Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 9

soanso spune:
soanso spune:
  sa o felicit pe Gandacal ,sa-ti traiasca bebelina mititica si sa creasca mare si frumoasa !
sa o felicit pe Gandacal ,sa-ti traiasca bebelina mititica si sa creasca mare si frumoasa !
Noi suntem relativ bine ,am scapat cu bine de o laringita eu,am avut de Paste sonorul dat pe mute iar Sorana cu muci de care se pare ca nu mai scapam .
mada,  cam asa face si Sorana ,tot mai nou ,Duminica a facut cu tatsu un circ in parc ca vazuse o tricicleta la un copil ,de azi a fost musai sa-i comand una ,nu ma lasa deloc la calculator ca-i tb si ei sa tasteze si mai nou imi reseteaza calcu de ma apuca toti d... si plus ca o apuca plansu din orice.
zana maseluta fuge in continuare de noi ,avem doar 6 dinti si cu astia vom merge si la scoala . nu are prea putini la 1an si 4 luni?
nu are prea putini la 1an si 4 luni?
in rest ne plimbam una-intruna cu masina cea noua si azi am condus-o si eu pentru prima data , am avut ceva emotii ca nu am mai condus demult ,dar am vazut ca m-am descurcat binisor dar tot nu am curaj sa merg prin centru  inca. 
pupam bebeii bolnaviori si maraiti .
SOSO

leea_cv spune:
leea_cv spune:

Flori mii si nenumarate ginduri bune pentru Nicoleta Si pentru bebelusha mica.
Flori mii si nenumarate ginduri bune pentru Nicoleta Si pentru bebelusha mica.
Gindacel mi-ai fost in ginduri zilele astea si cu toata dragostea iti doresc fericire si numai bine.

Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog,  sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Ina869 spune:
Ina869 spune:
 Ioanaaaa, 

ti-am trimis PM de dimineata,am vazut ca nu l-ai citit.
 ti-am trimis PM de dimineata,am vazut ca nu l-ai citit.
Alexandrina,

fruntea sus, mamico, acum vor trece lunile si ca maine vom face galerie si pentru tine. Intotdeauna primele trei luni sint cele mai grele ( cu greturi, stari de lene, apatie,etc.) dar in final uitam de toate astea.
 fruntea sus, mamico, acum vor trece lunile si ca maine vom face galerie si pentru tine. Intotdeauna primele trei luni sint cele mai grele ( cu greturi, stari de lene, apatie,etc.) dar in final uitam de toate astea. 
Bulucico  

scumpa, esti in gandurile mele, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia ta , sa va dea putere sa treceti cu bine peste tot.
 scumpa, esti in gandurile mele, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine si familia ta , sa va dea putere sa treceti cu bine peste tot. tuturor!
 tuturor! 
Rachel(Nov.23,2005) & Ina 
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

ioana_77 spune:
ioana_77 spune:
 Bulucel, mii de flori si ganduri bune de incurajare. Macar sa-ti linistesti sufletul, ca si-asa alta varianta nu ai la indemana.

Maria(29.11.2005) si Ioana  10+
10+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

simona dragusin spune:
simona dragusin spune:
 Fetelor va pup!
Intru repede sa-i urez "Bun venit !" puiutei de Gindacel,pe care o pup si-i doresc tot binele din lume  !
!
Imi e tare dor de voi..n-am citit decit scutecul asta.sper ca sunteti bine!
Felicitari Ioana pt sarcina 
Mai trec  !

roxisialexia spune:
roxisialexia spune:

......felicitari nicoleta, sa fie intr-un ceas bun! Sa fie sanatoasa minunea ta mica, sa iti aduca numai bucurii si tie iti doresc refacere grabnica.
......felicitari nicoleta, sa fie intr-un ceas bun! Sa fie sanatoasa minunea ta mica, sa iti aduca numai bucurii si tie iti doresc refacere grabnica.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
                                                       - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

mimi_dumy spune:
mimi_dumy spune:
 Hello, 

Gandacel,

felicitari pentru puiuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Tie iti doresc multa sanatate si refacere rapida.
 felicitari pentru puiuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Tie iti doresc multa sanatate si refacere rapida.
Sanatate la piticii bolnaviori.
Va pupam.
Mimi &  Daria (4 nov 2005)
 Daria (4 nov 2005)

pischi2003 spune:
pischi2003 spune:
 Maaaaiiiii, lipsesc si io cateva zile si sa cad de pe scaun de atatea vesti bune. 
Ioana, felicitari pentru 10+ 

Mai-mai si desi ne-am vazut acum cateva zile nu m-am prins deloc ce vesti bune pregatesti
 Mai-mai si desi ne-am vazut acum cateva zile nu m-am prins deloc ce vesti bune pregatesti . Sa fie intr-un ceas bun si sa nasti un bb sanatos.
. Sa fie intr-un ceas bun si sa nasti un bb sanatos.  

Gandacico, sa-ti traiasca printesa, mult laptic sa ai si sa-ti revii repede.
Corapino, te asteptam si pe tine cu vesti din astea, dar mai pe la inceputul lunii mai, nu-i graba.
Bulucel, cred ca pana te acomodezi iti/va va fi mai greu, dar important e sa fiti cu totii. Ca, de-ar fi doar sotul tau plecat, ti-ar fi tare greu si urat. Pupici multi si de la noi .
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

maria_alexia spune:
maria_alexia spune:
 Felicitari Gandacel!  Sa creasca mare si sanatoasa bebelina ! Iar tu sa te refaci cat mai repede si sa ii cresti cu bucurie pe amandoi puiutii!
 Sa creasca mare si sanatoasa bebelina ! Iar tu sa te refaci cat mai repede si sa ii cresti cu bucurie pe amandoi puiutii!
Ioana, n-am apucat inca sa-ti spun cat ma bucur pentru samburelul vostru mic!  Sa creasca mare si voinic!
 Sa creasca mare si voinic!
Noi suntem bine, am avut un weekend full, azi de-abia mai pridideam cu stransul & curatatul lucrurilor. 
Sper sa ma mobilizez sa pun si ceva poze, ufff, mereu aman asta...
Maria &  Cristian (22 dec 2005)
 Cristian (22 dec 2005)

mara95 spune:
mara95 spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
mara, de aia te grabeai sa intarci? O sa avem o noua gravidutza in lista?
corap, am uitat sa intreb... Ciresik s-a intors regulamentar?
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

..si eu ma gandeam..
..si eu ma gandeam..