Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 10
pischi2003 spune:
Sa va zic si de iesirea noastra. A facut fina noastra 2 ani si am fost s-o sarbatorim la Suceava. La dus am vizitat manastirile Agapia si Varatec, iar la intors Voronetul. Ne-am relaxat, ne-a priit iesirea, chiar de 3 zile (vineri-duminica).
Intalnirea dintre fina si Alex a fost cam cu scantei. Adica Alex toata numai zambet si se ducea cu incredere catre fina, iar fina poc - ii mai dadea cate o palma in cap sau o iubea de-o strangea binisor de gat. Iar noi stateam mereu in sah sa le despartim, sa n-o gatuie prea rau
. Offf, si nici macar nu se supara, desi vedeam cum se crispa saraca de la atata "iubit". Si cu toata atentia noastra, tot la un moment de iubire mare intre fete, a invartit-o pe Alex, care si-a pierdut echilibrul si s-a lovit de canapea/parchet cu capsorul. Si da-i pe plaaaans de mi se rupea inima, pe fina a pedepsit-o sa nu iasa din camera, plus vreo doua palme la fund de la muma-sa. Era ca la circ, plansete pe diferite voci. Nu s-a lasat cu vanatai, ceea ce e bine. Sper ca dupa ce vor mai creste, sa se inteleaga si ele altfel.
Chiar, Madutza, cum a fost la botez?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Mezina in imagini noi ! ![]()
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
melku spune:
intru rapid sa urez
felicitariiii si bun venit pe lume gandacelei mici!!!!

!
revin cu povesti.
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
pischi2003 spune:
Cami, Daria e o dulce in toate pozele. Ce bine-i sta cu parul scurt. Chiar ma gandeam sa-i mai aplicam o tunsoare si Alexandrei.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
In primul rand...Felicitari noii mamici, sa fie intr-un ceas bun, sa fie bblina cuminte si sanatoasa si papacioasa!
Felicia mai ce frumoasa e nor'mea. Am cu ce ma mandri!!! Pacat ca Stefan doarme dar...maine ii pun pozele cu ea ca e incantat tot cand o vede.
Chiar fetelor....nici o intalnire in weekend??? Eu in cursul saptamanii nu pot asa ca....sry. POate weekend-ul viitor ceva intalnire....pe undeva...printy-un parc....la iarba verde....etc....
Camelia o scumpete de fetitza ai. Sa-ti traiasca!!!
Gata ca...e tarziu si maine la scarbici cu mine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Madutza10 spune:
Gandacel ,felicitari ,sa-ti traiasca printesa ,sa va aduca numai bucurii iar tu sa fii sanatoasa sa-i poti creste pe amindoi !Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa fie usoara si de scurta durata ,eu stiu ce inseamna cezariana ,a doua oara n-as mai face-o pentru nimic in lume ..
Pischi ,vazui ca ai intrebat de botez ,a fost super frumos ,finutzu' cuminte ,ne-am distrat foarte bine ,la mir la fel ,a fost dubios de cumintel ,nu ma asteptam ,i-a priit baita facuta de nasica:) si trasu' cu ulei ,o sa pun poze zilele astea cind ne da cd-ul nenea care a filmat si pozat !!
Imi cer scuze ca nu pot raspunde dar n-am apucat sa citesc din urma ,am avut multa treaba si sint foarte obosita ,nu mai apuc sa forumizez ,poate zilele urmatoare !
Daca bagati vreo intilneala anuntati si p'aci ca poate ajung si eu ...
Va pup si somn usor!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Ina869 spune:
Astazi a fost o adevarata sarbatoare in colectia noastra cu ocazia nasterii bebelusei lui Gandacica, ce frumos. La cit mai multe zile festive !

Camelia, ce rochita frumoasa are mezina si ce cumintica se joaca singura cu jucariile!
Dordiuta, succes albastrico, la slabit! am vazut si o tiza de-a mea in competitie.
Va mai tineti copiii in brate?
Eu o tin mai mult acum, decit cind era bebelusa; o iau din patut, o pun in scaunelul de papa, o iau in brate cind trebuie sa o spal pe manunte, cind o pun in car seat, o mai iau cind vreau sa o schimb de pampersi si nu sta nicidecum locului, zici ca-i la curse.
Avem o problema cu taiatul unghiutelor, trebuie sa o vrajesc cu tot felul de chestii ca sa stea, ca nu vrea cu nici un pret.
noapte buna ,tuturor! 
Rachel(Nov.23,2005) & Ina
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
catutza spune:
Gandacel , felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa reveniti acasa repede
Ina , eu o tin pe Bianca mult in brate, mi-e asa de draga...as strange-o mereu in brate! Dar nu mai sta ea la dragalit ca pana acum.
Unghiutele i le tai cand doarme la picioruse - pentru ca se gadila foarte rau! Cand e treaza i le pot taia doar la manute, dar asa pe rand ca nu sta.
Noki , nu stiu sigur daca mai ajung la intanlire vineri pentru ca maine se opereaza mama mea, i-si scoate placuta de la picior. Nu stiu cand ii da drumu din spital asa ca nu promit. Oricum, cand aflii tu ceva sigur, ne anuti si daca vin te sun,
Madu , ti-a trecut alergia?
Ma bucur enorm ca astazi au intrat fete care rar mai dau pe aici :CristinaH , Ripley , Monet (apropo, ti-am vazut pozele si ai 2 fete cucuiete frumoase, parca sunt gemene! Si au niste rochite....mama/mama!) , Ina ,Simona. Va
pe toate si sper sa ne vizitati mai des!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Am pus poze noi in contul comun daca vreti sa ne vedeti.
Camy , frumoasa mezina ochioasa! I-mi place de ea
, sa va traiasca!
Melku , pai asa 2 vorbe 3 cuvinte?!? Mai spune-ne ceva de voi, ultima oara erai tare necajita, acum sunteti bine?
Siminaf , unde umblii? Nu ma spui nimic nici tu?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)