Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 26
Adriana mica spune:
Buna ziua,
Multa sanatate bebeilor bolnaviori! Si noi am fost putin balonati de ieri pana azi, dar dupa ce a facut kk, s-a linistit. Poate de qasta a fost putin agitat, sau poate ca reactie la vaccinul de ieri...Of, si cu alergiile astea alimentare!
Fetelor, va rog un sfat: as vrea sa ii dau spanac, dar mi-ar fi mai simplu daca as folosi din acela congelat. Pediatra ne-a zis ca putem folosi daca nu contine conservanti sau sare, dar pe punga pe care o am in congelator nu scrie nimic. Sa ii dau totusi spanac congelat sau din borcanas Hipp (in eventualitatea ca nu reusesc sa ii fac proaspat)?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
xandrutza_76 spune:
Itzy, multumim! 
Adriana, mai bine ia spanac la borcanel, eu una, asa as face...
Cristina, ce rau imi pare de Vladic, mai incearca totusi cu papica; ce ii facea lui mai mare placere? Sau si asta refuza... Nu mai stiu cine zicea sa o iei de la inceput cu diversificarea, poate e o solutie...
Mexxa, ce papa bun ai facut azi? Eu orez cu rosii, galbenus si zeama de lamaie... Am papat si eu ![]()
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Eu din borcanele, pana acum, i-am dat numai fructe si o data am amestecat legume din borcanel cu ce-i gatisem eu. Pe care le-a papat. Acum am si 2 borcanele cu carnita si legume, le tin in frigider, am zis ca le-oi da cand o sa plecam undeva si n-o sa am posibilitatea sa-i prepar legume.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
m-as duce si pana in Piata Universitatii (daca v-ati uitat la TV, sit de ce), dar cu fetele dupa noi, e cam greu. Om vedea.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Da, m-am uitat si eu la TV, vad ca si acum se aduna lumea.
Eu nu-s cu politica, dar nu-i corect ce fac astia in Parlament. Mamaaaa, ce repede s-au adunat cand au votat ce-au votat azi. In rest, bate vantul pe acolo.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Adriana_mica, spanacul proaspat nu-l preferi? Eu pun 2-3 frunze spre sfarsitul fierberii si-l blenduiesc cu toatele. Papa Maria. Eu vreau sa caut conopida proaspata, dar nu stiu cat se pastreaza la frigider.
Broccoli am gasit "made in Italy".
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Gety si eu la fel!
ideea e mai ales ca de acum ne bucuram mai mult de soare s afie si crema cu protectie! ca de ex. daca ii dau cu crema de galbenele sau cold cream de la mustela, astea nu au si protectie solara!
Beatrix si Eric
Eu folosesc Elmiplant pentru copii. Are si vit. E.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lilina spune:
Itzy, nu caninii, urmatorii incisivi
Eu mi-am facut un plan pt.atunci cand plec:
1. Baie - piscinuta gonflabila (nu ocupa loc si va fi buna si cand vom merge la mare)
2. Nani - patutul nostru este si tarc si se strange (dar daca innoptam
doar o noapte, il culcam cu noi in pat)
3. Papa - borcanase, fructe proaspete pasate cu furculitza sau date pe razatoare, eventual voi achiziona un resou si voi lua un vas mic si legume pt.fiert (asta numai daca vom sta mai mult de 3 zile)
Scaunul de masa nu il iau, desi se strange, pt.ca oricum ii iau caruciorul si ii dau sa pape in el
4. Sterilizare - sol.de sterilizat la rece si un vas de plastic cu capac in care ii tin biberoanele si tacamurile etc.
Bineinteles, 1-2 bidoane de 5 litri
am facut deja o plimbare cu dormit o noapte si mi-am luat o geanta pt.noi si 3 pt.bb
nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac cand voi pleca mai multe zile
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Adriana mica spune:
Hello again,
Fetelor, mai am o intrebare: bebe s-a bronzat deja de zici ca am fost la plaja(el si asa este brunet...), dar pediatra mi-a zis ca este prea mic pt crema cu factor de protectie solara. Intr-un fel este bine sa il prinda soarele, dar sa nu il tin cu capul descoperit. Voi vad ca deja ii dati pe bebei cu crema cu FPS, deci este ok?
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Fetelor, va rog un sfat: as vrea sa ii dau spanac, dar mi-ar fi mai simplu daca as folosi din acela congelat. Pediatra ne-a zis ca putem folosi daca nu contine conservanti sau sare, dar pe punga pe care o am in congelator nu scrie nimic. Sa ii dau totusi spanac congelat sau din borcanas Hipp (in eventualitatea ca nu reusesc sa ii fac proaspat)?
In perioada asta ti-as recomanda proaspat, mai ales ca se gaseste peste tot si e simplu de gatit.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Sephora spune:
Va pup fetelor
N-am citit inca dar am intrat sa va arat 2 pozisoare cu Matteo in compania unei Mari Doamne
Mai am aici poze cu ea daca vreti sa o vedeti,este superba si cu un caracter de nota 100.Am ramas super placut impresionata.
Mai multe pe diseara
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito