Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
kachi spune:
eli1977 Pentru eritemul fesier nici la noi nu a mers bepanthen. In schimb a mers de minune crema pt fundulet de la mustela. se gaseste la sensiblu. matei avea chiar niste locuri in care sangera. de atunci(avea 2 sapt) nu mai are nimic, dar ii dau permanent.
succes.
Carmen
Varsta Matei
kachi spune:
nici noi nu stam prea bine cu greutatea.
la 3 luni, de la 3500g la nastere, avea 6100g. mai mergem dupa 2 sapt sa ne mai vada dr.
nu ma prea stresez ca stiu ca fiecare copil are ritmul lui, plus ca nu plange de foame.
Varsta Matei
12.01.2007
Shine spune:
quote:
Originally posted by mady23
Adela sa nu-mi spui ca mamica nu poate sa ajute la imbracatul copilului cand il scoate din apa sau alte chestii de-astea ca mor.Pai daca o plange si a mea asa trebuie sa o imbrac eu sa se linisteasca indiferent de babisme sau alte prostii.Ca am mai auzit eu una tare...ca cik nu e bine ca mama sa se duca la biserica la botezul cop[ilului.Pai prostiemai mare ca asta nu am mai auzit.
Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006)
mie prostia ...ca n-am voie la biserica....... imi convine....
abia nu ma mai stresez ca n-am cu ce ma imbraca.pot sa stau in trening bine-merci

Glumesc! Gasesc eu o bucat' de panza sa ma invelesc si nu il lasa mama pe Bubu mik singur acolo.
ieri a dormit 6 ore si imi venea sa il trezesc, k mi-era dor de el, chiar daca a urlat toata ziua, tot iubitu' lu' mami este
hai sa va citesc mai in amanunt si revin...
apropo... vazut toate pozele!
la multi ani marinar
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Shine spune:
sa va zic...
botezul nostru va fi sambata asta. Nu prea m-am vaitat la voi cu treaba asta, da acu' n-am ce va face, tre' sa ma suportati....
am vrut botez mik, simplu, la gratar , acasa la mama.
si am inceput sa invit:noi+nasiii+surorile mele+parintii mei+parintii lui si matursile si unchii, care au si ei copii...
m-am oprit din numarat la 40 de persoane, si apoi au mai rasarit si altii , care au auzit de botez si au zis ca la nunta am fugit in munti, la cununie nu i-am anuntat, asa ca la botez nu mai scap![]()
.
nu mai facem gratar , ma bag la fripturici, ca altfel ii afum pe toti sambata/
voi ce ati scris pe tort? am vazut ceva cu increstinare dar nu am retinut si am o leneeee sa caut, ceva de nedescris
alta problema, voi ce mai mancati? Vorba liudei eu de doua zile manac doar eugenii si un mar. n-am chef de nimik
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
Daconst spune:
Adela,am vazut pozele,e o frumusete Alexia,printesa,ce mai!
Eli,asa e cu Lucas.E tare solid,dar seamana pe mine ca si eu am fost tare dezvoltata de mica.Eu sper insa sa nu se mai ingrase,dar nu pot sa nu-i dau de mancare ca urla.Las copilul in ritmul lui.Sanatos sa fie.
Liudo,m-am obisnuit cu ideea ca bb seamana cu sotiunea la fizionomie,dar mai bine asa decit sa intre la banuieli.![]()
De saptamana viitoare vor fi si la voi 27°,asa ca ai rabdare.Iar de kg,ma stresez ca la asa nora manechin si cuscra silueta,nu pot sa ma las mai prejos.![]()
Cu greutatea,aici se spune ca pina la 4 luni trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere.In rest nu exista reguli de cit trebuie sa ia in greutate.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
Sa nu ma credeti melodramatica. Probabil ca trec printr-o perioada mai nasoala ... din multe privinte. Sau poate fac din tantar armasar ca de obicei. Dar azi am simtit nevoia sa inteleg de ce imi petreceam ore intregi in fata calculatorului citind mesaje de la persoane pe care nici nu le cunosc.
