Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 21
papadie spune:
Seby

Infloresc cireseleeeeeee ceru-i ca oglindaaaaaaaaaaaaa:)
Hai fetele ca dau ciresele in floare si chiar nu mai conteaza divergentele de opinie. Mama mea spune ca nu-st doua degete la o mana la fel apoi cum sa fie doi oameni la fel :) Asa si cu opinioanele noastre. In privinta opiniilor divergente m-am calit in Romania la cate mi-au auzit urekile despre educatia (ne-educatia) copchilelor mele
Important e sa fim sanatosi si sa nu dam cu batu' in balta chiar foarte adanc:)))
Va pup!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
dolcebaby spune:
AMA sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!!!
LA MULTI ANI SEBI !!!

ITI DORIM SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA PLINA DE NOROC !!!
anamea spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN sa fii sanatos si cuminte!!!!!!!!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi
dolcebaby spune:
Pupam si noi toate ciresele inflorite si le dorim aniversari frumoase!!!
Noi suntem bine, am sarbatorit-o pe Teo de doua ori pina acum....odata la tara cu nasii si neamurile (am rupt turta) si odata ieri in parc cu prietenii ei de la bloc. Am pus si citeva poze http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/
Va pupam cu mult drag!
doroti_5 spune:
Nu stiu cum sa incep.
Mii rusine ca nu am initiat o actiune de regulegere pentru Mariuca noastra.Mii rusine ca nu am scris ceva in primul mesaj al subiectului. Mii rusine ca nu iam spus nimic lui Irinel, dar chiar nu stiu ce sai spun, nu stiu cum sami exprim condoleantele.Eu nu stiu cum ea mai rezista sa mai intre prin livada, poate sa se uite la pozele si filmuletele livezii.Eu nas putea. Nu am atita putere.De asta nici nu stiam ce sa zic.Ma apucam sa scriu ceva, ma dadeau lacimile si nu mai scriam.
Irinel sa stii ca eu nu voi uita niciodata de Mariuca, si sper intro zi Dumnezeu sa te rasplateasca pentru toata suferinta care ai traso, a fost o fetita superba, cred ca acum e unul dintre ingerasii preferati acolo sus.As zice ma rog pentru ea, dar pentu ce sa ma rog?Se roaga lumea pentu ertarea pacatelor celor trecuti si Mariuca nu a avut pacate.Sunt alutari de tine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
gabi25 spune:

SEBY 
LA CAT MAI MULTI ANISORI, pui scump. AMA sa va bucurati de puiul vostru in fiecare clipa.
Am votat pe Razacila de doua ori azi!!!!!!! si las pagina deschis sa continui cu votare....nu sunt ei mai tari ca noi....copacii
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
doroti_5 spune:
Si acum imi cer scuze de la cireselele VICTORAS, COSMINA SI MEDEEA.Le urez la multi ani sanatosi, frumosi, voiosi.Sa aduca numai bucurii la parintii si parintii sai ascukte
.
LA MULTI ANI SEBY.Sa fii sanatos, voios, cuminte si sa se bucure parintii de tine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
gabi25 spune:
DOLCE ce frumos v-ati petrecut....si ce printesa scumpa e Teo....mai ales cu rochita aia rozalie....am vazut ca la bani s-a aruncat prima data...fata desteapta....pup printesa si la cat mai multe aniversari frumoase
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
DOROTI ce face guguta ta scumpa?
Poze

David (2 mai 2006 )