Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
mady23 spune:
Adela, tu esti sigura ca ce vad eu in pozele alea e om si nu papusa???Pai fetiza asta a ta e papusa nu e om...ia pune tu mana si controleaz-o ca sa fi sigura.M-am topit cand am vazut pozele.Abia astept sa o vad si eu pe a mea la botez pe 5 mai ca atunci il avem .Si cum sta ea la baitza ...ca pasha 

Monu,va urez multa sanatate si sper sa scape mititica repede !
Lili, stai linistita in privinta kg ca e bine daca nu plange copilul.Tu nu ai vazut ca toti bebeii sunt diferiti.Asta e ritmul lui de crestere si basta.E foarte bine cum e...
Mirandolina nici Biancai nu prea ii place pe burtica asa ca am renuntat sa o mai pun.
Noi acum am venit de afara si bebela mea mai baga o repriza de somn.Bine ca i-a revenit cumintenia pupa-o-ar mama pe ea
marybell spune:
Adela parca e o printesa rupta din povesti, Alexia e superba. felicitari pentru botez.
Monu imi pare rau sa aud ca e bebelina bolnavioara. sanatate multa.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
roandre spune:
quote:
Originally posted by gio
Monu, noi va tinem pumnii sa va faceti repede bine. Pana la urma Alexia a mai fost la gradi?
Mihaela, dr de familie nu vine acasa sa vada bb mic? Ar putea sa-si dea seama daca se aude sau nu ceva la plamani.
pupici
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie
Nu vine dr acasa ci ma duc eu la cabinet cand am nevoie. Cred ca o sa ma duc acum cand face 3 luni la controlul lunar si sa-mi spuna si cum se mai prezinta bb.
eli1977 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, Marina!!!sa traiesti, fata draga!
am vazut poze cu cei mai frumosi bebelusi, sunt topita..
Alinuk, Adela, niste frumuseti de crestini!
Aveti idee cat costa infarix hib, vaccinul de 4 luni?
A, si mai vroiam sa va mai intreb, pt un bb mic de 3 sapt, care e rosu la fundulet, cu ce sa-i dea mamica lui?a incercat bephanten si nu-i trece...
monu, , uof, ce rau imi pare, sanatate multa multa
va pupam
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
Dana, si Lukas e scump tare si mi se pare mare, mare si voinic!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
adela2006 spune:
ma bucur ca v-a placut printesa mea
hai sa va spun cum a fost botezul
totul bine si frumos pana au dezbracat-o la biserica cand s-a pus pe un plans ( sau mai bine zis urlat ) de mi se rupea sufletul
eu ca eu dar sotul a facut crize ( ca tot zicea criss de crize la tatici ) mi-era frica ca o o sa ia copilul si o sa fuga cu ea ![]()
s-a invinetit de atata plans ![]()
a tacut doar cand a luat-o parintele si a bagat-o in apa apoi din nou urlete
a trebuit sa merg la ea ca nu mai avea aer
nu au mai reusit nasa si moasa sa o imbrace la loc dupa botez
al meu a injurat tot drumu ca i-au chinuit fetita
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
laura ionescu spune:
Am vazut pozucele, toti bebeii sunt frumosi foc. Sa va traiasca micutii crestini!
Marina
Monu - imi pare rau ca sunteti bolnavioare
. Va tin pumnii sa va faceti bine repede
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
mady23 spune:
Adela sa nu-mi spui ca mamica nu poate sa ajute la imbracatul copilului cand il scoate din apa sau alte chestii de-astea ca mor.Pai daca o plange si a mea asa trebuie sa o imbrac eu sa se linisteasca indiferent de babisme sau alte prostii.Ca am mai auzit eu una tare...ca cik nu e bine ca mama sa se duca la biserica la botezul cop[ilului.Pai prostiemai mare ca asta nu am mai auzit.
adinush spune:
Eli zi-i mamicii sa incerce cu crema aia de la Sanosan cu zinc
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
laura, eli multumesc mult.
mady eu am stat in permanenta cu nasa: in timpul slujbei in spatele ei, iar la imbracat si dezbracat mai mult eu. chiar nasa mi-a zis sa o imbrac eu pt ca am viteza mai mare, sunt obisnuita, iar preotul normal ca nu a spus nimic.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)