Asa ca am intrat frumusel la pagina 48 din odisee care e pagina in care am plecat eu sa nasc si in care ati aflat voi ca am nascut eu si am primit raspunsul la intrebare.
Stiu ca Matei are aproape 4 luni dar va mai multumesc o data ca ati fost langa mine. Chiar si azi, la atata timp, citind acele mesaje mi s-au umplut ochii de lacrimi ... sau poate le citeam pt prima oara, nu mai stiu.
In orice caz. Ideea e ca am inteles de ce petreceam atatea ore in fata calculatorului doar pentru a vorbi cu voi si am mai inteles ca va cunosc.
Va multumesc 
adinush spune:
Am si eu o intrebare? As putea sa-i dau lu' fii-mea niste ceai de tei? M-a tampit de cap,de duminica e super frichinita si maraita si nu pot sa-mi dau seama ce are.Am cautat-o si-n fund sa vad daca are vreun motiv evident din care plange si singura concluzie e ca e mai isterica decat ma-sa![]()
Si ma gandeam ca poate o calmeaz niste ceai de tei dar nu stiu daca e indicat la varsta ei
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
cristiana70 spune:
MIHACARM, RALI, MARYBELL, CHRISTINUTZA, 
multumim de aprecieri!
RALI, e adevarat, sunt bujori, un soi mai timpuriu pe care l-am luat din piata, ai mei abia urmeaza sa infloreasca! Dar tot am si eu un soi deja inflorit, iata un bujor arbust, timpuriu.
MARYBELL, si eu ador caii, e o belea in plus daca e s-o iei in mod practic, dar sunt animalele cele mai nobile care exista pe pamant! Noi avem literalmente o casa de nebuni, sper ca si David sa creasca in spiritul iubirii pentru tot ce e viu, pentru viata!
MONU, multa sanatate fetitelor, bine ca v-au lasat acasa cu tratamentul.
ADELA, pupam printzesica si mamica ei!
CATALINA, stiu ca treci printr-o perioada nasoala, dar, dupa parerea mea, te-ai aprins prea repede. Dintr-un punct de vedere sigur te inteleg, azi ma intreba nasul lui David de ce nu ma intorc la servici, caci pierd multi bani. E foarte adevarat, e diferenta enorma intre banii de CIC si salariul dinainte, dar nici mie nu-mi vine sa cred ca am fost in stare sa "educ motoarele" in asemenea hal incat sa putem trai de la o luna la alta cu mai putini bani. Am facut deja experimentul, ce-a fost peste 6 milioane am lasat in cont, pentru zile negre. Mai bine pierd niste bani decat sa pierd dragostea si zambetele copilului meu! AELITA n-a intentionat sa te sfatuiasca rau, cu atat mai putin sa te jigneasca, eu cred ca ea chiar tine la noi, si uite, ati disparut amandoua si ne-am intristat noi toate, si pentru tine, si pentru ea!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
quote:
Originally posted by adinush
Am si eu o intrebare? As putea sa-i dau lu' fii-mea niste ceai de tei? M-a tampit de cap,de duminica e super frichinita si maraita si nu pot sa-mi dau seama ce are.Am cautat-o si-n fund sa vad daca are vreun motiv evident din care plange si singura concluzie e ca e mai isterica decat ma-sa
Si ma gandeam ca poate o calmeaz niste ceai de tei dar nu stiu daca e indicat la varsta eiAdinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
k bine ai pus intrebarea....
de o saptamana vroiam sa va intreb ce ceai dati la copii, k io nu am habar ce sa-i dau
eli1977 spune:
Fete, multumesc mult pt raspunsurile pv fundulet rosu.Treaba e ca acea cremuta cu zinc de la Sanosan nu prea ii merge, ii mai zic maine si de cea de la Mustela.
voi ce ziceti, pt un bb de 3 sapt , e normal sa ia in greutate doar 400gr?e alaptat exclusiv, nu plange decat de foame, la orele de masa,dar e micut micut, mami a lui e tare supi, nici nu ol-a mai cantarit, asteapta controlul de o luna..ma gandeam sa va intreb si pe voi..
Dana, asa e, e voinic si bravo lui, lasa gupilu in ritmul lui.Mie una mi-e drag de mor!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag