Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
matahut spune:
Mexa, ce face Sebicu? I-au trecut mucisorii?
Cat de des se scoala noaptea? La mine vad ca merge bine cu suzi (bine, adica se scoala la o ora jumate
). Sanatate si somn usor la noapte!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eleņia spune:
mamililidrum bun s va asteptam sa reveniti cu multe poze
usorliliimi pare rau nu a fost cu intentie
vroiam sa mai scriu ceva da nu stiu ce
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
MamiLili spune:

Multumesc din suflet fetelor ptr urari! Repet c-o sa va duc dorul.
Sanatate multa tuturor bebelusilor bolnaviori!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
usorlili spune:
MamiLili deja ne lipsesti!
----------------------
Fetelor, eu am deshis un folder nou in notepad, la adresa comuna. Se numeste "Retete pentru bebei". Asta pentru ca aveam vreo 3 retete super simple (dar din pacate cu albus) pentru bebelusi. Dar am zis ca numai maine nu-i poimaine si parca vad ca ne laudam ca am introdus si albusurile de ou. Asa ca le-am copy/paste acolo si am specificat la titlul retetei ca se foloseste si albus.
Daca a inceput altcineva o "actiune" cu retetele iar eu am batut campii deschizand folder-ul respectiv, imi cer mii de scuze. Inseamna ca mi-a scapat postarea respectiva asa ca voi sterge folderul deschis de mine si ma voi conforma primei "intreprinzatoare
".
Dar stiu ca a tot zis Cucuoncea de chestia asta cu retetele mai demult si parca era prea buna ideea sa nu o folosim.
pupici
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
usorlili spune:
Elena, stai linistita ca din solidaritate am spus ca mi-ai transmis si mie starea ta ieri. De fapt si la mine depresia era in floare. Dar lasa, noi sa fim sanatosi, ca le-om rezolva noi pe toate.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
Sephora spune:
Eloise am facut asa ptr ca l-am vazut cam rosu exact in jurul anusului,am incercat cu bicarbonat,cu ceai pelin ,cu diverse creme,nimic.Asa ca il mai las gol si asa am descoperit ora,plus ca nu se mai mozoleste tot si nu se mai irita.Gaurica insa a ramas rosie (am inteles ca e si de la dinti).Mama cu soramea a inceput asa de la 6 luni cu hartia igienica (pe vremea aia erau scutecele)apoi a fost mai usoara trecerea la olita,mai ales ca el se obisnuieste si cu un anumit orar.
Usorlili cu bebelul merg la tara,nu m-a pot desparti de el,plus ca e si alaptat,nu ajungeam in halul asta daca aveam cu cine sa-l las macar cate 2 ore ziua aici,acolo este mama,tata,deci m-a voi putea odihni.
Gety ai mei stau la Roman,asa ca in una din zile o sa vin sa va vizitez la Iasi.
Roxana multa sanatate puiutei.
Matti asi freaca piciorusele mai ales cand e suparat si in mod special cand are ceva in picioare.Dar vroiam sa vad daca mai fac si alti bebei asa sau numai atomicul meu.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alexutza_26 spune:
Marina - morcovel ii pun destul de rar si relativ putin pt ca se cam constipa de la el...deci ar cam fi exclus de pe lista elementelor cauzatoare...am tot citit pe net despre neurofibromatoza - care se manifesta tot prin pete maronii - m-am ingrozit efectiv cand am vazut poze....Doamne ajuta sa nu fie vorba despre asta 
Gety - pediatra la telefon mi-a zis ca s-ar putea sa fie o alergie de la vant/soare, dar trebuie sa vada...Doamne si ce cale lunga mi se pare pana maine cand ajung la ea.....
Itzy - chiar ce diagnostic i-au pus Dariei pana la urma????acum e mai bine???? sa ne tii la curent!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eleņia spune:
sephora s darius face asa in special cand e bucuros sau suparat(mai ales cand ii este foame s vrea sai dau mai repede sa pape
)
poze Darius
eleņia spune:
alexutza nu te mai framanta ca o sa simta s printzul gabriel s il sperii s pe el
uite eu s darius o sa ne
la DDca totul sa fie bine
va pupam dulce dulce
cristina ce face vlad e mai bine?
mexxa sebicu tau ce mai face?
mai fetelor pana acum nu scriam s acum o sa va plictisesc de cate ori o sa intru dar asta pt ca imi sunteti dragi s va simt aproape de sufletul meu
o sa vina o vreme cand nu o sa pot sa intru decat o data pe zi s atunci in fuga ca vreau nu vreau trebuie sa reincep lucrul ca altfel pierd permisul de sedere s de munca s nu stim niciodata ce ne rezerva viata
poze Darius
microbu spune:
Buna seara!
Nush cum faceti voi dar eu nu am timp de forum ziua. Daca ar dormi gargaritza mai mult de 20min la pranz poate as reusi sa va citesc...Dar seara dupa ce adoarme parca tare imi place sa stau si sa citesc, sa raspund tuturor daca e posibil dar mai ales sa ma uit la POZEEEEEEE.
Diversificarea asta ma omoara cu zile (stiu ca nu sunt singura) si de cateva zile ma delectez cu supele-crema ale gargaritzei, o bunatate numai ea NU si NU. Am reusit sa o pacalesc si fac laptic cu supa strecurata in loc de apa. E ceva...Hmmm...
Mai am 3-4pag de citit si revin.
Sandra
gargaritza