Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
marybell spune:
Dana credem sau nu credem in deochi? buna intrebare...de fapt deochiul asta e un fel de vampirism energetic. Toata "materia" contine energie, orice obiect are o oscilatie energetica proprie, iar corpul uman produce bioenergie. Exista unele persoane care, au campul bioenergetic preponderent negativ, devin, constient sau nu, niste absorbanti de energie pozitiva, adica… vampiri energetici. si cum bebelusi in totalitate sunt suflete si trupuri pure, incarcate cu energie pozitiva, sunt cei mai vulnerabili in prezenta acestora. insa la fel de bine ti se poate intampla si tie, si mie si oricui...cred ca nu trebuie sa-ti mai exemplific omul care sufera, este vesnic suparat, stresat, frustrat, grabit, nemultumit, neingaduitor. in general acestia sunt cei care sunt plini de energie negativa si se comporta ca un fel de burete in prezenta unuia cu energie pozitiva, absorb din ea.
rezultatul?...o stare de neliniste, sfarseala, oboseala, durere de cap, uneori tremur si senzatie de lesin.
incercati in cazul in care sunteti puse in fata unui astfel de "atac de vampirism energetic" voi sau copilasii vostri, sa contracarati cu o gandire extrem de pozitiva, sa va concetrati foarte tare gandind pozitiv, sa zambiti mult
, si sa va rugati la Dumnezeu.
starea de rau va trece ca prin minune.
va pup si va rog sa nu va suparati pe mine fiinca mi-am spus si eu parerea. am mai spus-o undeva, mai exact la servici cand intr-o zi cu soare am avut aceasta discutie
si mi-am luat-o pe "coaja rau de tot" de la dragele mele colege care erau convinse ca deoache numai "X-uleasca" fiindca a intors-o masa de la tzata...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
nadiutapm spune:
buna fetele,
frumosi bebei mai aveti toate sa va bucurati de ei toata viata cate un
de la Lidiuta si de la mine.
la multe lunite sarbatoritilor de astazi.
Marina, draga sa fii fericita ca iubita esti, se vede,
de la noi si multi
ici.
daconst, alinuk, lilisor frumosi bebei frumosi parinti 
monu, sa dea DD sa va faceti bine cat mai repede si sa treaca pneumonia, 
Lidiuta, a fost super obosita dupa botez si a dormit aproape non-stop se trezea doar pt mancare nici maraiala nu ia mai trebui ![]()
si va invitam sa vedeti poze de la botezul Lidiutei
aici dorm la nasu in brate
deja sunt botezata si admir in jur
astea au fost marturiile
iar astea sunt micile atentii pt invitati
va pupam si va dorim multa sanatate la cei bolnaviori
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
marybell spune:
criss nici burta mea nu mai arata, cum era odata
de...asta este, dar eu va admir mai fetelor cand va aud ca puteti face gimnastica cu burta operata si cu mai putin timp de la operatie. la mine au trecut deja 3 luni si 3 saptamani si pe mine ma doare burta daca incerc sa fac abdomene sau mai stiu eu ce...pot sa ma plimb in schimb ![]()
monu ce sa mai zic? conditiile de spitalizare din Ro lasa mult de dorit, desi pretindem a fi un stat civilizat care tocmai am intrat in UE. insa la copii, la bebelushi, sa nu fie cat de cat amenajat, macar asa in conditii bunicele daca nu foarte bune. sper sa va insanatositi cat mai repede si sa nu mai fie nevoie sa ajungeti p'acolo niciodata.
cristiana si eu respect absolut orice vietate si nu fac diferenta intre ele. imi sunt dragi toate.
la fel ca tine si eu imi voi invata copilul sa le iubeasca si sa nu omoare nici macar un gandacel.
eli1977 chiar ma intrebam ce e cu tine? ca ai lipsit de la apel in ultimele 2 zile, daca nu ma insel, nu? ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mihacarm2002 spune:
Adela, e superba Alexia! Ce frumos ii sta in rochita si ce mai palariuta are!
In biserica era cumva frig ? Cred ca de aceea a plans. Am observat ca Eva urla daca ii e frig la baie asa ca am grija ca apa sa fie mai calda decat e recomadat
.
Dana, nu
quote:
asa e cu Lucas.E tare solid,dar seamana pe mine ca si eu am fost tare dezvoltata de mica.Eu sper insa sa nu se mai ingrase,dar nu pot sa nu-i dau de mancare ca urla.Las copilul in ritmul lui.Sanatos sa fie.
Ar fi chiar culmea sa ti copilul flamand !
Eli, mie pediatra mi-a spus ca un bb trebuie sa ia min. 500g/luna. Eu stiam de 750g dar asta mi-a spus ca e media.
Monu, m-am ingrozit cand am citit experienta ta din spital! Parca erai intr-un lagar de concentrare! Si mi s-a facut parul maciuca : cum sa scoata asa mucisorii ?? Doamne-fereste !
Nadiutapm, ce scumpa e Lidiuta (pe sora + bunica tot Lidia le cheama). Cand vezi asa copii frumosi mai ce ai mai face, insa ce greu se cresc ! (cel putin in primele 2 luni ½)
Dana, zi mersi ca ai stiut cum sa faci chestia aceea cu chibriturile. M-a invatat si pe mine sora-mea insa nu a avut niciun efect. Probabil ca fata avea o colica.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
nadiutapm spune:
fetele, voi cu ce scapati de mucusori, eu aspir si dau cu ser fiziologic dar degeaba, tot ii haraie asa pe gat si cateodata am impresia ca se sufoca, insa nu are temperatura si e fte vioae.
mai nou a ramas maica-mea la mine si i-mi da copilul peste cap cu programul, ea de obicei manaca la 3-4 ore insa acum ma preseaza mama cum plange fata :hai pune-o la san sa se linisteasca, sau fai baie fetei ca e deja obosita.MA STRESEAZA dar i-mi permit si ii zic ca stiu eu cum sa-mi cresc copilul si ii multumesc pt ajutor, nu ozice cu rea intentie dar... daca eu sunt nesuferita...
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
gio spune:
buna fetele,
monu, horror ce spui tu acolo de spital. doamne fereste asa conditii!!!
dana, eu pot sa spun ca in deochi cred. copil fiind, cand ma duceam la bunica din partea tatalui ma intorceam mereu cu o mare durere de cap care trecea numai cand spuneam Tatal nostru. acum evident, e randul copiilor la soacra-mea - a patit-o si eva si pe bune daca nu bahaie locul ala de energie negativa
. eu cand i-am spus lui barbate-miu m-a facut paranoica, dar e lege, de cate ori ne intalnim copiii sunt varza iar Taisia inevitabil se imbolnaveste
. astept comentarii dar eu una imi mentin parerea ca s-a intamplat de prea multe ori.
adela, vroiam sa-ti spun ca ti-am admirat printesica!!! o frumoasa nu alta!
eli, ce sa spun despre bblusul prietenei tale...mie mi se pare ok cat a luat el in greutate. daca face intr-o luna min 700 de la scaderea fiziologica e ok. mai ales ca acum la sfarsitul lunii se recupereaza la greu. eu n-as renunta in locul ei si n-as baga (inca) completare, mai ales daca bb pare multumit cu ce primeste.
criss, la sa ca si a mea neoperata tot atarna (burta
). cred ca daca faceam ceza eram impuscata deja. cand am probat hainele pt botez si m-am uitat in oglinda imi venea s-o sparg
. asa patesc mereu la shopping.
catalina, eu zic sa ne scrii mai des. problemele se rezolva ele cumva! culmea e ca eu cand ma uit in urma la perioadele in care mi se parea ca am probleme, acum mi se par mici. cele de acum sunt mari acum...doamne fereste de alta perioada mai nasoala. ideea e ca trec toate, noi sa iesim cu capul sus si inima impacata!
gata,am scos o cugetare profunda pe ziua de azi, imi ajunge.
pupici
mihacarm2002 spune:
Azi mandrul meu, exasperat de mandra mica, a luat o linie si i-o flutura prin fata ochilor.
Ma amuza pt ca inainte de a naste si chiar de a fi gravida, cand spuneam ca imi voi altoi copiii in caz ca nu sunt cuminti, se criza rau de tot pana imi retractam ce am spus. Si iata ca el e primul care si-a pierdut rabdarea.
El tot are impresia ca fata are momente cand se alinta cica ca am invatat-o cu narav. Asta pt ca refuz sa cred ca mandra plange din alt motiv decat ca ceva o deranjeaza si imediat ma duc la ea sa vad ce are. El e de parere sa o las ca poate se linisteste singura.
Ia spuneti, nu va creste inima cand copilul se uita gales dupa voi cand se afla in brate straine si in camera sunt mai multe persoane? Iar daca mai observa cineva lucrul acesta si se minuneaza deja te-ai topit?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by gio
...! culmea e ca eu cand ma uit in urma la perioadele in care mi se parea ca am probleme, acum mi se par mici. cele de acum sunt mari acum...doamne fereste de alta perioada mai nasoala. ideea e ca trec toate, noi sa iesim cu capul sus si inima impacata!
gata,am scos o cugetare profunda pe ziua de azi, imi ajunge.
pupici
Serios, da' chiar ca e o cugetare profunda!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Azi mandrul meu, exasperat de mandra mica, a luat o linie si i-o flutura prin fata ochilor.
Haideti mey, chiar cu linia?

Adevarul e ca Maya n-a plins fara motiv nici pina in ziua de azi, oricit am zice noi ca "vrea atentie" sau mai stiu eu ce timpenii. Saracutza de ea e cuminte, iar cind are draci, stiu ca sunt aia genetici, de la mine. Draci nervoshi - cum spunea Shine. Sau nervi dracoshi
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007