Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara.

Am vazut ca ati vb de macaroane fara gluten. Eu v-am mai spus ca ii dau Cosminei de vre-o luna si ceva daca nu doua. Soricica mea e inebunita dupa ele.Eu i-am luat Scoti(macaroane doar din orez, nu au gluten) si le fac asa. Fierb multe legume (orice aveti), pun carnita de pui sau de vita, spre final pun macaroanele si la sfirsit patrunjel verde. Ies o bunatate credeti-ma.

Ma duc sa citesc din urma ca m-am oprit la macaroane

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetelor, cat de repede au invatat Bucuriile voastre sa inghita mancarea semi-solida? La noi cred ca asta e problema, cum ajunge mancarea mai adanc pe limba, i se face greata. De cand a implinit Vladic 5 luni am incercat in fiecare zi sa-i dau pireut, dar inca nu a invatat sa inghita. Deci de o luna noi tot batem pasul pe loc. Pana acum nu m-am prea stresat, dar acum is stresata rau de tot

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

[size=3][font=Georgia]Buna fetelor,

din pacate nu am reusit sa citesc tot pt.ca tocmai ce s-a trezit
"balamuchis"
ne laudam si noi cu al 3-lea dinte care ne-a facut mari probleme
multa agitate si maraiala si temperatura, fapt pt.care nu am putut
sa-i facem vaccinul, dar pe 25 nu mai scapa !!!
a iesit sus, dar nu pe mijloc, ci urmatorul de pe stanga
o sa arate ca un veritabil Frankenstein

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

esti de groaza sa zici de baiat ca arata asa

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, excelente fotografii! Iar Matti cu Miha e super!!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Monique, uite aici poza, sa nu mai zici ca sunt eu nebuna!!!
n-are fatza de Frankenstein ?

poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sandra multumim,distractie placuta la munte
Eloise eu dau lapte de la mine seara cu cereale,la ora 13 legumele si la 17 fructele.
Gety abea astept,tare dulce Maria
Mirabela da vin la Roman si vreau sa trec si pe la Iasi special sa va cunosc,poate la sf saptamnii viitoare ca vine sormea in tara si vine tata sa o ia si mergem si noi.
Itzy ce biscuiti fara gluten ai?
Pazurica bine ai revenit
Scumpica rau Narcisa.
MamiLili sa va disrati tare.
Sanatate maxima bebeilor bolnaviori.

Asa freaca Matti din www.youtube.com/watch?v=UFaGUvSGaTI" target="_blank">picioare

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

Monique, uite aici poza, sa nu mai zici ca sunt eu nebuna!!!
n-are fatza de Frankesntein ?

http://new.photos.yahoo.com/liliana_suruceanu/album/576460762390901280/photo/294928804339563224/30

Te-ai strimbat tu si s-a speriat. Nu au nici un amestec dintucii baiatului

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ceva foto de saptamana asta Noutati

Caut si eu dvd-ul lui Andreea Raicu cu Tae Bo stie cineva ceva,pe unde se gaseste?

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Va pup fetelor

N-am citit inca dar am intrat sa va arat 2 pozisoare cu Matteo in compania unei Mari Doamne

Mai am aici poze cu ea daca vreti sa o vedeti,este superba si cu un caracter de nota 100.Am ramas super placut impresionata.

Mai multe pe diseara

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Si mie imi place f mult Mihaela Radulescu ... de fiecare data cand o vad la tv imi spun UITE ASA TREBUIE SA ARATE O MAMICA - arata mai bine decat inainte de nastere.
Eu m-ama ambitionat si trebuie sa ma pun pe treaba ... adica la slabit. M-am intalnit saptamana asta cu o prietena cu un baietel de 10 luni ... era ... cum sa spun ... cu foarte multe kg in plus fata de cum era inainte de a ramane insarcinata si as putea spune ca si mai neingrijita. Asta a fost impulsul de care aveam nevoie!!! Voi incepe cu bicicleta, plimbari de km intregi cu caruciorul prestez deja si am primit si eu de la colegele mele de servici CD-ul PILATES.

Baietelul meu este cam constipat de cand am inceput diversificarea ... nu pot spune ca are scaunul f tare dar nu face singur si mi-e frica sa-l las mai mult de o zi fara sa faca deci deocamdata ne rezolvam cu supozitor. Am incercat si pruna, portocala, piersica, para, nu ii dau banana si morcov fiert ... ce altceva as putea sa-i mai dau???? Poate si faptul ca nu vrea sa bea deloc lichide altceva decat tzitzi ... am mai spus eu ca micutul meu nu accepta biberonul, canuta ... reusesc sa-i dau putin cu lingurita. Acum ii dau in fiecare zi canita cu manere cu apa sa se joace singur cu ea ... sa se imprieteneasca si sper ca pana la urma sa si suga!!!

Noapte buna si cu putine treziri pentru mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara fetele
am citit s sa va spun ce nea zis noua doctora noastra ca trebuie neaparat sai cumpar crema protectoare pt ca darius este cam alb s cum acum soarele emite mai multe radiatii e chiar fff indicat
iam facut dudumiciului supa cu galuste care este preferata lui s vroam sa va intreb cum preparati voi brocoli pt bb sau pur si simplu il adaugati in legume
-lilina sa nu mai spui asa baiatului,el care e un super scump cati vine sal mananci
-sephora super scump matti,nu mai spun de mihaela radulescu pe care intradevar eu o consider o doamna
-mai fetelor s eu off topic ce ziceti de astia ca lau demis pe basescu?pe mine mau enervat la culme

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput