Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aoleu am uitat sa scriu ca este la Grigore Alexandrescu...spital d eurgenta pt copii...si au pus-o la perfuzii pe Daria

Am mai scris mesajul ala lung o data si mi-a picat netul cand l-am trimis...si l-am pierdut...de aceea am mai omis unele chestii...primul mesaj era mai complex...

o sa va mai zic ce aflu...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

wow, Itzy, sa le fie rusine!!!
Mirabelac, poti face alergari usoare; important este cum te vei simti tu (ma refer la taietura); eu am intrebat doctorul, care mi-a dat unda verde la eforturi usoare, dupa trei luni, am incercat la 4, dar ma deranja operatia; totusi, dupa 6 luni, ar fi ok; singurul lucru care ma deranjeaza la alergat este ca simt o jena la sani (sper sa nu produc lapte praf
)

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Daca mai vorbesti cu Rox, spune-i ca ne gandim la ele si ne rugam sa fie bine, sa se intoarca repede, repede sanatoase acasa.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Alexutza, impreuna pe baricade! si pe mine ma munceste Narcisa ziua...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sarmana Roxana si micuta Daria...
Si mie mi-i frica sa nu ajungem iar in spital, pentru ca Vladut inca nu mananca bine deloc, mananca in jur de 500-600ml de lapte pe zi, si atat, altceva, adica pireututri, cereale, nu le mai accepta deloc, iar scaunele nu sunt nici ele de o consistenta normala...
Nici bebelusul Tudor de care v-am zis nu e bine. Ieri li s-a spus parintilor ca nu are nici o sansa de supravietuire si ca nu i se poate face operatie. Ca daca descopereau malformatie inainte de a avea bebe 3 saptamani poate se mai putea face ceva, dar acum nu se mai poate face nimic. Parintii lui totusi mai spera si am mai cautat pe net si eu, am contactat o doamna care a avut aceleasi probleme cu fetita ei si sa speram ca o sa gasim ceva solutii.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cristina,

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Vai Cristina, ne rugam pentru Tudor! Sanatate multa lui Vladic! Mai insista cu papica...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...dupa o noapte care am crezut ca nu se termina....nu stiu cat mai rezist asa...ma rog sa se termine o data trezirile astea noaptea sau macar sa se mai rareasca.
Nu stiu cum o voi scoate la capat...cert este ca ma simt foarte obosita,ma dor toate oasele, uff sper sa am putere sa merg inainte.

Cristina multa sanatate si va fi bine..o sa vezi.Suntem alaturi de tine.

Merg sa imi fac o cafea nr 2 ca sa ma beau si apoi poate ma voi simti in stare sa ma apuc de treaba.:(

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi si de la noi, (daca o mai fi buna)

off, ce rau imi pare sa citesc de multi copilasi bolnaviori
itzy, transimite-i Roxanei multa putere si ne vom ruga ca Daria sa treaca cat ma repede peste toate greutatile. Sa ne tii la curent cu starea ei
Cristina, ne vom ruga si noi pentru micutul Tudor si pentru Vladut al tau sa accepte papa cat de repde si sa nu mai ajungeti prin spitale
microbu, nasol de tot cu caruciorul, din pacate asta e Romania
Am admirat gargarita frumoasa foc
alexutza, multi-ici pentru grasu care te obosesete. Ce or avea copilasii nostri, caci si Ptricia m-a terminat de 2 zile. E asa de maraita, nici in brate nu-i mai place, asa ca ne plimabam la greu atat prin casa, cat si pe afara, vai de spatele meu, de al tau ce sa mai zic cu atatea kg
crisnemes, ai doi baieti minunati, sunt foarte frumosi
Marina, ma bucur ca mai apuci si tu sa dormi putin mai mult, chiar si o ora jumate e ceva, fata de cum te-a chinuit cateva nopti. Pupam Maruca sa fie tot mai cuminte

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Domnule, da ce harnice sunteti.
De cand nu am intrat ati deschis un capitol nou si ati mai si scris 8 pagini.
Am citit asa pe diagonala, ca ma alearga baietzii.
Mirabelac, si Toma a avut o perioada in care vroia langa mine dar eu il lasam sa adoarma pe perna mea si apoi il mutam cu perna cu tot in patul lui, ca mi-era frica sa nu il lovesc in somn.
Of, nu mai pot sa scriu.
Poate intru mai tarziu.

Mergi la inceput