Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 25
xandrutza_76 spune:
Gety, multumim! 
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
beatrix spune:
Sandra si pastilele respective au un miros ca de clor asa! si eu le-am folosit doar la nevoie tocmai din cauza asta!
poate asa cum zice Gety e cel mai bine! sa iei o oala si un termoplonjon, fierbi apa in clocote apoi lasi biberoanele cateva minute scufundate! eu zic ca e ok!
a! si nu uita! neaparat crema cu protectie uv pt bebe chiar daca mergeti la munte si poate e racoare! cat timp soarele e prezent da-i cu crema indiferent de temperatura!
Beatrix si Eric
GETY spune:
Eu zilnic cand ies afara o dau cu crema pe fatzuca. Si-i face pielea "fina, ca de bebelush", cum zice reclama.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
beatrix spune:
Gety si eu la fel!
ideea e mai ales ca de acum ne bucuram mai mult de soare s afie si crema cu protectie! ca de ex. daca ii dau cu crema de galbenele sau cold cream de la mustela, astea nu au si protectie solara!
Beatrix si Eric
matahut spune:
Salutare, salutare!
Nu am reusit sa citesc decat pe diagonala. Nu am cum sa raspund acum, nu am reusit sa vad poze, dar promit sa o fac cum ma eliberez. Am avut multa treaba dimineata, dupa aia am pus de facut papica (care si acum e incuptor), intre timp am aruncat si cate un ochi la TV...m-as duce si pana in Piata Universitatii (daca v-ati uitat la TV, sit de ce
), dar cu fetele dupa noi, e cam greu. Om vedea.
Doar 2 raspunsuri scurte:
Sandra, poti sa ii faci baita intr-un lighienas (noi asa i-am facut Anei cand am fost la mare si avea 3 luni), mai ales daca sta bine in fundulet...e foarte usor.
Gety, daca vrei sa suga Mariutza mai mult, nu ii mai da suculetze sau alte lichide in afara de LAPTIC de tzitzi. Asta e o regula bine stiuta (eu am citit-o in multe parti). Nu sunt atat de importante acum sucurile, ceaiul sau apa. Daca papa fructe, sucul e inutil. Dupa mesele solide, pune-o la san in loc sa ii dai altceva de baut. 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
itzy-bitzy spune:
Lilina chiar eram pregatita sa intreb de tine si taman ce ai aparut la orizont...nu te-am mai vazut prin parc...
Sandra si noi am hot ca vom merge la mare la noi in tara pt asta mik...sa nu ne complicam cu iesitul din tara fiind inca micuta...si am zis ca pt baita voi lua o piscinuta din aceea de plastic gonflabila pe care o poti fol si drept cadita seara la baie dupa c eo speli bine bine.
Cat despre mancare, o sa iau blenderul cu mine si cu o atentie mica la bucatarul hotelului o sa aranjez sa ii pregatesc o data la 2 zile papa. In fond pt o saptamana....nu il deranjez decat de 3 ori pt ca tine 2 zile la frigider.
Ref la sterilizat...sunt solutiile la rece...alta alternativa nu vad...eu nu cred ca ma voi cara cu sterilizatorul dupa mine...ca oricum pt suc, si apa poate nici nu o sa ii mai sterilizez atunci la 8-9 luni...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Lilina tu zici ca dupa incisivii de jos i-au iesit lui Vladone CANINII?![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Narcisa acum am vazut si eu pozele...e o scumpa cretolina ta. Imi plac mult pozele cu piticul, sunt shmechera si prima cu martisor...e atat de dulcica... ca un bb din ala de reclama![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by microbu
M-am hotarat sa-mi iau familia pe sus maine si sa plecam la munte cateva zile. Dar am cateva intrebari pt cele care deja au fost in diverse calatorii cu BBii (Mexxaaaa):
1. Cum fac cu baita fetei? O seara mai putem sari dar daca stau mai multe zile ce facem? O iau cu mine in dus?
2. Cum spal eu biberoanele ??? Cum le mai sterilizez? Ma gandeam sa iau multa apa plata cu mine (stiu eu daca la hotel nu e apa potabila lar robinet?!) dar le-as spala cu apa rece in cazul asta...Sunt PARANOICA nu?
3. Cum fac cu diversificarea? BB nu vrea borcanase deci masa de legume o cam sarim. Macar cu fructele e fff usor.
4. Cum incalzesc eu apa pt lapte? Ma gandeam sa iau un fierbator si sa las bibe la incalzit in apa calda, e ok?
Ce ma fac? Am calculat cam cate biberoane/mese avem si daca stau doar o seara ar fi ok fara sa spal vreun biberon...CUM SA FAC???
Sandra
gargaritza
Deci...sa iti raspund de intrebari:
1. Lui Sebi i-am facut baitza cu mine...era dus, il tineam in brate si tati ne sapunea pe amandoi
2.Eu mi-am luat dupa mine detergent de vase si burete..si numai le-am spalat...nu a murit cateva zile fara sterilizat.
3.Eu am luat cateva borcanele...dar nu i-a placut,...insa am avut si fructe(mere+banane) si lenderu care nu ocupa mult loc.
La noi era foooarrttee cald..si puneam sticla de apa plata pe calorifer si era calda...
Apa plata nu vad rostu sa cumperi din oras...fii sigura ca la restaurantul hotelului/pensiunii vei gasi apa plata de cumparat.
Fara sa speli biberoane nu cred ca ai cum sa scapi...si nici nu e o greutate foarte mare.
Distractie placuta..sper ca te-a ajutat ce ti-am zis...pt alte intrebari iti raspund cu placere

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
CristinaGoji spune:
In sfarsit am reusit sa citesc ce-ati scris!
Alexutza - bine ca nu are nimic grav printzul 
Lilina si Sandra - felicitari pt dintzuci!
Sandra - pe mine ma ingrijoreaza cat mananca Vladic pentru c ael inainte manca 210 ml la o masa, iar noaptea 180 ml, si tot arata slabut, dar acum mananca intre 90-120, rareori 150 ml si a slabit si nici macar gusa nu are. Iar alte alimente in afara de lapte le refuza categoric. Parca inca nu s-a invatat sa le inghita daca au o consistenta mai semi-solida. Of, nu stiu ce sa fac sa manance cupilu mai bine, ca ajunge distrofic in conditiile astea. La 6 luni el inca nu si-a dublat greutatea de la nastere...
Am mai vrut sa scriu, dar cum am citit cu mari pauze, am uitat ce si mai si trebuie sa plec de-acasa acum. Va pup si vb mai spre seara.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea