Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
quote:
Originally posted by eli1977
Danuta, eu azi i-am zis exact asta, ce zici tu, de pudra, ca si eu am, de la Sanosan, dar nu am folosit-o niciodata, pt ca slava Domnului, nu a avut niciodata problemute di astea..dar a cam strambat din nas, ca nu se mai foloseste, acum maine iar ii zic..si de crestere in greutate, si al meu la fel, dupa 2 sapt am pierdut sanul, l-am bagat pe nan si si-a revenit, a luat intr-o luna 1kg jumatate..dar la ea nu stiu ce sa zic, nu are nici dr pedi, sa-l intrebe, urmeaza sa-i fac cunostinta cu dr nostru.Bb a avut la nastere 3,300 si acum are abia 3,650, la 3 sapt si e mic, mic..ma gandesc sa nu fie laptele ei gras ..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Eli,pai ea n-a tinut cont de scaderea de dupa nastere?Vezi ca se pune greutatea cu care a iesit din spital,nu cu care s-a nascut.ca ei scad pina la 10% din greutatea lor si isi revin pe urma.Eu zic ca nu e asa rau cit a luat in greutate,dar s-o intrebi cit a avut la externare.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Multumim,Eli,dar eu chiar nu cred in chestii babesti,dar cine mai stie.
Roandre,e bine de tinut minte ce spui tu,dar mai bine sa nu avem nevoie.
Adinush,incearc-o si pe asta ca n-ai ce pierde.Ca eu am facut mai mult la misto si uite ca doarme copchilu.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
delfinuta spune:
Monu multa sanatate!!!
Fetele care vor fotograf/cameraman am pe cineva profesionist, a lucrat in televiziune. Va trimit maine nr de tel.
Catalina noi te pupam si suntem alaturi de tine. E normal sa fi agitata si ingrijorata pt puiul tau, incearca sa le iei pe toate mai usor si fi mai relaxata, totul se rezolva pana la urma.
Irina si bb Erik Stefan
eli1977 spune:
cu deochiul....nu stiam daca sa va zic, dar sa nu radeti sau sa aruncati cu rosii, ca sunt baba, da?
pisoiul meu a facut intr-o zi o faza din asta cu istericale din senin si dupa asta nu mai dormea cum trebuie, tresarea si se trezea...soacra mea i-a luat un body si i l-a dus la o femeie care se ocupa cu descantatul..i-a citit nu stiu cate zile, i-a dat o apa citita , sa ii pun in baita, l-am imbracat cu body ala si i-am pus sub cap in patut o iconita si chiar mi se pare ca e linistit.Mi-a zis ca a fost deocheat de un barbat...Acu..o fi asa, n-o fi,...o fi autosugestia...sa fie bbeii sanatosi si linistiti , asta conteaza.Nici nu mai stii ce sa mai crezi..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
miciurin spune:
Monu, eu in prima ora cat am stat la faimosul Elias, in camaruta aia care miroase a pipi de iti muta nasul, si pe unde, peretele de care era lipit patul bebelusului, se vedeau urme de sange, am jurat ca imi iau copilul si plec, norok ca m-au mutat in rezerva de VIP, cica, adika aveam conditii umane cat de cat,cu pat si pentru mine, ca eram proaspat operata.....
Io am consumat o juma de litru de spirt stergand tot ce se putea sterge pe acolo.....
si cand ma gandesc ca urlau alea la mine ca sta bebe pe lucrurile de acasa, care chipurile nu sunt sterile, imi venea sa le coafez gratuit...de toti banii pe care ti-i cer fara cuvinte......
Daconst spune:
Hihihi,Eli,in prima faza am uitat ca tu-i spui la bb-le tau pisoi.
Abia spre final m-am prins...dar m-am distrat bine.
Eu daca nu o pateam acum n-as fi crezut,dar ceva,ceva este totusi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
MONU, brrrr, prin ce ai trecut! Parca imi aduc aminte de minunea de salon in care am stat dupa nastere, si tot asa, ce-i de acasa nu-i bun ca nu-i sterilizat! Of, bine ca sunteti acasa!
DANA,
si multumim, cat despre deochi, eu nu-l scot din casa pe David fara rosu pe el! Cred ca si eu am fost deocheata inainte sa nasc, au fost la noi verisoara sotzului cu o prietena, am crezut ca lesin dupa ce au plecat de la noi!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
mady23 spune:
Dana, in legatura cu deochiul...cik vine sotia acasa si ii spune sotului ca o doare capul f rau si cred ca e deochiata si sa-i descante.Acesta incepe si murmura ceva acolo iar cand termina o intreaba"Draga mea ti-a trecut?"Asta zice ca se simte mai bine si el ii spune "Cred si eu! Ca ti-am spus "Catelush cu parul cretz"
Oricum si eu cred in deochi pt ca am pati-o rau de cateva ori .E chiar nasol.Eu stiam ca bebelasii nebotezati nu se deoache .Asa ca fetele care i-ati botezat aveti grija!
Monu,imi pare rau ca treceti prin asta ,macar e bine ca ati putut veni acasa!
cristiana70 spune:
ELI, si David a fost iritat in spital, dupa ce l-au lasat idioatele de asistente 12 ore fara sa-l schimbe, facuse si bubitze, i-a trecut cu Cutaden (sau Reviken, tot aia e). Acum, in mod curent folosim crema de la Bubchen, e o pasta cu mult zinc, tine funduletul uscat. Adta de la Bubchen o cumpar de la Billa, ma tine o gramada.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
criss68 spune:
Adelaaaaaaaaa, ce fata aaaaai! M-ai terminat! Ti-am mai vazut-o si stiam ca-i frumoasa foc, dar la botez a fost vedeta, ce mai. Cred ca iti mai trece supararea cu kilele cand o vezi. Imi pare rau ca a fost asa necajita tocmai in momentul ei cel mai important, ca petrecerea de dupa e a celor mari.
Monu, moaaaaaaaama ce experienta! Bine ca a trecut, ca ai aflat ce are bebelina si sunteti pe drumul cel bun. Multa sanatate in continuare.
Dana, exista deochiul, dar eu personal nu prea tin cont de el si nici nu m-a prea afectat. Este ochiul invidiei, un ochi rautacios care mai are si puteri penetrante. Nu e ceva paranormal, dar e mai greu de evidentiat, la fel ca bolile psihice, nu se poate demonstra probabil. Oricine a trecut prin experiente de genul: influente malefice sau neplacerea de a sta in prezenta cuiva. Se spune ca cei care deoache stiu si ar putea tine sub control, degeaba sustin unii ca vai, din admiratie - uite ce s-a intamplat.
Catalina, cand te mai limpezesti te asteptam sa ne tii la curent cu ce mai faceti voi. 
Cristiana, ti-am admirat florile. Cand mai ai timp sa te ocupi si de astea nu stiu. Ca pe bb David ti l-am mai admirat, insa tare bine ii sta intre flori.
Eu va spun sincer ca m-am bagat pe gimnastica, nu mai suport tergiversarea asta. Poate nu mi-o crapa burta, ca am cezariana. Deocamdata vad ca nu burta ma deranjeaza, in schimb compresia pe nervul sciatic mi-am amintit-o. Sper sa nu ma intorc la durerile dinainte de bb, daca tot am avut noroc si am dus sarcina fara ele. Mai e cineva cu ceza care face fitness?
Bai fetelor, ma tot uit la burta mea operata si mor, imi vine sa-mi fac o poza si sa o postez sa vedeti si voi daca is yo cretina sau chiar arata naspa. In primul rand dunga e inca rosie, are niste umbre maronii in jur, e stramba, iar deasupra inciziei atarna inestetic burta. Burta nu mai e cine stie ce, de ce tot atarna? Cu panarama asta trebuie sa ma obisnuiesc?
Va las, poate mai intreprind ceva inteligent seara asta.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut