Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 23
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Putzuruca - bine ai revenit....Deea e o superba ca de obicei!!!
Am venit acum de la doctor....suntem bineeeee, are doar o alergie la un aliment...se suspecteaza ficatul
, ne-a dat Zyrtec, Elidel, Perioral creme...si recontrol sapt viitoare...timp in care nu-i mai dau ficat (desi i-am dat doar de 2 ori) si cat se poate sa-l feresc pe timpul tratamentului si de soare..in rest, gras de nu se poate - cica arata ca un bebe de 1 an si 1 luna...
Fetele - multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi...multiici si va mai tinem la curent cu starea noastra...deocamdata am adormit lati dupa un asa efort
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Bine ca ai aflat despre ce era vorba si ca te-ai linistit!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
microbu spune:
Buna dimineata!
Gety, felicitari pt odihna buna si
Maria scumpica foooc cu obraji buni de rontzait
.
Itzy, 3,6mil Inglesina Trip.
Legat de "EI DA", intr-o seara sotzul meu ma "vrajea" ca sa-l las cu baietii la peste si tot promitea cate in luna si stele...la care fimea se uita la el si cu un zambet in coltul gurii spune cu o mareeeee seninatate " bla bla bla...". Ne-am pus pe ras si i-am zis "vezi, nici ea nu te mai crede"
.
Xandrutza, astept pozeleee.
Eloise, eu am citit intr-o carte ca seara in jurul orei 19 se da supa-crema de legume si ultima masa doar de lapte. Eu stiu de la pediatra ca fructele baloneaza, nu si legumele (pt ca sunt fierte). Si eu am mai dat gargaritzei supa seara si nu a avut nimic.
Alexutza, Zyrtecul este fff bun.
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Plec la niste cumparaturi marunte.
Sandra, nu ma intreba de cate ori ii pupacesc obrajii astia.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
M-am hotarat sa-mi iau familia pe sus maine si sa plecam la munte cateva zile. Dar am cateva intrebari pt cele care deja au fost in diverse calatorii cu BBii (Mexxaaaa):
1. Cum fac cu baita fetei? O seara mai putem sari dar daca stau mai multe zile ce facem? O iau cu mine in dus?
2. Cum spal eu biberoanele ??? Cum le mai sterilizez? Ma gandeam sa iau multa apa plata cu mine (stiu eu daca la hotel nu e apa potabila lar robinet?!) dar le-as spala cu apa rece in cazul asta...Sunt PARANOICA nu? ![]()
3. Cum fac cu diversificarea? BB nu vrea borcanase deci masa de legume o cam sarim. Macar cu fructele e fff usor.
4. Cum incalzesc eu apa pt lapte? Ma gandeam sa iau un fierbator si sa las bibe la incalzit in apa calda, e ok?
Ce ma fac? Am calculat cam cate biberoane/mese avem si daca stau doar o seara ar fi ok fara sa spal vreun biberon
...CUM SA FAC???
Sandra
gargaritza
xandrutza_76 spune:
Iata cateva poze cu Narcisa; in cea in care doarme, ii iesise camasuta din pantaloni..., dar asa am lasat-o, sa n-o trezesc...
poze cu noi
microbu spune:
Xandrutza, are niste ochi mari si frumosi, sa-ti traiasca! Si niste geneeee, numai bune de rimelat. Si costumasul de pitic mi-a placut tare.
Sandra
gargaritza
alexutza_26 spune:
Narcisa - o scumpete de fata
...dar oare va face parul cret???? pe cine va mosteni in cazul asta? si eu trag inca sperante sa ma mosteneasca pe mine grasu...sa faca parul cret (ca io mi-s tare creata)...dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
Sandra, Alexutza 
Si mie imi place costumasul de pitic... deocamdata este creata, vedem mai incolo...
poze cu noi
lilina spune:
Buna fetelor,
din pacate nu am reusit sa citesc tot pt.ca tocmai ce s-a trezit
"balamuchis"
ne laudam si noi cu al 3-lea dinte care ne-a facut mari probleme
multa agitate si maraiala si temperatura, fapt pt.care nu am putut
sa-i facem vaccinul, dar pe 25 nu mai scapa !!!
a iesit sus, dar nu pe mijloc, ci urmatorul de pe stanga
o sa arate ca un veritabil Frankenstein
ne mai laudam cu o gramada de hainute noi cumparare in mare parte
din Cora....camasi, tricouri, pantaloni, hanorace si salopete
am vandut carutul vechi si am vrut sa valorific banii in ceva pt.bb
i-am mai comandat si niste adidasi de pe laredoute.fr...maro cu auriu
abia astept sa vina
microbu - felicitari pt.dintzuc
gety - site pt.traduceri din engleza in germana, franceza, spaniola
si invers , pe mine m-a ajutat f.mult http://www.freetranslation.com/
inca o data....nu am avut timp sa citesc tot din urma
deci....mii de scuze !!!
si in ceea ce priveste adaosul de sare/zahar....parerea MEA este ca
nu ar trebui sa folosim astfel de produse....cred ca bb se nasc fara sa cunoasca gustul lor
si cred ca acest gust se formeaza.....si ar trebui obisnuiti inca de mici sa nu abuzeze de ele
(vezi si reclamele de la TV in legatura cu excesul de sare, zahar si grasimi)
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
beatrix spune:
[quote]Originally posted by microbu
M-am hotarat sa-mi iau familia pe sus maine si sa plecam la munte cateva zile.
super!
1. Cum fac cu baita fetei? O seara mai putem sari dar daca stau mai multe zile ce facem? O iau cu mine in dus?
da! daca stati la hotel si are cada e si mai bine! poti sa cumperi eventual o solutie de aceea de curatat-sterilizat ca sa fi tu impacata cu tine ca ai spalat cada!
2. Cum spal eu biberoanele ??? Cum le mai sterilizez? Ma gandeam sa iau multa apa plata cu mine (stiu eu daca la hotel nu e apa potabila lar robinet?!) dar le-as spala cu apa rece in cazul asta...Sunt PARANOICA nu? ![]()
cred ca exista si in romania la farmacie tablete de sterilizat la rece! "milton" asa le cheama aici! se dizolva una pastila intr-un recipient cu apa in care pui biberoanele!
sau, daca ai sterilizator electric, banuiesc ca exista priza la hotel asa ca il cari dupa tine!
3. Cum fac cu diversificarea? BB nu vrea borcanase deci masa de legume o cam sarim.
aici, depinde de personalul de la hotel! poti ruga pe cineva de la bucataria hotelului sa-ti fiarba legumele luate de tine si iei doar blendarul cu tine!!
eu am un vas electric din aceala care fierbe legumele pe abur si il car dupa mine daca e nevoie!
4. Cum incalzesc eu apa pt alpte? Ma gandeam sa iau un fierbator si sa las bibe la incalzit in apa calda, e ok?
e super ok! mai ales daca e si cald (20 de grade) nici nu e nevoie sa-i incalzesti apa!
distractie placuta!
Beatrix si Eric

, are doar o alergie la un aliment...se suspecteaza ficatul
, ne-a dat Zyrtec, Elidel, Perioral creme...si recontrol sapt viitoare...timp in care nu-i mai dau ficat (desi i-am dat doar de 2 ori) si cat se poate sa-l feresc pe timpul tratamentului si de soare..in rest, gras de nu se poate - cica arata ca un bebe de 1 an si 1 luna...