***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Salutare!
Va multumesc m ult pt majorete si sustineri dar.....nu s-a intamplat nimik!Mi-a facut control, pitikul a mai coborat putin, colul insa e inchis asa ca....zise dr"Lasati-l sa mai stea, ce-aveti cu mine fetelor?(ca am fost cu sora mea)!Se pare ca vrea sa vina singur si a zis mai bine sa mai stam asa o saptamana!Mi-a zis ca nu am infectie urinara cum banuiam(am luat rezult la urocultura) si ca abia sambata intru in sapt 38 si e mai bine sa apuc si ceva din aceasta saptamana!Bebe fiind f jos s-ar parea ca va iesi mai repede daca vine de la el!Mi-a explicAT CE ar trebui sa simt daca se apropie momentul, cum ar treb sa fie contractiile(ieri am avut ceva contractii) si s-o sun oricand daca e momentul!Asa ca...mai stam macar o saptamana!Dar daca asa e mai bine.....!!!!!!
Scuze ca nu am intrat mai devreme dar azi am dormit mai mult caci ieri dupa dr am umblat iar dupa hainute ca de' poate il stimulam sa iasa odata!Desi cred ca l-am stimulat cam prea mult cu atatea hainute!I-am mai luat vreo 6 body-uri de 0-3 luni si vreo 11 pt 3-6 luni de la Mothercare si Z!Si vreo 5 costumase+pled frumos!Acum le pun la spalat!

Va pupic pe toate ca ati fost asa ingrijorate!Nu mai spun nimik pana nu se intampla!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Chris si Daphne, ma bucur sa aud ca sunteti bine!

Andrada, ce bine ca Antonio e bine!Pana la urma ai nostrii flacai vor sa iasa taurasi!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Alyna, doamne, cate lucruri are baietelul tau deja! Acum doua trei zile ne-ai pus o lista luuunga cu ce ai cumparat pentru el si azi ne spui ca ai mai luat inca vreo 20 de produse! o sa fie un rasfatat .... bravo ca esti bine si totul e ok, nu stiam daca sa-ti punem majorete sau nu!

Andreea 30+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Alyna, hai ca o saptamana nu mai e mult. Eu mai am 3-4 sapt si mi se par putine... Eu daca reusesc sa cumpar un sfert din cate hainute ai luat tu o sa ma declar fericita. Spune-mi si mie cam cat ai dat pe body si costumas pt ca eu nu cred ca ajung nici week-end-ul asta la cumparaturi, si pana la urma o sa comand pe net.

Lilky, ai gasit mesajul?

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alyna24, daca bebe vrea sa mai stea, mai lasati-l. Stie el ce stie!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Sobi, Ancamari, multam pt sprijin!Daca treb sa mai stau si sa astept....asta e!

Si, da , stiu ca deja am cam exagerat cu hainutele desi imi propusesem sa nu fac asta dar.....cu sora mea ca e disperata de-a dreptul nu ma pot abtine!E adevarat ca o buna si mare parte din ele le-a luat ea ca e innebunita dupa hainutele astea mici si in general de cumparaturi!
Pe body-uri am dat preturi diferite sa zic asa!depinde de unde le iei!
Ieri de ex am dat 220 ron pe 10 body-uri de la Mothercare care sunt scumpute dar f bune calitativ(in jur de 25 ron bucata).Insa am laut si de la "Z" cu 18 ron buc si 12 ron.Depinde de unde le iei!Oricum aprovizionarea cu body-uri am facut-o pt urmatoarele 3-4 luni zic eu!Ca am deja destule!Plus ca poate voi mai si primi acum la inceput dupa ce vin cu bebe acasa!Cu hainutele am cam terminat insa dupa ce nasc va trebuie sa luam biberoane, eventual sterilizator, poate un umidificator caci se pare ca e nevoie, cosmetice bebe.....si ce-o mai fi de luat maruntele!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vali5

Alyna24, daca bebe vrea sa mai stea, mai lasati-l. Stie el ce stie!

Valentina 37+ Andrei
Poze

oRICUM altceva n-am ce face decat sa astept ca dr nu face ce vreau eu si cand vreau eu!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poate faci vreun grasan de copil si nu il incap decat hainutele de 3-4 luni . Mie de asta mi-e frica.

Fetelor care va ganditi sa nasteti zilele astea cristalina, cristinamaria, lauraa + surprize sa va notati cate un numar de telefon din listuta sa ne anuntati si pe noi. Sau sa ii instruiti pe tatici.

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella, iti multumesc mult de tot! Din pacate ... in invatamant nu e bine sa fii prea indraznet (sau cel putin eu nu pot) ca-ti atragi ura vesnica a directiunii si a secretarelor. Ii duc astazi legea sa vada si sa intrebe si ea mai departe ... poate va fi bine!

DidiAlex, care e user-ul comun? Am intrat aseara pe mailul comun dar nu am gasit mesaje private! Te rog sa ma lamuresti ... ceva imi scapa!

Alyna, te rog sa-mi zici si mie pentru ce ar trebui un umidificator... ce e ala?

Dianalaura, unde ai gasit termometrul cu varf flexibil si cat a costat?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 35+, Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mica0307

Poate faci vreun grasan de copil si nu il incap decat hainutele de 3-4 luni . Mie de asta mi-e frica.

Mica 36 Maya Alexandra

Poze

Nu cobi, te rog!!!!!!!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput