Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Ce slab adie vantul printre ciresii nostri. se pare ca toata lumea sta cat e ziulica de mare la soare si isi antreneaza picioarusele pentru drumetii!

Venim si noi cu noutati. Am fost la dermatolog pentru a verifica rezultatul tratamentului timp de o luna si se pare ca totul rau e spre bine. O sa facem pauza de aplicatii cu Atoderm pentru a mai respira si pielea si ni s-a recomandat sa facem o data pe saptamana un gomaj pe fata cu tarate si malai. De asemenea ne-a recomandat atat mie cat si Elenai un lapte de protectie solara 25B/25A de la Ivatherm pentru a ne proteja de razele soarelui. Se pare ca la Elena soarele agraveaza dermatita atopica si trebuie sa o feresc de el cat pot de mult. Cam atat despre dermatologi, dar trebuie sa va spun ca in afara consultatie Maimutica mea a facut show in sala de asteptare. Nu a stat pe scaun nici un pic...m-a tras de manuta pe la toti pacientii care asteptau la rand, pe la receptionera, asistente si orice medic isi scotea capul din cabinet. Ce mai s-a bagat in sufletul tutror, dar numai cu mami de mana. Can d am ajuns acasa am adormit amandoua ca puii de gaina, atat de epuizate eram.

Acum fug si eu sa termin treba in bucatarie si sa apuc sa dorm un pic pana la prima trezire a gugustiucei...cam in jurul orei 2. apropos de trezitul noaptea: da, se trezeste sa bea apa de 2-3 ori, iar pe la 5-6 dimineata isi serveste laptele si mai doarme pana la 8.

M-am intans cat o zi lunga de post, dar nu inchei pana nu spun ca am admirat pozicile cu ciresarii si fratiorii lor di pentru ca ne-au placaut tare mult la trimitem tuturor multi pupici

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Puidana – stiu ca si tu te plimbi prin Tineretului…ce zici daca ne-am intalni, ca si noi tot prin parc ne facem veacul…

Arleena – pare fff energic Alexutu tau: acu e la peste, acu la nisipar, apoi cu fetele in parc, in goana dupa minge, ba cu trici, ba pe jos…obositor no? Cu siguranta esti cafengioaica…Cat despre paine: si Cata cere si ii dau dupa pofta inimii.

EllaX – felicitari pentru toate progresele micuteti si mai ales pt relaxarea de care dai dovada (nut e mai zbati sa-I iei chiar tot din mana…o mai lasi “sa-si faca damblaua”), performanta pe care mi-as dori sa o ating si eu…

Catalin a crescut frumos, are 76 cm si 10.200 g. A ramas la fel de papacios ca intotdeauna desi are si el anumite chestii pe care nu le inghite (pestele). Inca nu merge altfel decat sustinut...Nu merge nici de-a busilea si nici nu zice prea multe cuvinte. Mama spune clar!! De 2 sapt se lauda cu cei 2 incisivi, macar stirb nu mai este, ca tot e codas la toate. Ma gandesc mereu ca el e domol, muuuult mai domol decat tot ce descrieti voi aici. Si eu sunt tipicara. Cata e mereu curat si bibilit. Nu are zgarieturi deloc si nici n-a cazut vreodata. Nu-l lasa sa planga deloc...Poate il bibilesc prea mult....dar voi nu faceti la fel?
I-am cumparat trici (de fapt tati i-a luat o trici ros-albastra) si de atunci nu mai iesim altfel in parc. Mai nasol e cand adoarme in ea....
In iunie mergem la mare, in Grecia (Thassos) unde noi am fost mai demult si e tare linistit pt familisti. In august mergem si singurei ca nu am avut luna de miere....
Va citesc mereu dar recunosc ca nu mai am vreme sa si scriu...si ma necajesc...
Poze nu mai am de vreo 2 luni, de cand s-a busit pozarul, iar noi nu ne-am invrednicit sa luam altul...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

No, acum pot sa spun?...

La multi ani, Virgi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

roxana, puiudana ce triciclete ati luat baietilor???io tot caut pe net...am gasit 2 modele care imi plac....una din italia(bimbomarket.it/product.asp?Id=1981&from=kelkoo) care e 180 ron cu totul si una in romania(crazytoys.ro/product.php?prod_code=CO884) 325 ron + transport..........nu stiu care sa o iau??are ceva daca nu are suport pt picioare?ca inca nu ajunge la pedale....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

virgimulta sanatate, bucurii si fericire oriunde te vei afla
mai da un semn de viata...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LA MULTI ANI VIRGI!! MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA. NE ESTE DOR DE TINE, SINCER. CE face Luana???

Sa ai o zi cat se poate de frumoasa si plina de bucurii.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!!

Fetelor pot sa va spun despre Virgi si Luana ca sunt bine, la fel de frumoase cum le stiti( cel putin asa par in poze..). Sunt convinsa ca Virgi va multumeste din suflet pentru urari si o sa ii spun ca v-ati gandit la ea, poate asa reusesc sa o fac sa se razgandeasca si sa revina in livada mai curand. Stiu ca si ea se gandeste cu drag la multe dintre voi.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Camelia ce gropita face scumpetea in obraz.. m-a topit!!

Catalina nici noi nu i-am pus cercei Sofiei cand era mititica tare si acum am sa mai astept o vreme pana mai creste ca acum daca ii pun sigur trage de urechi pana si-i scoate si nu vreau sa isi faca rani.

Gabi broscolino e mortala, iar micutul dansator..eeeeee!!!

Lacra ne pare rau ca bona face rele(bataita!!), sper sincer sa gasesti pe cineva mai bun. Multumim frumos ca ti-ai exprimat dorinta de a ne cunoaste si pe noi.. poate la anul in vara reusim sa venim si noi in vacanta in Romania si atunci sigur punem de-o intalneala la nivel.. ciresial..(na ca inventez cuvinte..)

Arleena foarte fain apusul de soare.. si intalnirea super ciresoasa!!

Alina.. ce scumpica e Deliuta ta delicioasa..!!Si Sofia e mare fan telecomenzi.

Ella nota 10 cu felicitari pentru povestile despre si cu Ana..!!

Gata ma opresc ca iar am scris un mesaj luung cat o zi de post, ma duc langa gogoshica mea sa fac nani.

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI

Virgi

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI ANI,VIRGI !ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI O VIATA PLINA DE IUBIRE !

Alina si bb Delia (aproape 10 luni)

Poze Delicioase

Mergi la inceput