Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
xandrutza_76 spune:
Am inceput sa scriu in blog exercitii, dar merge greu... Narcisa e fascinata de tastatura... cred ca am o idee mai buna: pregatesc programelul de exercitii (v-am spus ca il lucram la scoala), programul are inclusa si partea de incalzire, fara de care nu se poate (sau se poate dar doare
), dureaza cam 30 minute (la inceput trebuie sa lucrati mai putin decat scrie in program, ca sa nu faceti febra musculara...)... cine doreste, imi poate da un PM si va trimit pe mail atasat programelul...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Gety, si eu am facut la fel, am respectat luna scrisa pe cutie. Am raspuns pentru ca am vazut ca intrebai daca stie cineva germana... nu stiu
dar mi-am dat cu parerea ![]()
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Sarah Rebecca, Luciana Maria, Maia, Serena si David Mihai, la multe lunite!!!

poze cu noi
eleņia spune:
cristina sarumana de
mira si darius doarme cu mine de vreo luna s nu ma mai trezesc la 4 ma trezesc si eu mai tarziu 7.30-8
cu cerealele nu stiu ce sa zic eu ii dau inca fara gluten asa e mai bine mai astept un pic
la multi ani sarbatoritilor de 18
va pupic ma duc sai fac dudumiciului papica ca acusi se isterizeaza s nu mai papa

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
matahut spune:
Neata si din Drumul Taberei ![]()
Eu sunt tare vesela ca de cand i-am reintrodus suzi, dorm cate o ora jumate neintrerupt. Stiu, pentru unele poate parea un cosmar, dar pt mine e DUBLU fata de cat am dormit in ultimele saptamani, deci 

Ma simt asa de odihnita...e, sa nu exageram totusi
Oricum, cred ca voi incepe incet incet sportul...Acum am ex si de la Eni, le astept si de la Xandrautza. Vointa sa am!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Mirabelac spune:
Mamicile cu cezariana, alergari usoare avem voie sa facem la 7 luni de la nastere??? Afecteaza cumva lactatia??? Mi-am propus sa ies seara afara sa alerg, sa vedem daca s-o tine de mine.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi
....am cam lipsit...suntem singurei pe acasa si nu prea mai dormim ziua(max 1 ora)...asa ca o solicitam pe mami la maxim...nu stiu pt cat timp.....Ziceam ca grasanu meu doarme...vad ca a strans rezerve considerabile de somn...si acum isi ia revansa...Marina o sa-ti calc pe urma in curand!!!!!!
Un
special pt Ramonar, Cristina, Xandrutza - care nu ne-au uitat!!!!
Noi in rest suntem bine avem deja onorabila greutate de 9,2 kg si 73 cm...dar ce conteaza, mami sa traiasca sa o mai tina coloana sa ne ia-n brate
, nu avem dinti, desi la cum balim, asteptam si iar asteptam
Mirabela - pt site sa ne treci si pe noi cu stat in fundulet la 6 luni jumate....sta dar nu foarte mult si doar cand este interesat de vreo jucarie anume....
Cristina - imi pare tare bine ca Vlad este bine, ca ati scapat de chinul statului in spital....si o sa ma rog in fiecare zi pt Tudor - sa-l ajute DD sa fie bine!!!
Intrebare: ce pot face pt un bot patat????? - asa ne laudam noi...avem in dreptul mustatii si de jur-imprejurul barbiei (ca si cum am avea cioc cu mustata) - o pata maronie...nu stiu de la ce e...nu stiu ce sa-i dau...o fi vreun gen de alergie...voi ati patit asa ceva????asta pe langa clasicele bubite micute rosii de la salivat abundent! Am tot sunat la pediatra, nu stiu de ce naiba mai lasa nr de tel...daca il tine inchis...oooffff
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
itzy-bitzy spune:
Neata fetelor
Eloise tu intrebai ce mai face Roxana01....ca am pus pozele acelea...
Ei bine ieri s-a internat cu Daria in spital...aia mica nu mai manca in ultima vreme...si daca manca voma tot...a avut si cateva scaune moi...
A fost la dr ei...i-a spus ca are rosu in gat si gastroenterocolita...probabil d el aiaurtul Milli pe care i-l introdusese...dar se pare ca nu este asa...
Ea m-a tot sunat sa se mai sfatuiasca cu mine si chiar ieri imi spunea ca aia mik nu mai papa si este apatica...i-am zis ca fie atenta la deshidratare...si daca e cazul sa merga cu ea la urgenta ca acolo daca e cazul o vor pune pe perfuzii...
In fine a ajuns acolo si dupa un control la 3 medici....3 cabinete...imbraca-dezbraca copilul...plansete...nedormita , nemancata...ii dau bilet de internare si sa vedeti faza...ii spun ca nu apartin de ei si sa merga la Victor Gomoiu...spital din sect 3...
...unde urma desigur sa o ia d ela capat cu controalele va dati seama....
Roxana le-a facut un scandal binemeritat...cred ca si eu le faceam la fel...sa umbli prin spital cu copilul lesinat aproape si ei sa refuze sa ti-l interneze ca nu apartii de ei...
Iar replica lor a fost ca nu asa se procedeaza (cu scandal adik) ...daca toate mamele ar face la fel....SPUNETI SI VOI MAI FRATE...
Asta se intampla intr-un spital de urgenta pt copii....copil sugar de 7 luni....intr-o capitala europeana...
Nu merita exterminati cu totii? Nenorocitiiii!!!!!!!!!!
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa va zic ...pana la urma au internat-o acolo...i-au facut analize de sange Dariei si asteapta rezultatul...se pare ca e un virus ...nu crede ca e totusi de la iaurt...si nu avea nici rosu in gat cica...naiba sa ii ia pe toti ...cate capete atatea pareri
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
matahut spune:
VAI, Izty, saraca Roxana. Si pana la urma ce a facut? La ce spital e? Unde s-au purtat asa cu ea???? SI ce are micuta???????????????? Of,of

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)