Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sa o felicit pe Gandacal ,sa-ti traiasca bebelina mititica si sa creasca mare si frumoasa !

Noi suntem relativ bine ,am scapat cu bine de o laringita eu,am avut de Paste sonorul dat pe mute iar Sorana cu muci de care se pare ca nu mai scapam .

mada, cam asa face si Sorana ,tot mai nou ,Duminica a facut cu tatsu un circ in parc ca vazuse o tricicleta la un copil ,de azi a fost musai sa-i comand una ,nu ma lasa deloc la calculator ca-i tb si ei sa tasteze si mai nou imi reseteaza calcu de ma apuca toti d... si plus ca o apuca plansu din orice.
zana maseluta fuge in continuare de noi ,avem doar 6 dinti si cu astia vom merge si la scoala .nu are prea putini la 1an si 4 luni?

in rest ne plimbam una-intruna cu masina cea noua si azi am condus-o si eu pentru prima data , am avut ceva emotii ca nu am mai condus demult ,dar am vazut ca m-am descurcat binisor dar tot nu am curaj sa merg prin centru inca.
pupam bebeii bolnaviori si maraiti .

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Flori mii si nenumarate ginduri bune pentru Nicoleta Si pentru bebelusha mica.
Gindacel mi-ai fost in ginduri zilele astea si cu toata dragostea iti doresc fericire si numai bine.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ioanaaaa, ti-am trimis PM de dimineata,am vazut ca nu l-ai citit.

Alexandrina, fruntea sus, mamico, acum vor trece lunile si ca maine vom face galerie si pentru tine. Intotdeauna primele trei luni sint cele mai grele ( cu greturi, stari de lene, apatie,etc.) dar in final uitam de toate astea.

Bulucico scumpa, esti in gandurile mele, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia ta , sa va dea putere sa treceti cu bine peste tot.

tuturor!

Rachel(Nov.23,2005) & Ina

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bulucel, mii de flori si ganduri bune de incurajare. Macar sa-ti linistesti sufletul, ca si-asa alta varianta nu ai la indemana.

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va pup!
Intru repede sa-i urez "Bun venit !" puiutei de Gindacel,pe care o pup si-i doresc tot binele din lume !
Imi e tare dor de voi..n-am citit decit scutecul asta.sper ca sunteti bine!
Felicitari Ioana pt sarcina
Mai trec !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

......felicitari nicoleta, sa fie intr-un ceas bun! Sa fie sanatoasa minunea ta mica, sa iti aduca numai bucurii si tie iti doresc refacere grabnica.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Gandacel, felicitari pentru puiuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Tie iti doresc multa sanatate si refacere rapida.

Sanatate la piticii bolnaviori.

Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Maaaaiiiii, lipsesc si io cateva zile si sa cad de pe scaun de atatea vesti bune.

Ioana, felicitari pentru 10+ Mai-mai si desi ne-am vazut acum cateva zile nu m-am prins deloc ce vesti bune pregatesti. Sa fie intr-un ceas bun si sa nasti un bb sanatos.

Gandacico, sa-ti traiasca printesa, mult laptic sa ai si sa-ti revii repede.

Corapino, te asteptam si pe tine cu vesti din astea, dar mai pe la inceputul lunii mai, nu-i graba.

Bulucel, cred ca pana te acomodezi iti/va va fi mai greu, dar important e sa fiti cu totii. Ca, de-ar fi doar sotul tau plecat, ti-ar fi tare greu si urat. Pupici multi si de la noi.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Felicitari Gandacel! Sa creasca mare si sanatoasa bebelina ! Iar tu sa te refaci cat mai repede si sa ii cresti cu bucurie pe amandoi puiutii!

Ioana, n-am apucat inca sa-ti spun cat ma bucur pentru samburelul vostru mic! Sa creasca mare si voinic!

Noi suntem bine, am avut un weekend full, azi de-abia mai pridideam cu stransul & curatatul lucrurilor.
Sper sa ma mobilizez sa pun si ceva poze, ufff, mereu aman asta...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

mara, de aia te grabeai sa intarci? O sa avem o noua gravidutza in lista?
corap, am uitat sa intreb... Ciresik s-a intors regulamentar?

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

..si eu ma gandeam..

Mergi la inceput