Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
mirandolina spune:
Anis si cine mai vrea pozici la botez / nunta, am gasit fotograf: pentru aprox 200 de foto in format digital si 100 de foto pe hartie 13x18 + album = 150 €. Not bad, nu? De filmat filmeaza tot un om de-al lui, dar asta nu mai stiu la ce bani e.
Daca va tenteaza, dati-mi PM si va rezolv ![]()

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
monu spune:
Ola,
acum plecam la spital pt tratament. Alexia nu va mai merge la gardinita si iar suntem untrio pe acasa. si ca sa stiti si voi cum ne-am distrat la spital posetz mini povestea pe care le-am spus si fetelor de la mai iunie 2005.
Si acum aventuri din EPOCA DE PIATRA!!!! - ELIAS
ieri dimineata dupa 3 sapt de antibiotice si antitermice Antonia face brusc 38 in fundulet. Sun sotul, care suna pediatra, care pediatra ne zice ca nu stie ce are bb si ca sa mergem la Elias. Super! Elias! Faimosul Elias! imbrac copilul, fac bagajele, mergem sa ne internam. Ne face o tanti fisa, ne ede dna dr (de altfe dragutza) si ne trimite la salon sa ne facem comode. Acolo sunt saloane renovate si unele care nu erau renovate. Evident erau locuri la alea nerenovate. Fetelor! Cand am intrat am avut un soc! Camera 1m latime/5 m lungime. pe lungime pe un perete (pacat ca nu am facut poze cu telefonul) era un fel de chiuveta stil cada incadrata in faianta ingalbenite de vreme si urma o masa de schimbat si un patut de lemn. pe cealalta latura, adica ce a ramas din camera, un scaun si o umbra de pat pliant pe care cica puteai dormi, da mai mult pe jos.peretii murdari si tavanul scorojit mai sa pice pe tine. Becul incastrat intr-o minge plin de 3 degete de praf. pe jos linoleu jegos. Geamul cu o usa mare ce dadea spre terasa care nu se inchideau bine si daca batea vantul afara batea si la tine in camera. si peste tot un miros infect de mizerie care iti intra in piele. (am pus tot la spalat. si parul din cap miroase a mzierie)
Asa.... pun bb in pat, i se pune branula si antibiotic si ma pregatesc sa ii dau papa. NU!!!! biberoanele noastre de acasa sterilizate de aparat nu sunt bune in conditiile sterile de spital!. sa ii dau din biberoanele lor. pana la urma problema a fost ca i s-a dat supa de morcovi si bibe al nostru nu avea tetina buna. asa ca a baut din ale lor. nu asta e buba. la jegul din salon sa strambi din nas la biberoane aduse de acasa si sterilizate in aparat! La wc noaptea faceai pe intuneric ca nu exista bec. mancarea ca la spital infecta. Personalul dragutz fara fitze si figuri si care nu sta cu mana intinsa. nota 10! vine si seara! din cauza mirosului infect al saltelei de pat nu l-am desfacut, si oricum dormeam mai mult pe jos, si am dormit pe 2 scaune care scartaiau si care cred ca erau de prin anii'60. plus curentul dragutel care mai aerisea putoarea. in fine! dupa ce am numarat orele noptii vine si dimineata. i se ia sange, exudat faringian si... proba de pisu. acasa nu pot sa ii iau in mediu steril! (zise pedi) ca acasa aveampunguta speciala! du-te la spital! mi s-a dat o eprubeta si asteptam cu pasa goala sa faca dra pisu si eu sa il prind din zbor. am sunat la fran si loreen (ati fost super!) sa imi spuna cum sa o fac sa faca pisu. dupa o ora si ceva de plaja a dat dra un jet scurt din care am prins 3 picaturi. asa am dus eprubeta si daca comentau cred ca faceam urat. si acum proba de ...kk!!!! le-am explicat ca bb nu face solo. nu si nu sa asteptam sa faca bb solo kk. pana la pasti la anul poate! cu radiografia o faceam azi sa imi dea maine rezultatul. si cu ce ramaneam? cu statul in spital doar pt tratamentul cu antibiotic la 12 ore si in plina mizerie. pe mine m-a apucat plansul, am stresat sotul sa vina sa ne ia sa facem radiografia la medicover ca ei dau rezultatul pe loc. in final apare vizita dr la ora 11. si sambind imi spune ca ne mutam la saloanele renovate (mobila noua, varuit, asortate pe culori, tv, caldurica). am refuzat si am cerut sa merg acasa si sa vin doar pt tratament. cum sa mai stau in jegul ala? chiar daca stateam la salon renovat tot in jeg ma simteam si cu bucuria de a aduce acasa de la spital vreun virus nou. asa ca vom face naveta pt tratament. ce era mai important pt mine am aflat cu ajutorul medicoverului.
fetele au pneumonie intersitiara (Dr din spital mi-a zis asta la bbfara radiografie) si cred ca au facut-o de la viroza ce bantuie. si cat m-am ugat de pedi sa le fac radiografie! nu ca sunt ok la plamani. ma duc diseara sa ii arat cat de ok sunt fetele mele.
nu va mai plictisesc. mai am de spus doar ca nu imi vine sa cred ca intr-un spital pt copii mici poate fi asa de mizerie. la altele mai saracute cum o fi oare?
ps. stiti cum scot asistenetele mucii la copii? le baga pe o nara cate o seringa mare de ser si ies mucii + ser pe cealalta nara+gura.
Am fost in cladirea de pediatrie la et 2.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Daconst spune:
Cristiana,am vazut si eu pozele cu Davidutu,e un scumpic mai ales cind rade.O floare intre flori cum spunea cineva.
Subscriu la ce ai spus despre fete si sper sa fie totul cum era inainte,ca tare bine a fost.
Eu, ceai am luat de la Nestle,ceva pulbere,dar este si la Milupa gata preparat.Ala macar stiu sigur ca e pregatit cum trebuie pentru bb.E si putin indulcit,dar nu cu zahar.Doar ca nu prea-i dau ceai.
M-am uitat si la creme de plaja,sunt la Nivea cu factor 50,speciala pentru copii si la Penaten,dar si la Bübchen varianta mai ieftina.Inca nu am luat,mai astept idei.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Eli,tot vroiam sa scriu despre funduletul rosu,la bb,dar am tot uitat.Eu am patit-o odata si atunci am luat pudra de la Penaten si cu aia ne-am rezolvat.De atunci nu am mai avut probleme si folosesc pudra tot mai des,desi cartile spun ca nu se mai foloseste,bla,bla.Eu ii pun la putica si uite asa e el uscat si dupa o noapte intreaga,ca daca nu se scoala,eu nu-l mai schimb.
Despre luatul in greutate la bb de 3 saptamani nu stiu ce sa spun.Al meu a luat in 2 saptamani 320g,alaptat exclusiv,apoi am bagat si formula si si-a revenit bb de a luat 1kg pina la sfarsitul lunii.Sa intrebe pediatra,cel mai bine.
Monu,draga de tine,prin ce treci.Sanatate multa la fetite si sa scapati mai repede,cu bine.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Bai,o sa ziceti ca-s nebuna,dar copchilul meu a fost astazi deochiat.Desi nu cred in asta si nu-mi vad eu cupilul asa o frumusete iesita din comun,dar se pare ca asta a fost.
De cind am venit de afara,dupa ce ne-am intalnit cu diverse persoane,a inceput show-ul.Plingea din senin si asa isteric de abia il opream.Nu putea sa doarma si maraia mereu.
Acum seara mi-a venit ideea sa-i sting chibrite (cum am vazut eu la mamaie) si chiar a functionat.S-a linistit copilul si a adormit in 10 min.Oare e posibil asa ceva?Ca eu sunt in ceata.Nu am crezut niciodata in asta,dar na ca am ajuns sa cred.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
Danuta, eu azi i-am zis exact asta, ce zici tu, de pudra, ca si eu am, de la Sanosan, dar nu am folosit-o niciodata, pt ca slava Domnului, nu a avut niciodata problemute di astea..dar a cam strambat din nas, ca nu se mai foloseste, acum maine iar ii zic..si de crestere in greutate, si al meu la fel, dupa 2 sapt am pierdut sanul, l-am bagat pe nan si si-a revenit, a luat intr-o luna 1kg jumatate..dar la ea nu stiu ce sa zic, nu are nici dr pedi, sa-l intrebe, urmeaza sa-i fac cunostinta cu dr nostru.Bb a avut la nastere 3,300 si acum are abia 3,650, la 3 sapt si e mic, mic..ma gandesc sa nu fie laptele ei gras ..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
roandre spune:
quote:
Originally posted by eli1977
Fete, multumesc mult pt raspunsurile pv fundulet rosu.Treaba e ca acea cremuta cu zinc de la Sanosan nu prea ii merge, ii mai zic maine si de cea de la Mustela.
voi ce ziceti, pt un bb de 3 sapt , e normal sa ia in greutate doar 400gr?e alaptat exclusiv, nu plange decat de foame, la orele de masa,dar e micut micut, mami a lui e tare supi, nici nu ol-a mai cantarit, asteapta controlul de o luna..ma gandeam sa va intreb si pe voi..
Dana, asa e, e voinic si bravo lui, lasa gupilu in ritmul lui.Mie una mi-e drag de mor!
pisoiul meu drag
Sfat pt funduletul rosu. Dupa ce am incercat N creme am gasit solutia salvatoare spusa de o pediatra.
Se fierbe o cana de apa, se lasa la racit si se dizolva o lingurita de bicarbonat. La fiecare schimbat bb se spala la fundulet DOAR cu apa, fara sapun si apoi se da cu apa aceea cu bicarbonat, se usuca funduletul si se da cu crema REVIKEN. Se face si bai de aer bebelusului cat se poate.
Solutie garantata 100%. Apa cu bicarbonat schimba ph-ul acid care da iritatiile la fundulet.
Eu cu bb al meu am ajuns experta in astfel de iritatii ca avea funduletul rosu mai tot timpul, ba chiar sangerand si nici o crema nu a mers.
eli1977 spune:
Dana, pai daca e o frumusete de baiat!!!!!
Maine e ziua lui, pupa-l-as, pot sa-i zic eu prima LA MULTI ANI si sa-i dau un pupic?

pisoiul meu drag
adinush spune:
Pai o fi si a mea deochiata ca n-avea pampon rosu...
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*