Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Crisnemes - eu spanac i-am facut in felul urmator - am fiert spanacul, dat prin blender, adaugat formula si faina de orez si servit. In loc de formula poti pune laptic de-al tau.

Multumesc la toate fetele pentru incurajari. Ignatica, Crisnemes - chiar m-ati linistit. Nu are mucus, doar ca e mai diareic si grunjuros. Deocamdata lapte fara lactoza ii dau.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

Vestea mare despre noi e ca ieri Vladut a avut prima masa solida. I-am dat piure din cateva lingurite de morcov si pastarnac amestecat cu cereale facute cu supa de legume (+o lingurita de ulei masline)si a papat tot castronelul, apoi, pus la san, nu a mai luat decat cateva gurite de lapte. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez... Sper ca e normal ca de acum sa ii inlocuiesc o masa intreaga, daca el asa vrea si e satul.
Seara i-am dat din nou acelasi piure dar cu cantitate mai mica de cereale (compozitia era un pic mai curgatoare), a papat din nou tot dar si toata portia de tzitzi. Apoi s-a trezit la 1 jumate noaptea pt un refill, si dupa asta a dormit neintors pana la 8 jumate dimineata.

Ma gandesc daca in ritmul asta n-o sa raman fara lapte. Nici n-as vrea sa refuze el laptele, sau sa nu mai vrea sa suga de la mine, cum am mai auzit ca fac unii bebei dupa diversificare. El nu da semne ca ar urma asta...dar eu deja ma ingrijorez... ca doar n-am altceva de facut

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Am rusit sa intru si io,am citit doar capitolul asta,nu stiu nimic,nu sunt la curent cu nimic din ce a-ti discutat
Am fost luni la eco de sold,totul e ok,mi-a zis ca are niste semne de rahitism (costitele fluturand) si mi-a zis ca daca pana la 8 luni nu se rezolva bagam D3 care cica nu se gaseste asa ca mi-a zis de un medicament din Italia.In rest totul ok.
Eu sunt chiauna,m-a scoala copilil noaptea din 3 in 3 ore,mai ceva ca in prima luna.Plange nene sa-l iau la titi,si uneori o ia doar in gura,fara sa suga si adoarme imediat.
Numai in brate si numai calare pe mine tot timpul.Sunt varza nu mai pot.Noaptea nu m-a odihnesc,ziua nu asa e de vreo luna.Ne omoara dintii de sus care se chinuie sa apara.
Vreau sa m-a duc la tara 1 saptamana,sa m-a recuperez nitel.Asa ca Iesencelor sa va pregatiti....
Va pupic pe toate si va urez tuturor sanatate maxima,sper sa pot reveni mai des

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Cristina, vei vedea ca o sa treaca repede perioada asta si Vladic va papa din nou bine si va recupera scaderea in greutate.
Cat despre bebe Tudor, ma rog sa fie vindecare pentru el si sa supravietuiasca mititelul! Oh...prea multe vesti triste in ultima vreme...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Crisnemes, ai niste baieti tare frumusei! Sa-ti aduca numai bucurii!

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, Sephora! Deci Matti e pus pe program nocturn... Macar sa apuci sa te recuperezi in saptamana in care ti-ai propus sa mergi la tara...
Eloise, de cand am inceput diversificarea cu Narcisa, o alaptez in continuare, suge mai mult sau mai putin, cum are chef; e drept ca s-a facut smechera, cauta intai castronelul, dupa aia vrea tzitzi... dimineata, prima masa e numai san... lapte am in continuare, zic eu ca bun, ca ia bine in greutate... si daca te ingrijorezi... ramai fara laptic... asa ca...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Cat despre pusul pe olita devreme... ma gandesc ca pe vremea cand eram noi copii si erau pelincile alea de carpa toata lumea punea bebeii de la 7-9 luni pe olita si la cel tarziu 1 an erau invatati sa-si controleze sfincterele mai mult sau mai putin. Acum insa, psihologii au alta opinie; se asteapta ca ala micu sa fie pregatit din multe pdv si abia apoi, treptat si cu mii de menajamente(sa nu fie traumatizat copilul), se trece la olita. Pe de o parte, e normal, cu cat e mai mare cand faci tranzitia asta, cu atat intelege mai multe si trebuie sa umbli cu manusi ca sa nu ramana "marcat" cumva.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

De pusul pe olita nu stiu ce sa spun Dragos si acum are scutec noaptea desi are 3 ani si 3 luni .Am auzit si cazuri in care copilasi pusi la 6-8 luni pe olita au scapat de scutec dar si care au facut la fel de mult in scutec ca Dragos.Cred ca depinde de copil si/sau de perseverenta mamei.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, incearca sa ii pastrezi totusi 2 mese clare numai de laptic, adica dimineata si seara. Daca suge noaptea, cu atat mai bine (pt lactatie...).Si 3 sau 2 mese diversificate in timpul zilei (depinde de cat doarme, de cate mese are el pe zi).

Maruca mea a papat azi glorioasa cantitate de 40 gr de piure de legume!!!! Si 80 gr piure de fructe ieri. E, cu legumele suntem la inceput de tot, doar ieri i-am mai dat vreo 2 lingurite si acum o saptamana am incercat sa ii var o lingurita, dar mi-a scuipat-o. Asadar, zic eu, suntem pe drumul cel bun!!!
Andra, tie sa inteleg ca ti-a papat tot castronul!!! Bravo! Cam cate grame, 100, 200?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

A, am uitat sa spun ca dupa fiecare masa cere tzitzi cu insistentza si papa de rupe...Nici eu nu stiu daca sa ma bucur sau nu

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput