Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 24
lilina spune:
of...am citit si eu acum despre Roxana si Daria
si am sunat-o...Daria e relativ un pic mai bine
dar mai sta in spital pt.ca nu stie de la ce are
este ceva digestiv
ciudat...acum 3-4 zile ma intalnisem cu ea si imi spusese de Daria
ca nu stie ce are...dar nu mi-am putut inchipui ca va ajunge in spital
aveti grija de voi si de bb
fug...s-a trezit Frankenstein
va pup dulce
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
putzuruca spune:
Fetelor, multumim pentru cuvintele frumoase adresate Deei si pentru reprimire.
La multi ani!!! pentru Bucuriile frumoase Bianca-Andreea si Victor. Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Lilina, felicitari pentru dintzucul lui Vladut.
Microbu, deasemenea felicitari pentru dintzuc. Cand plecati la munte?
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
microbu spune:
Sarumana, Beatrix.
Cu sterilizatul inca am dubii pt ca am solutie de la Chicco (la rece) dar lasa un parfum prea puternic pe bibe si tetine. O sa caut si pastilele de care spui tu. Eu am sterilizator pt cuptorul cu microunde
deci priza e degeaba.
Si cu legumele la fel, nush ce sa fac. Sa mai incerc cu borcanase...
Putzuruca, bine ai revenit cu frumoasa Deea. Am o curiozitate: asa o cheama sau vine de la Andreea?
Noi plecam maine la munte.
Lilina, felicitari pt dintzucul nr3.
Sandra
gargaritza
putzuruca spune:
Sandra, ii spunem Deea de la Andreea. E mai usor si pt noi si va fi si pt ea cand va incepe sa vorbeasca. Si de cand am hotarat ca o va chema Andreea am zis ca ii vom spune Deea.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
M-am hotarat sa-mi iau familia pe sus maine si sa plecam la munte cateva zile. Dar am cateva intrebari pt cele care deja au fost in diverse calatorii cu BBii (Mexxaaaa):
1. Cum fac cu baita fetei? O seara mai putem sari dar daca stau mai multe zile ce facem? O iau cu mine in dus?
2. Cum spal eu biberoanele ??? Cum le mai sterilizez? Ma gandeam sa iau multa apa plata cu mine (stiu eu daca la hotel nu e apa potabila lar robinet?!) dar le-as spala cu apa rece in cazul asta...Sunt PARANOICA nu?
3. Cum fac cu diversificarea? BB nu vrea borcanase deci masa de legume o cam sarim. Macar cu fructele e fff usor.
4. Cum incalzesc eu apa pt lapte? Ma gandeam sa iau un fierbator si sa las bibe la incalzit in apa calda, e ok?
Ce ma fac? Am calculat cam cate biberoane/mese avem si daca stau doar o seara ar fi ok fara sa spal vreun biberon...CUM SA FAC???
Sandra
gargaritza
Ce de-a intrebari!
Sandra, cica biberoanele sunt obligatoriu de sterilizat pana pe la 6 luni. Daca vrei sa le sterilizezi in continuare, o olita in care sa incapa ele, un termoplonjon si apa ar fi solutia. La fel si cu laptele: eu pun apa plata in bibe si pun bibele in apa fierbinte si se incalzeste apa.
Cat despre baita, se poate rezolva asa: cu servetele umede stergi copilul pe unde transpira el mai des, dar nu o dezbraci de tot, ci pe rand, asta daca nu e destul de cald in camera.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Narcisa - o scumpete de fata...dar oare va face parul cret???? pe cine va mosteni in cazul asta? si eu trag inca sperante sa ma mosteneasca pe mine grasu...sa faca parul cret (ca io mi-s tare creata)...dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Alexutza, eu sper sa mosteneasca de la taica-su parul aspru si ondulat, ca ochii albastri nu a vrut.
Xandrutza, alti obrajori buni de pupacit. Sa-ti traiasca fetele cochetele!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Sandra- si eu tot ca Beatrix ziceam sa faci, sa fi luat ap de sterilizat biberoane cu tine....dar nasol cu ala pt microunde....noi avem din asta clasic si avem si incalzitor de biberon, dar poti incalzi fara probleme apa pt laptic intr-un ibric sau vas cu apa cu termoplonjonu'. Cat despre baita - fie o speli cu servetele umede sau daca nu suporta ea si vrea baie in cada...o poti spala- n cada.....daca nu e cada la hotel poti spala bine de tot cu domestos sau cu solutie Chicco chiuveta de la baie si sa o clatesti oleaca la fundulet acolo....ma gandesc ca o seara nu se intampla nimic daca nu face baie
- acum depinde ff mult si de cum s-a obisnuit!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Am uitat -felicitari Vlad pt al 3-lea dintisor...
- ceva alb ti-a luat si tie mami....????
Gety- gata cumparaturile? cat despre par tu ai o sansa ca doar fetele cica seamana cu tatii, asa ziceam si eu ca fac baiat si va semana cu mine, dar este 98% taxu...ce sa mai sper la par sa mosteneasca de la mine - nik
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Alexutza, mai depinde si de ce conditii o sa aiba acolo unde o sa stea (cazeze).
Am vazut poze cu Deea. Frumusele foc fetitele noastre!
Sandra, nu-i plac deloc legumele la borcan? Cu carnitza sau fara? Ca sunt multe sortimente si cu vitel si cu pui.
Eu am gasit la Kaufland faimoasele pere Williams, dar n-am gasit spaghete, nici biscuiti fara gluten.
Lilina, multumesc pentru pont, deja am memorat site-ul.
Mirabelac, Maria a baut ieri 130 ml. ceai. Azi i-am adaugat putin suc de portocala, sa vad daca se prinde. Oare deja s-a prins, ca n-a vrut sa bea.
Daca n-a mancat azi noapte, am pus-o la san pe la 6,30. A tras ea, dar nu ca-n vremurile bune. Si pe la 12,oo a mai tras un pic. Am sa o pun mai des la san, poate, poate.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gata cumparaturile, dar la intoarcere am inchis umbrela, ca nu puteam sa le duc pe toate trei: 2 sacose si 1 umbrela. La noi e vreamea urata: ploua si bate vantul. Nu-i nimic, trebuie si ploaie, ca sa inverzeasca natura.
Am gasit baveta din cauciuc cum am vazut la Eloise si i-am luat si eu, ca noi murdarim 2 / zi si ma cam saturasem sa le spal.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

...dar oare va face parul cret???? pe cine va mosteni in cazul asta? si eu trag inca sperante sa ma mosteneasca pe mine grasu...sa faca parul cret (ca io mi-s tare creata)...dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