Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, pe noi sa ne scuzati vreo 10-12 zile, plecam in excursie. Destinatia? Va spun la intoarcere. Vreau sa va regasesc bucuroase si sanatoase!

Va pup pe toate! O sa-mi lipsiti!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu ptr o saptamana am scos carnita de pui,imi facea niste pete rosii ca niste blande pe picioare,cate una si tineau cam 2 ore,am scos si iaurtul si branza calcica.De ieri am inceput cu carnea de vita.la recomandarea doctorului cel nou,adika Dr Ulmeanu director Grigore Alexandrescu,(cel care ne-a facut ecografia).
Am si io o intrebare: MAtteo asi freaca labutele picioarelor mai tot timpul (de incaltat foarte rar,ca le scoate imediat)Nu stiu de la ce-ar putea fii,m-a gandesc ca de la durerea de dinti,dar intreb daca mai e cineva in situatia asta si daca cumva si-a putut da seama si de la ce.
Eu la ora 9 in fiecare zi ai scot chilotul si il pun pe pleidul acela impermeabil de la Seni,ai bag servetele sub fundic si il astept,asa facem caca de la ora 9.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Marina pai sigur ca ii las cel putin 2 mese de lapte, asta pana la 1 an. Asa am retinut ca ar fi bine. Deocamdata are 2 mese de "altceva", dintre care ieri una a fost aproape 100% numai de piure. Mesele de la ora 14 si cea de seara de la 21:30 le-am diversificat, dar seara dupa piure mai papa si lapte la greu. Oare e ok? In rest are 4-5 mese de lapte. El papa mai des. Lapte inca papa la 3 ore in timpul zilei, ca un nou nascut.
Ieri i-am dat cam 150gr de piure, ochiometric masurat. Bine, in afara de morcov si pastarnac erau si 2 linguri rase de orez pudra. Dar vreau sa scad treptat orezul asta si sa ramana numai legumele. Azi ii introduc o lingurita de dovlecel.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sephora de ce faci asa cu Matti? Ca sa-l dezveti de pampers?

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Da, Andra, e suficient. Nu intelesesem cate mese de laptic mai are dansul. E bine!!! Si Maruca tot ca un nou nascut...mai ales noaptea

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lili, drum buuuuuuuuuuuuuuuuuun! Sa va intoarceti cu bine, odihniti si fericiti!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lili - drum bun!!!sa va distrat si sa veniti cu poze proaspete!!!Cu siguranta ne vei lipsi si tu noua!!!!

Fetele - chiar nu stie sa-mi zica si mie nimeni de la ce poate fi pata de la gura grasanului...e destul de intisa si destul de bine localizata....poate fi reactie de la fierul luat in combinatie cu soarele???

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor, v-am trimis programul de gimnastica, spor la treaba! Daca aveti nelamuriri, spuneti-mi si se rezolva. Cine mai vrea un programel, destul de simplut, dati-mi PM.
Sephora, interesant cum face Matti, kaki; si Narcisa isi freaca labutele picioarelor, dar nu stiu de ce, am observat, totusi, ca o face mai ales cand o incanta ceva, sau vrea ceva...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Fetelor, nu stiu daca recomandarile astea actuale cu olita nu au si un pic de tenta comerciala. Pentru ca, din cate am vazut eu, majoritatea dr care scot carti pentru cresterea copiilor sunt sponsorizati de diverse firme de scutece. In acest context, nu da bine sa zici ca poti pune copilul mai repede pe olita, ca doar una e sa folosesti scutece pana la un an jum si alta pana la trei ani, nu?
ma rog, asta e parerea mea.
Pe de alta parte si sora-mea care are 2 copii a avut acceasi tactica ca si mine. Ea cu primul copil a scapat de scutece mai repede, ea avand fetita, iar fetele sunt mai harnicutze. Al doilea copil, baiat, are 9 luni face la olitza, dar acum a inceput sa mearga si mai are momente cand nu vrea sa stea. Ideea e ca nu e bine sa ii fortezi, eu niciodata nu l-am tinut daca nu a vrut sa stea.
Dar, intr-adevar e destul de greu la inceput, pana se prinde bb, si incepe sa semnalizeze. Ar tb sa il vedeti pe nepotul meu, cel de 9 luni, ce se cearta pe limba lui cand tb sa faca tb mare. E super haios!
Dar cate bordeie, atatea obiceie!
Si indiferent de momentul la care vor sta pe olitza, un lucru e sigur, sigur: nu vor face toata viatza in scutec !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, distractie placuta!!!
Alexutza, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti raspund...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput