Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Lili - drum bun!!!sa va distrat si sa veniti cu poze proaspete!!!Cu siguranta ne vei lipsi si tu noua!!!!
Fetele - chiar nu stie sa-mi zica si mie nimeni de la ce poate fi pata de la gura grasanului...e destul de intisa si destul de bine localizata....poate fi reactie de la fierul luat in combinatie cu soarele???
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Nu ai observat cumva poate e un semn din nastere iar acum de la soare sa fi capatat culoare! Zic si eu!?
Lili - drum bun si sa ne auzim cu bine!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eloise spune:
Lili, drum bun, distractie maxima si sa te intorci cu o gramada de poze cu Mathias pe backgrounds mai de soi decat cele din Ro
!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
alexutza_26 spune:
Crisnemes - nu cred sa fie semn din nastere ca e de jur-imprejurul guritei plus barbia...adik ce sa fi furat eu asa de mare ....si sa fi dus exact la gura????poate o felie de tort????/
fac si eu haz de necaz acu'...maine m-am programat la doctorita...sunt tare curioasa de la ce-o fi - nu seamana a fi alergie.....Oricum multumesc ca cineva mi-a vazut si mie problemuta...si
si pt Xandrutza
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
itzy-bitzy spune:
Am vb la telefon cu Roxana si i-am transmis gandurile voastre. Mi-a zis ca va multumeste si sa va 

din partea ei.
Am omis sa va spun ca Daria avea din cand in cand si febra mare...39 cu ceva parca...azi la fel a zis ca i s-a intamplat si cand i-au administrat medicam, a vomat iar....au tb sa o impacheteze cu scutece umede pt a preveni eventuale convulsii...Nu mancase nimic nici ieri nici azi...ii administreaza doar calciu si glucoza prin perfuzii...e mai maraita ca nu se odihneste ca in patutul ei...normal...mititica...i-au facut coprocultura si urocultura...analize de sange si asteapta rezultatele peste catev azile...pana atunci crede ca mai raman in spital...![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am vazut poze cu bebeii Vladut (Eloise), Pufisorii, Patricia, baietii tai Crisnemes, Mexxa am vazut si pozele tale de la Rarau de Paste...si nu mai stiu
oricum toti sunt niste frumosi scumpi si adorabili...sa ne traiasca si sa fie sanatosi ca e cel mai important
Lili drum bun si sa reveniti cu bine
Alexuta nu e d ela fier cumva? Adica sa se fi patat cand i-ai dat? Ca si ana-maria avea o pata pe nas intr-o zi si cand am sters-o mai bine s-a luat ...era de la Fe Haussman care e de culoare mai inchisa
Sephora dar galbenusul de ou l-ai eliminat? ca ala e mai suspect decat pieptul de pui
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ref la olita..citisem ca bb au control aspura sfincterelor abia dupa varsta de 8-9 luni...si cel mai prielnic moment pt a -i obisnui sa faca la olita este vara ....eu asa voi incerca ...prin iulie -august...dar nu o fortez...daca nu este bb pregatit nu tb insistat...unii fac d ela 10 luni altii sunt pregatiti sa faca la 1 an -2 depinde de copil...desigur ca e mai bine sa scapam de pampersi cat mai repede ....
Sephora si bubulina mea isi freaca piciorusele ca un greiere...asta cand pedaleaza la greu si se bucura de ceva sau e prea maraita...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa ma laud si eu cu puiul mic de itzy-bitzy 
Nu am mai scris demult si nu v-am zis ca deja mergem bine de-a busilea, l-a fericit pe tati spunand ta-ta
si e in al 9 lea cer...eu ii repet mereu cand il vede pe tati " uite-l pe tata, tati...TA-TA" si vad ca s-a prins cum sta treaba....insa mama nu zice ink...e drept ca nici eu nu am insistat...
Ahh si mai zice si pa-pa sau ba-ba ...cand ma vede ca ii pregatesc mancarica si gust din ea...
deja murim de ras la toate silabisirile ei...abia astept sa o aud cum vb si ne vom chinui sa intelegem ce vrea. In rest numai silabe..si onomatopee...da, chi, ghi, mda, pa, la, ta, be...
Intr- seara eram la tv toti 3 si se uita si ea ca era Becali tipand pe acolo....Eu ii zic" cine e mami nebunul ala" si imi raspune asa sfatoasa fara sa isi ia privirea de la tv "EI DA!!!" Am ras cu sotul meu jumatate de ora
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Am uitat sa ma laud si eu cu puiul mic de itzy-bitzy
Nu am mai scris demult si nu v-am zis ca deja mergem bine de-a busilea, l-a fericit pe tati spunand ta-tasi e in al 9 lea cer...eu ii repet mereu cand il vede pe tati " uite-l pe tata, tati...TA-TA" si vad ca s-a prins cum sta treaba....insa mama nu zice ink...e drept ca nici eu nu am insistat...
Ahh si mai zice si pa-pa sau ba-ba ...cand ma vede ca ii pregatesc mancarica si gust din ea...deja murim de ras la toate silabisirile ei...abia astept sa o aud cum vb si ne vom chinui sa intelegem ce vrea. In rest numai silabe..si onomatopee...da, chi, ghi, mda, pa, la, ta, be...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Felicitari pentru progrese!
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Intr- seara eram la tv toti 3 si se uita si ea ca era Becali tipand pe acolo....Eu ii zic" cine e mami nebunul ala" si imi raspune asa sfatoasa fara sa isi ia privirea de la tv "EI DA!!!" Am ras cu sotul meu jumatate de ora
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
itzy-bitzy spune:
Xandruta
. Auzi ...demult ma tot tin sa iti raspund la o intrebare pe care ai pus-o tu parca...ref la un sterilizator -steamer nu? Adica sa pregatesti legumele la aburi...ne intrebai c eparere avem despre aparatul din poza respectiva... Nu stiu daca ti-a raspuns cineva...
Eu am cumparat cand eram gravida sterilizator NUK pt ca la el pot face si legumele la aburi in partea de jos, de asemenea pot pune fructe , carne sau peste si ies fff bune. Raspuns cu intarziere...si sper ca tu erai si nu Alexuta ca mereu va incurc
Crisnemes eu pun laptele la fiert, si apoi iau o parte din el, il pun in alta craticioara si pun cateva frunze de spanac, preferabil frunze tinere nu mari si batrane...apoi dupa c el-ai fiert bine bine, il iei asa zemuind cu lapte si il pui in blender cu jumatate sau un sfert de cartof fiert si 1 galbenus de ou fiert desigur...un fir de sare si e delicios
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Mamicile cu cezariana, alergari usoare avem voie sa facem la 7 luni de la nastere??? Afecteaza cumva lactatia??? Mi-am propus sa ies seara afara sa alerg, sa vedem daca s-o tine de mine.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac, eu de vreo cateva zile simt ca partea de deasupra operatiei se uneste cu partea de jos. Eu, pana la alergare, imi propun sa mananc mai putin.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA