***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Ufff, inca o zi singurica acasa... Asa mi-e de urat singura...

lilky, o sa vezi ca va fi bine! Macar stii exact cum o sa nasti, mai ai un pic timp sa te obisnuiesti cu ideea. Eu merg pe nastere naturala si avand placenta cam jos inserata s-ar putea sa sangerez in timpul travaliului. Daca se intampla asa, trecem pe cezariana. Asa ca va trebui sa fiu pregatita pentru ambele variante.

ancamari, mie mi s-a lasat un pic burtica, dar nu foarte mult. Ma incomodeaza cand stau in fund.

ella, am vazut ca si tu vrei un tauras. Ce om avea cu zodia berbecului?

cristalina, punem majoretele pentru maine?

Bravo, Daphne!. Ma bucur tare mult!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netazaaa,

Am schimbat saptamana si am intrat in luna a 9-a .

andrada felicitari pentru bebe bosumflel. Lasa sa mai stea acolo ca sta bine.

lilky si mie mi-e frica de asta ca si fata mea e cam mare. Vedem saptamana viitoare la eco.

ancamari mie mi se pare ca s-a lasat putin. Chiar si tati zicea ieri ca parca si-a modificat forma.

cristinamaria la cate portocale am mancat in sarcina nu cred ca ma conteaza acum cateva. Si vad ca mi-au facut bine. Doamne ce putin mai ai. Am retinut ca stai pe 13 septembrie. Pai in curand o sa ne pplimbam bebeii prin zona .

cristalina uite pentru maine daca e sa iasa .

adelapop multumim pentru informatie, da avand in vedere ca mai am vreo 2-3 saptamani nu cred ca mai are rost sa mai cumpar ceva.

BRAVO DAPHNE!!!Micuta luptatoare .

Si pentru alyna care nu da nici un semn .

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

am salvat la mesaje private in user-ul comun Atestatul de puericulturã si cererea celor 15% redactate de Ella...pt ratacitit

Plec in oras..si revin..Nu o suna cineva pe Alina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata Burtici

Bravo tie Daphne,Doamne ajuta!!!
Azi merg si eu la control,abia asatept sa vad ce-mi face colul
Ieri v-am povestit ca am spalat patutul,l-am montat,ba i-am pus si lenjerie.Am cumparat une pe vernil,cele pe albastru m-i se pareau prea "dure" era un albastru tare.Cel mai nasol e ca pute a garaj,a ulei,a nu stiu ce.Nu stiu cu ce sa-i dau.Un balsam pt rufe de copii???Ca pana pune bebe gura mai trece????Deocamdata dau drumul la geam.
Cu Kidex asta ma tentati si pe mine,dar la cati bani am cheltuit
Mica eu nu stiu daca am 35 cu 2z azi sau 36 cu 2z...asa ca pe langa tine,tot luna 9

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!
Ma bucur ca v-a placut povestea mea...:)

Hai alina! Hai alina!
Hai ca nu vreau sa ti-o iau inainte.

Cristinamaria, sincer eu nu cred ca ma taie pe mine inaintea ta (desi's probleme la mine si alte alea, tu ai sarcina mai inaintata asa ca parerea mea e ca tu vei fi prima...:)))

Motanel, la -4 nu stiu daca te lasa sa nasti natural. Tu ai grija sa le reamintesti ca ai -4.

Ma duc sa ma intind ca de dimineata mi s-au umflat picioarele ca butucii...cred ca ma duc la nascare in papucii lui John...hehehe

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Motannel acum am vazut ca esti din Suceava .Disperarea e de vina

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la noi!
Oare ce face Alyna? O fi epuizata dupa ziua de ieri? Zicea ca daca e sa nasca, ne va trimite sora ei mesaj...asa ca daca nu a trimis, indraznesc sa cred ca inca nu a nascut!
Fetelor cu burta lasata, ne postati si noua o poza? Sa vedem cu arata o burta "cazuta". Sa mor eu daca imi dau seama.,...adica imi imaginez,, dar nu sunt sigura ca imi functioneaza bine imaginatia la ora asta . Cateodata si mie mi se pare ca se lasa mai jos, dar apoi revine Stefy si se umfla burtica taman sub sani...deci nu cred ca s-a lasat!Si se impinge, are o forta.....
Felicitari Daphne! Esti o luptatoare!
Zilele trecute am fost si eu si am cumparat un termometru digital cu varf flexibil, un biberon anticolici...chestii de astea marunte...tampoane, sosete...si acum ma duc sa imi termin bagajul de spital...Mai am sa imi schimb banii in bancnote mai mici si sa le pregatesc in plicuri...Dar inainte mai am de calcat ultima tura de haine pt stefy, chiar daca sunt mai marisoare (sunt primite), le voi calca si pune in dulap.

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Dephnee! Chris si sot de Chris, sa va bucurati in continuare de buburuza luptatoare!

Andrada, felicitari pentru bebe bosumflel!

Lilky, felicitari pentru bebe grasunel !

Alyna24, cum a fost ieri?

Iri, ai vazut ca ti-a raspuns Moko?

Lilky, tu intrebai de tarife la Municipal? Ma intereseaza si pe mine!

Ancamari, nici eu nu i-am dar nici un ban pana acum doctorului (m-am dus la Medsana). Am incercat o data si mi-a dat plicul inapoi de mi-a crapat obrazul de rusine. Asa ca acum nu stiu cat sa dau... Tu nasti la CMU sau la Municipal?

Voi nu vreti copii berbecuti, eu ma gandesc ca prefer un tauras unui geaman :)) Dar nu conteaza, sanatoasa sa fie! Ca sa iasa tauras, ar trebui sa vina cu 1 saptamana si ceva mai devreme, asa ca mai bine sa se coaca ea cat vrea

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lilkynu te ingrijora de cezariana, totul va fi bine!
daphne fii puternica in continuare!
andradap simpatic foc bebe bosumflatel!
Cred ca si mie mi s-a lasat burta, desi a fost cam lasata de la inceput.

33+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata burticoaselor!
La noi e mult...lapte, ma rog colostru! Dimineata, seara cand imi strang sanii izvoraste! Bebita e tare activa: suteaza la greu!
Ella multumesc foarte mult pentru cererea pentru 15%!
Andrada ma bucur ca sunteti bine!
Daphne sa fii sanatoasa si sa te faci mare! Felicitari parintilor!
Alyna24 chiar nu ne d-ai nici un semn?!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput