Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna dimineta.

Ne gandim si noi la Roxana si la Daria. Multe putere si sa veniti repede acasa.

Elenia, ieri am suferit de puternice depresii . Cred ca mi-ai transmis si mie din starea ta. Acum sunt ok, dar un pic obosita.

Mamica fericita de GABRIEL () am incercat si eu sa caut pe net ceva informatii despre pete maronii la bebelus. Din pacate nu am gasit nimic concludent. Cred ca e mai bine sa ai rabdare pana ajungeti la doctor

MamiLili drum bun si vacanta placuta.

Andra, felicitari pentru Vladut mancacios. Noi inca nu avem o masa completa de solide. Dar ne facem noi mari...

Sephora, bine ca Matteo este in regula cu soldul. Restul sunt mai marunte si o sa treaca... Fugi la tara sa te odihnesti. O vacanta de cateva zile face minuni. Vei avea pe cineva cate sa te ajute cu bebe sau pleci fara el? Aaaa...Si Tudor isi freaca piciorusele, dar asa cum zicea Alexandrina, o face cand este linistit si are chef de joaca.

Mexxa, "Zoitico fii barbata". o sa treaca si perioada asta de nesomn... Mai e un pic-un pic.

Mira sa stii ca si Tudor doarme cu mine in pat. Cred ca am inebunit de tot. Pai nu mai pot (a se citi "nu mai vreau") sa-l trimit in patutul lui. Asa de tare m-am obisnuit cu el ca nu ma mai ia somnul daca nu-l am langa mine. Eu care ziceam ca nu o sa fac asta niciodata. Offf... Si mai este si dermatita asta. A prins un tic (deja este groasa treaba) sa se scarpine. Si se scarpina (chiar daca este curat pe corp si pe fata) de mi se ridica parul in cap. Asa ca nu prea am ce face. Il tin cu mine in pat. Si sa stii ca si noi avem puseu. Si suntem sub tratament.

Voiam de vreo doua zile sa spun ca m-au inebunit ochii Gargaritei. Sunt superbi.

Lakioana, cam taziu raspund si eu. Se spune ca si mamicilor care infiaza copii poate sa le vina laptele desi nu au avut treaba deloc cu alaptatul. Asa ca de tine ce sa mai vorbim... Stai linistita ca-i normal.

Doamna Nemes, aveti doi baieti superbi. Si, asa cum ziceau si fetele, chiar nu seamana unul cu altul.

Fug ca-mi maraie cu spor baiatul. Ar vrea sa doarma... si n-ar vrea... Cine sa-i mai inteleaga?

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Itzy - - Fe Haussman l-am terminat de vreo sapt, pata i-a aparut de 2 zile, am zis ca poate s-a bronzat, dar nu e asa, arata de parca ar fi murdar,soios, nu stiu cum sa zic...parca nu l-as fi sters la botic...ooofff.Sa ne mai tii la curent cu starea Dariei - sa dea Domnul sa treaca repede si sa ajunga mai repede acasa cu bine amandoua!!!!

UsorLili - am cautat pe net - de azi dimineata tot asta fac...si nu am gasit nimic..sper ca maine sa deslusesc misterul..multumesc pt ajutor

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am citit din urma, ca tare ati fost harnice. M-am bucurat si m-am intristat.
Noi am fost afara, n-am stat decat vreo ora si ceva, pentru ca bate vantul. E foarte cald, dar bate vantul. Mai bine ar fi mai rece, dar sa nu bata vantul. Poate m-a auzit si vantul de cate ori am pomenit de el si n-o sa mai vijuie.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Sa va faceti repede bine.
Mexxa, teoretic, de pe la 7-8 luni se pun copiii la olita, dar vezi si tu ce-ti "zice" si Sebicu.
Sephora, ai "tzara" in jud. Iasi?
Eloise, bravo pentru progrese. A mea, cand a dat de gustul mancarii, a mai lasat tzatza. Sper Vladutz sa fie mai tzatzivor, cum zic fetele, decat Maria.
MamiLili, am zis eu ca ne tii in suspans. Te asteptam sa reveniti cu bine inapoi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza, tot nu-ti raspunde doctoritza?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Si eu intentionez sa o asez pe oala, dar sa se mai incalzeasca afara, sa nu-i inghete poponetul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- am reusit intr-un fial sa ma programez pt maine la 10:30...oooff, deja am numai ganduri negre in cap....

PRINTZUL

Mergi la inceput

Dar prin telefon nu ti-a zis nimic, ca sa nu te agiti o noapte intreaga?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Crisnemes - nu cred sa fie semn din nastere ca e de jur-imprejurul guritei plus barbia...adik ce sa fi furat eu asa de mare ....si sa fi dus exact la gura????poate o felie de tort????/fac si eu haz de necaz acu'...maine m-am programat la doctorita...sunt tare curioasa de la ce-o fi - nu seamana a fi alergie.....Oricum multumesc ca cineva mi-a vazut si mie problemuta...si si pt Xandrutza

PRINTZUL

Cat morcov ii dai? Ar putea fi de la morcov. Noi am colorat-o bine pe Ana la fata cand era mica. Micsoreaza cantitatea de morcov si vezi daca trece.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, crede-ma, nu stiu daca eu am intrebat asa ceva , dar daca am fost eu, iti multumesc pentru raspuns! chiar nu mai stiu... imbatranesc...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am venit si noi de afara, am stat 2 ore ca in timpurile bune...Acum ca m-am odihnit "o lecutza" m-am pus pe plimbari. Am fost in parcul Moghioros, in fine, cam tiganie, dar verde, inflorit, frumos. M-a prins o bona, s-a aruncat pe banca pe care stateam sa imi trag sufletul (nu stau mai mult de 10 min, ca nici Marucai nu ii place statul si nici fundului meu nu-i sade bine ). Era o cucoana, cica fost operatoare de computer, bine imbracata, parfumata, dar terminata de oboseala...Era bona la un baietel de 5 luni jumate. Evident ca mi-a barfit-o pe mama copilului (fleacuri, prostii). De cata vreme credeti ca era bona? De 3 zile!!!
Am venit acasa franta, dar fericita ca dormit puiul 2 ore bune, i-am pregatit merisorul. Am pus-o la masa, a luat cu pofta vrei 3, 4 lingurite, dupa care s-a pus pe un plans....de credeam ca a inghitit lingurita. Am mai incercat de 2 ori, dar nu a fost chip. Am luat-o, i-am dat sa suga...a scapat si de data asta. Dar mai pe seara ce credeti ca ii voi servi? Merisorul M-am uitat in guritza dupa afte, ceva, dar e curata ca lacrima. Hm, om vedea.

Itzy, ce povestesi tu de Rox e groaznic. Ce diagnostic i-a pus???

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput