Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
eleņia spune:
cristina pupici dulci de la noi va vladutz sa fie bine si sa numai ajungeti prin spitale,iar de baietelul tudor imi pare tare rau poate DD il ajuta sa scpe cu bine
mai itzy is niste idioti medicii astia mam revoltat enorm cum se poate 3 cabinete s pe urma ca nu apartine de ei offfffffffff romania asta cu sistemu lor sanitar cu tot auzi la ei
mai cei in atmosfera ca dudumiciul meu e tot mai marait s nu vrea sa pape nici sa doarma nici in brate nici in carut imi vine sa-mi iau campii
dar avem o realizare s-a ridicat dudumiciul meu in fund cand era in carut dupa jucariile care le avea la picioare
mira te rog sa ne treci si pe noi daca citesti mesalul cu statul in fundulet la 6 luni si 3 saptamani,sarumana
ma duc sa adorm dudumici mofturos care nu a vrut sa pape decat jumatate din mancarica care o papa el de obicei
va pupic
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Ignatica spune:
itzy Doamne parca ma vad pe mine in spital cand ti-am citit mesajul despre Roxana si Daria. Nu ma mai mira nimic referitor la spitalele din Romania. Varsta copilului nu are nici o importanta, pe noi ne-au rasucit si ne-au invartit cand David avea 4 saptamani...inchipuiti-va chin. Doamne ajuta sa fie bine micutza Daria si sa ii dea dea cap bolii, poate iese la analize ceva mai concludent. Multa multa sanatate.
Cristina eu cred ca 500-600 ml de lapte pe zi e bine pentru inceput, mai ales ca o sa dureze pana revine totul la normal. Cu papica solida, s-ar putea sa fie nevoie sa o iei de la inceput, cateva lingurite de piure de fructe sau legume sau iaurt si apoi laptic si tot asa. Noi tot asa am patit cand ne-am intors din spital si in 2 saptamani s-a rezolvat totul, a avut scaune normale si a mancat coerent. Multa putere.
pentru puiutul mic din spital si parintii lui.
edit: [b]Mexulica[/] imi pare rau ca ai probleme cu somnul lui Sebi. Poate e de la dintisori.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
mexxa spune:
Ignatica
Fetele de la cate luni poate fi folosita olitza?????
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la noi!
Monique, Gety, Marina,Pufy, Elena,Mirabela,Itzy,Ramonar , multumim mult de aprecieri si vrem sa va spunem ca si noi am vazut poze cu voi chiar daca nu am scris .Si stiu ca in general toata lumea se uita la poze, mie imi face mare placere
.
Marina cred ca numai buna dispozitie ne mai poate tine in picioare. Sper sa inceapa sa doarma cat mai mult Maruca , cred ca e mai bine cu Suzy decat cu tzitzi.
Eu ma laud de o sapt cu doar 3 treziri scurte.Dar cum stiu ca orice minune tine trei zile sper din tot sufletul ca la noi sa nu fie cazul.
Itzy- transmite-i Roxanei toate gandurile noastre si multa sanatate Dariei.
Cristina si eu spun ca 500-600 ml lapte / zi e bine deocamdata. Daca scaunul nu e cu mucus e ok. Incearca in perioada asta sa nu-i introduci alimente noi pt ca dupa aceea nu vei sti care e problema . Asemenea probleme se trateaza doar cu rabdare si nu-ti fa griji chiar daca scade putin in greutate.
Cat despre Tudor-
.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eleņia spune:
mexxa eu din cate am auzit cand copilul incepe sa stea bine in fundic poti sal pui cate un pic ca sa se obisnuiasca
asta e din auzite nu stiu sigur poate sunt fetele mai bine informate

am devenit o pupacioasa![]()
![]()
poze Darius
eleņia spune:
mamilili pe unde umbli ai dat tort s sampanie s ai fugit
poze Darius
eunice78 spune:
Eu pe Petru l-am pus pe olitza cand a inceput sa stea in funduletz, pe Toma la fel. De la inceput va rog sa nu dati cu roshii, ca am mai zis si la alta pagina dar mi-au sarit fetele in cap, iar una a zis chiar ca chinui cupilu din motive financiare.
Desi chiar nu e cazul.Eu am procedat asa: pus copilul pe olita imediat dupa trezire, ma scremeam in fata lui si ziceam a a a. La 9 luni Petru nu a mai facut tb mare in scutec.Zicea el a a a. Apoi il puneam cam din ora in ora , la inceput 3 4 min pe olitza, dk facea il laudam si ii aratam olitza. Dupa ce m-am prins cam care e ritmul lui nu l-am mai pus asa des. Evident, nu il trezeam ca sa il pun pe olitza, desi pe la 11 luni l-am pus dormind, pentru ca se smiorcaia in somn pana facea pipi, apoi dormea bustean. De scutece am scapat de tot la 1 an si 5 luni ceea ce, pt baiat, e f bine, zic eu.
Eu l-am pus asa de vreme pt ca mi se pare muuult mai igienic asa, si, in plus, mai tz nu vrea copilul sa stea locului, nici pe olita, nici altundeva. Asa pe cand incepe sa se deplaseze este deja familiarizat cu olitza si nu o respinge. Mai tz l-am pus pe reductor, la wc, tare i-a placut. Acum il pun si pe Toma.
matahut spune:
Eunice, eu te felicit ca ai avut si ai puterea cu olita. Eu am incercat sa o pun pe Ana pe la 1 an, dar....nu a fost chip. Urla ca din gura de sarpe. Dupa aia ne-am resemnat, fiindca nu aveam putere sa o conving si, in plus, citisem ca pana la 2 ani copiii nu isi pot controla constient vezica, in fine, chestii d-astea care m-au convins sa mai aman
E adevarat ca e mai igienic. Acum, depinde de copil si de perseverenta mamei.
Abia la 2 ani am scapat de pampers ziua, iar la 3 ani si un pic de pampers noaptea. Dar sunt sigura ca se poate si mult mai devreme.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Crisnemes spune:
Fetelor voi cum faceti mancarea de spanac ca azi vreaui sa-i dau si eu la Victor?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
matahut spune:
Pe Maruca am de gand sa o pun mai repede pe olita, dar nu stiu exact cand....Oricum, mai la vara voi face o incercare. Ea inca nu are un program fix pt traba mare.... Daca nu reusim la vara, atunci vara urmatoare, pe la un an si 7, 8 luni. Noi sa fim sanatosi!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)