Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Monu- off... ce trist Ii uram multa sanatate Iuliei! Sa se faca bine cat mai repede si sa nu se mai chinuie atata mititica...

Adela - te-ai lasat asteptata dar a meritat ....foarte frumosi ati fost, mai ales Alexia- printesica ce mai!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

monu - imi pare tare rau de voi! Sanatate multa si sa va faceti repede cat mai curand! ce mai face alexia, cum se simte?

adela, tocmai ma delectez, intre urletele de colici nelipsite parca...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Rali, f interesante oo-le (asa scriu eu pe lista de cumparaturi cind se duce al meu in supermarket). Cit despre , e mai mult haz d nekaz. Joi si-a rupt tata glezna (la un picior operat de alte belele acum niste ani), vineri l-au operat - tot la Municipal, nu scap asa usor de spitalul asta, vad! Simbata am fost cu pitica la un gratar, cu niste prieteni, a fost super cuminte, kiar dak minca din 2/2 ore, in rest a dormit de duduia pamintul sub ea. Doar k pina la gratar i-am facut lu' mama cumparaturi de farmacie - criza de bila, de la oboseala in exces. Acum i-a trecut, dar eu ii caut job pina n-o termina jobul in care isi maninca nervii

Doamne, sunt lovita rau la mecla. Stau cu asta mica in brate sa mai rigiie si mi s-a parut ca o aud plingind... in cealalta camera...

Ei, si dupa gratar cind m-am mai relaxat si eu, am aranjat cu un prieten (bun de baby sitter) sa vina sa stea cu Maya 2 ore si am zbughit-o in.... B52. Unde am dansat si am dat din pleata ca in vremurile bune Ei, m-am destrabalat si eu o tzira, nu dati cu salata ca oricum duminica m-am trezit ca nu ma tin pe picioare de oboseala, eram complet prabushita. Dupa micul dejun produs de tati mi-am mai revenit, dar greu. Noroc ca lapticul meu n-a avut de suferit, curge ca la tisnitoare. Ba mai mult, simbata am crezut ca fac febra laptelui, dupa cit a supt la 2 ore, mi se umflau si mai rau sinii si tzishnea likid in ochii gupilului ca din arteziana...

Iar am scris romane...

Era sa uit - Maya urla rau daca o pun pe burtica. Iar la colici ii dau sab simplex (nu stiu cit de eficient e, ca daca are rar colici ii dau alea 15 picaturi dupa ce o apuca crizele). Tace insa daca o iau pe umar si dau drumul la apa in cada. Mai exact o ia ta-su pe umar, ca mine deja m-a rupt de shele.

Revin. Poate ma apuc totusi de ciorba aia... Sa n-o deoki, azi m-a lasat asta mica sa fac de toate!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Monu, imi pare tare rau Multa sanatate!
Ylilimic, daca nu plinge de foame lasa-l in pace, nu ziceau fetele ca minimul pe saptamina trebuie sa fie intre 100 si 300? Sper sa nu spun prostii...
Marybell, am citit povestea nasterii. Cred ca i-as fi urmarit pe cretinii aia pina in pinzele albe in toate instantele posibile, Doamne Dumnezeule, cum e posibil asa ceva...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

monu, imi pare f rau pt bb, sanatate multa!!!

am luat exercitii de pe dc, insa sunt prea mari pt a fi trimise pe mail. pt a intra pe dc ++ stiu ca trebuie sa descarci un program de pe net si cam atat. alte detalii...

lili, aschiuta mea tot 5,5 kg are (~), a luat 500 gr pana acum in luna a 3 a. ma rog, asta e, noi sa fim sanatoase.

n-are otita, in schimb am primit vitamine pt pofta de mancare.

taisia e mai bine, scapam fara antibiotic. am primit felicitari ca am tinut-o numai in remedii homeopatice.

adela, acum vizionam poze.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lili, amandoua au pneumonie interstitiara. de la viroza ce bantuie.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by monu

Lili, amandoua au pneumonie interstitiara. de la viroza ce bantuie.

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Sanatate multa fetitelor! Doar cea mica e internata sau si cea mare urmeaza acelasi tratement.
Cum se manifesta pneumonia asta?
Al meu pare mai bine...doar mai tuseste din cand in cand si e mai harait dar nu se prea mai vad muculeti.
Febra nu face deloc.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Monu, noi va tinem pumnii sa va faceti repede bine. Pana la urma Alexia a mai fost la gradi?

Mihaela, dr de familie nu vine acasa sa vada bb mic? Ar putea sa-si dea seama daca se aude sau nu ceva la plamani.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc din suflet pt urari: Lore,Mady, kate, alinuk (de ce sa te injur fata, ca si eu tot asa i-am urat catalinei), Daconst (am papat doar o bucatica, dar oricum nu m-am gandit la calorii ), maribell, rali.

lore eu iau exluton si le-am inceput imediat. pai cum sa astept CM daca nu am...

cristiana pupam bb david pt floricica.

offfff monu........sanatate multa multa!!!

adela ce domnisorica dulce ai! si vad ca a fost tare cumintica.

lili eu ii dau completare emmei si la trei luni tot nu are 6 kg ci in jur de 5800, in conditiile in care in prima luna a luat 1,2 kg de am crezut ca o sa ajunga luptator de sumo.

mirandolina super tare fata. bravo!

noi am fost azi la plimbarici si ne-am sarbatorit impreuna cu catalina si adinush. ce bine ca a fost frumos afara, nu a mai fost vant...

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

monu, sa stii ca si eu stau cu frica in san...de cand a facut Matei injectiile, nu mai imi vine sa il duc in parc...dar e copil, nu-l pot tine legat...totusi, am observat ca acum nu se mai avanta la alergat asa repede...cred ca stie care-i treaba cu injectiile si nu mai vrea...

dar lasa ca vine vara! Si sa vezi atunci enterocolite si ce or mai fi...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput