Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

NOKI, doar bretonelul l-a ciuntit un pic mama

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

In ceea ce priveste scaunul de masina. Steff sta cuminte...de cand i-am cumparat chicco key1 asa sta de numa. E atent la toate. Se simte bine ca e sus. La drum cand am fost a adormit repede si comod. Degeaba dai un ban dar merita!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Sa-ti traiasca fetita Gandacico, ma bucur ca ai scapat cu bine, refacere rapida! si multe de la noi

Editez, ca pe forum inca nu a aparut mesajul Cristinei ( cred ca l-a trimis in ct. comun)

quote:
Imi face deosebita placere sa anunt ca Iris are de azi si pseudo-cumnatica. Avem primul frate mai mare (oficial) din gasca de nov-dec 2005.

Gandacel a nascut la 14.40 o fetita de 3100g. Atat stiu deocamdata, ca e bine, sanatoasa si leita ta-su.
Mami abia isi revine, nu prea avea glas, da' ne tine la curent si multumeste tuturor celor care si-au facut griji!!
Cristina

Rachel(Nov.23,2005) & Ina

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca acum a inviat si netul meu, si fix atunci am primit mailul de la Cristina...Gandacel sa-ti traisca printesa, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!!! Tie refacere rapida si laptic din plin

Vad ca vorbiti de rautate la copii...Miruna mai nou a inceput sa boceasca imediat cum nu-i dai ce vrea, se pune pe varsat lacrimi de crocodil, se aseaza pe jos..etc, intruchiparea suferintei nu alta. E foarte maraita, mai avem inca 2 masele, sper sa scapam odata de dureri

Alexandrina multe sa scapi de depresie, ai grija de tine si de bb mic

Mara cand ti-o veni curajul ptr bb2 poate-l trimiti si la mine

Fug afara cu pitica, revin mai pe seara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gandacel felicitari!!! Sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa, voioasa si norocoasa!
Tie iti doresc refacere rapida si mult laptic!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

urmaresc de azi dimineata mesajele voastre si ce ma bucur c-am facut-o pentru ca-i pot spune: Gindacel, felicitari pentru scumpa ta micuta! sanatate si pupici pentru bebe mic si nou, refacere rapida si lapte bun!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Iupiiii, felicitari Gandacel pentru Gandacica mica! Sa fie sanatoasa si mancacioasa! Si tie, mami, tot binele din lume, refacere rapida si sa veniti cat mai repede acasa!

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel-mititel, sa-ti traiasca gugulina mica, sa fie sanatoasa, voioasa si mancacioasa! Tie laptic mult si refacere cat ai zice "nani"!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ca am intrat... am primit reclamatii cum ca n-am dat vestea si aici, dar nu prea aveam cum. n-am tupeu la servici sa bantui pe forum cand sefa e cu ochii la mine in monitor, si mai am si treaba. asa pe mail mai merge, am dat mesaj tuturor celor care aveau adresa in contul comun. (cine n-o are, nu-i tarziu sa se treaca in agenda!)

si pentru ca tot am intrat, anunt ca vineri este ultima zi pt pozele de panou , luna aprilie si restantele pe februarie. urmatoarea tura e in iunie.

si cam atat cu noi, ca munca ma darama, acum vreau sa stau nitel in pat cu copiii.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Felicitari Gandacel!
Bine ai venit pe lume prima surioasa a colectiei!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput