planuri de vacanta aveti? Eu am devenit f. interesata, asa, deodata. Ca si Lacra, nu cred ca vom iesi inafara anul asta, cautam ceva pe aici pe la noi. Daca as pleca inafara, mi-ar fi tare frica sa nu se imbolnaveasca pe acolo si sa nu stiu ce sa fac. Am vazut ca Bulgaria e tare la moda acum...eu stiu, parca tot Marea Neagra e...nu se compara cu Marea Egee.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)